reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

MOU - ja też pamiętam, jak kiedyś pisałaś, że masz jakieś plamienia i że one ustały na chyba dwa dni i też było czysto a potem dostałaś @...

Ollena - ale słooodko :D a jej mąż/partner to kto? Bo nie zajarzyłam..

reklama
He he - Ollena - świetny występ - właśnie sobie obejrzałam - :) ale najlepsza na nim była Lady GAGA - dobre dobre !!!

Rysica - tak, tylko to były konkretne plamienia, i musiałam nosić wkładkę - a w dniu testowania tempka mi spadła o 2 kreseczki... dziś mi wzrosła a plamienie było raz - jak wytarłam że tak powiem się w środku chusteczką nawilżającą... to była tylko taka cienka niteczka krwi w śluzie. i na tym koniec - nic więcej...
Nie przesądzam sprawy, bo testy negatywne, więc dalej czekam już cierpliwie. Jak z rana nie będzie i tempka spadnie - to od razu dzwonię do poradni.

Ostatnia edycja:
Rysica no jak to kto parnerem? Jay-Z !!!!!!!!!!! :-)))
MOU wiec trzymam kciuki nadal! a gdzie sprawdzasz na opakowaniu czulosc testow? ja mam z PL clrearblue ale nie wiem gdzie czulosc sprawdzac... napisane jest ze mozna robic 4 dni przed terminem @...
Lady Gagi nie ogladalam, nie lubie, wiec przewinelam;)

Ollena - Lady Gaga jest na tym występie Beyonce do którego link podałaś - wśród publiczności...

... ja też miałam clearblue raz - i też nie było informacji nigdzie... czasami jest to ukryte na ulotce wśród ogólnych informacji - ale tylko czasami. Ale jeśli masz clearblue - to pal licho jaka czułość bo są dobre - jedne z lepszych i G... nie robią :)

Ostatnia edycja:
Kurka - dziewczyny - niech już te dni mijają!!! nich się okaże jedno albo drugie... pliisss.... :tak:
No nic - jutro zadzwonię do lekarza, zobaczymy kiedy mnie przyjmie... Nienawidzę tej niepewności - jest straszna...

to czekanie jest trudne, tylko wtedy, gdy czekasz Mou:tak:....ja teraz też czekałam i chociaż jestem mega cierpliwą osobą, to większość dnia myślałam o tym....
łatwiej mi było z Lilą.....bo byłam zupełnie nieświadoma i jak się dowiedziałam, to ona już miała 13 cm :-) i można było zmierzyć wszystkie cząstki, usłyszeć i uświadomić sobie istnienie tej istotki ....wtedy na nią mówiliśmy Fistaszek, bop wyglądała zupełnie jak orzeszek ziemny :-D a teraz miałam 2 małe kulki...dlatego są Groszkami

dzwonił do mnie A. - Lila przeżywa i poszła spać :-(

boshe......zwariuje tutaj naprawdę....albo poznam wszystkie telenowele w tv :eek:

może do jutra dam radę, a jutro A. mi przyniesie książki.....jeden plus z tego będzie, że nadrobię literaturę :cool2:

ciekawa jestem co u Izy ?

Mou
- a Aldo zdawała relację z podróży ?

reklama
Dziewczyny zyje, ale wymiotowalam dzisiaj w nieskonczonosc, nie ma na nic sily, dobrze, ze sa teraz w TR tygodniowe swieta.

Caluje Was i obiecuje, ze jak tylko mi bedzie lepiej to sie odezwe.

Do góry