Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Ja też bym o 5 nie siedziała - nie raz się budził o tej porze, to kazaliśmy mu wracać do łóżka i szedł spać dalej ;P u nas przed 7 nie ma wstawania z łóżka - może jedynie do nas iść do łóżka i bajkę włączyć a my śpimy dalej ;P
MOU - sama nie wiem, może faktycznie za wcześnie? Nie wiem...
sweety - a ja się nie nakręcam w tym cyklu... owu mnie zaskoczyła (jeśli to była owu), wcale się nie spodziewałam jej tak wcześnie, przytulanko było, i teraz czekam co będzie ;P jeszcze przez tydzień będę mierzyć tempkę, żeby być pewną, że to to jednak owu było, a potem przestanę i odliczę 14 dni od wczoraj i będę czekać
może będę miała prezent na urodziny ;P bo 19 września ja mam urodziny ;P więc może się przed urodzinami okaże, że z tych spontanicznych przytulanek coś się wykluje.
MOU - sama nie wiem, może faktycznie za wcześnie? Nie wiem...
sweety - a ja się nie nakręcam w tym cyklu... owu mnie zaskoczyła (jeśli to była owu), wcale się nie spodziewałam jej tak wcześnie, przytulanko było, i teraz czekam co będzie ;P jeszcze przez tydzień będę mierzyć tempkę, żeby być pewną, że to to jednak owu było, a potem przestanę i odliczę 14 dni od wczoraj i będę czekać
Ostatnia edycja: