reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Ollena - a mnie jajnik kłuje... jak nic owu była i teraz ciałko żółte progesteron produkuje :D ! wcześniej :D cieszyłabym się, jakby mi cykle do normy 30 dniowej wrócił :D chociaż z fasolki bym się bardziej cieszyła ;P
ale nawet jak fasolki nie będzie, to sam fakt, że owu jest wcześniej, mnie pociesza :D

Ullana - mój po nocy robi siusiu tak ok 8-9 nawet ;P nawet nie robi zaraz po wstaniu ;P tylko po jakimś czasie dopiero... a w nocy się wcale na siusiu nie budzi. Robi przed spaniem i całą noc śpi i wstaje, idzie do nas i dopiero po jakimś czasie idzie siusiu zrobić...

Ostatnia edycja:
reklama
Rysica nie wstawię Ci zdjęcia cienia bo już został spuszczony z wodnikiem szuwarkiem :):):):)
a oto zdjęcie po małym remonciku przedpokoju :) - lusterka i kwiatki - i kolor ścian...
Photo115.jpgPhoto117.jpgPhoto119.jpgPhoto120.jpg

MOU pieknie:-)

Ja ostatnio kupilam lusterka do przyklejenia na sciane wlasnie w formie kwiatow, lodyzek i lisci:-) A tak dokladniej, to moj mezus mi je kupil - tez fajnie wygladaja.

O matko zaraz bede musiala zjesc obiad:-( Wrzucilam kurczaka i ziemniaczki do piekarnika, a Erkan robi salatke...mam nadzieje, ze cus przelkne, bo juz mnie sciska z glodu...

wrócilismy :) było super teraz mykam na zakupy:)

Rysica myślę, ze mialaś wtedy owu...

no i nie doczekałam się odpowiedzi MOU :( a szkoda... 2 razy pytałam:(

dzisiaj spotkalismy się ze znajomymi i kumpela mi mowi , ze promienieje... a ja tak na nią patrze a onachybaw ciąży jestes... a ja mowie, ze raczej nie...ale staranka rozpoczęte :)
dobra zmykam bede wieczorkiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pajkaa - chodzi o testy owu??? już wcześniej pisałam - nawet zdjęcia wysyłałam... :tak: a to takie z tesco, tylko że w UK testco to nie to samo co tesco w pl... Ich cena to 9 funtów za 7 sztuk. Moja znajoma ich używa i jest bardzo zadowolona, ja też zrobiłam test jak tylko przyszedł. zobacz na stronie 1867 - tam wstawiłam zdjęcie. Jeden - ten niebieski tescowy test, i zielony ten tańszy. Na wynik musiałam poczekać jakieś 10 min dłużej na tym tańszym. Na niebieskim kreska pojawiała się jak tylko siuśki dotarły do pola testowego. Od razu. Na zielonym teście musiałam poczekać ok. 10 min. na jakąkolwiek reakcję.
A i tak te zielone są o dużo lepsze niż te które wcześniej kupowałam. bo na tamtych to reakcja żadna była. Te zielone też są fajne, nie tak szybkie jak te z tesco... ale nie oszukujmy się.. zielone kosztuję 4funty za 20szt. a rescowe 9 funtów za 7 sztuk. są szersze szybsze i jestem niezmiernie zadowolona... to o te pytanie chodziło??? :)

tak tak bo widzialam fotki, ale nie firme stąd pytanie... bo kiedys kupiłam rewelacyjne testy owu wyszly mi tylko w dzień owu i nie umiem ich nigdzie znaleść :( a babka u której kupowąłam juz ich nie sprzedaje:(

Pajkaa - to te są tutejsze tescowe, ale powiem Ci szczerze, że żadne nie były tak wyraźne jak te po owulacji kilka dni nawet - więc są dla mnie świetne. Te zielone i tak są lepsze od poprzednich które stosowałam, bo i tak pokazały co miały pokazać po kilkunastu minutach.

reklama
ach... tyle że ja wygrałam na aukcji ebayowskiej 11szt za 99 pensów + 1.99 przesyłka - łącznie nie całe 3 funty :) - moja koleżanka używa tych samych - i mówi że są bardzo miarodajne, pokrywające się z monitoringiem - he he. Farta miałam i tyle :)
dobra - spadamy na spacerek krótki przedśpiochowy :) jutro @ powinna się zjawić - wymuszę ją spacerkiem jeszcze... he he - remoncik nie podziałał - to spacer musi !!! i może piwko - bo pewnie zajdziemy z ośmiopakiem do znajomych... phiiii :-D:-D:-D

Do góry