reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Rozumiem... ale juz nie plamisz? ja bylam na usg w 3tc i tez nie bylo nic widac, lekarz wtedy powiedzial zeby sie nie nastawiac jeszcze i nie cieszyc. wiec u Ciebie tez na pewno bylo za wczesnie:) nie stresuj sie a jak cos to biegnij na kolejne usg:)

Ja sie martwie tym huraganem w NY! Tesciowa w NJ, wiec moze nie bedzie tak zle, ale wszyscy bliscy znajomi w NY i az mi sie wlos jezy:(

Pajka ale u mnie ani na ciaze ani na @ bo dopiero 11 dc mam:/

Ollena przecież to nie jest tak, ze jak dostaniesz @ to dzien wczesniej szyjka sie rozpulchnia :):)po owulacji następuje obniżenie szyjki, ona się rozpulchnia i potem dochodzi albo do zagnieżdżenia albo wydalenia ciałka żołtego z nie zaplodnioną komórką i przychodzi @ ja też mam daleko do @ a mam już rozpulchnioną szyjkę tylko kwestia czy pojdzie do góry i bedzie zagnieżdżenie czy zostanie nisko i przyjdzie @ :)

hej;)
u mnie poprostu @ się rozkręciła na dobre...:( jest mi trochę smutno i aż się dziwię że nie wyszło bo działaliśmy w "tych" dniach ale może przeprowadzka, długa podróż sprawiły że owulacja wypadła dużo szybciej.
W obecnym cyklu też nie licze na nic bo od 12-16.09 lecę do Pl więc małe szanse a właściwie żadne.
Za resztę dziewczyn trzymam kciuki:))
tak to już jest że nie zawsze idzie po naszej myśli

głowa do gory nocy cykl nowe nadzieje!

USG przypadało na 4dc...ja wiem, że nie mogło byc jeszcze nic widać i nie planowalam tej wizyty, ale pobieglam jak zaczęłam plamić i dlatego się boję.

u mnie było widać plamkę w 6 tc w7tc uslyszałam serduszko, spokojnie bo takim stresem sobie szkodzisz...

Hejka dziewczyny:) Dawno mnie nie było,ale jestem na biezaco,codziennie Was podczytuje,tylko czasu i weny brak na odpisanie:zawstydzona/y:
Ullana Gratuluje dwóch fasolek!!!:-)Piękna niespodzianka,i napewno sobie poradzisz,w mojej rodzinie jest duzo blizniakow,i oni tez mają juz jedno dziecko i tez na poczatku sie obawiali jak sobie poradza,ale daja sobie swietnie rade.U Ciebie tez tak bedzie;-)Fajnie jest czekac odrazu na dwa malenstwa:-)Jeszcze raz gratuluje:*
MOU Kochana,ja codziennie wchodzac na forum licze na twoj post z dobra nowina i zdjeciem testu z dwoma kreseczkami.Kiedy sie doczekam?:-)Mam nadzieje ze na dniach,trzymam cały czas kciuki.
Kasiurek Wow,to juz 12tc:-)Ale ten czas leci;-)
my_sweety Gratuluje!!:-)
Rysica,Ollena,Pajka,Karolaa :* Trzymam kciuki
IiM :*
A ja byłam u gina,dostałam Lutke na 3 miesiace,mam brac od 16dc do 25,we wrzesniu mam kolejny termin u gina.Ostatnia @ byla dziwaczna,5dni brazowych plamien.Teraz jest u mnie 14dc,tempka troche urosla,w ostatnim cyklu caly cykl byla niziutko.No to wszystko o mnie,zazdroszcze Wam staranek;-)my narazie sie zabezpieczamy,bo teraz niestety dzidzia nam nie pasuje:-(dopiero co przyjechalismy,ale Mm znalazl prace narazie na probe 3 miesiace,a potem zobaczymy,musimy przede wszystkim znalezc sobie jakies mieszkanko,bo narazie mieszkamy u tesciowej,a potem heja ze starankami;-)A do tego czasu postaram sie wyprostowac moje cykle;-) Pozdrawiam:*

Ostatnia edycja:
reklama
ja sobie odpoczęłam

ciśnienie mam bardzo niskie i tym też się niepokoję

ciocia mi podrzuciła przepis na miksturkę.....i na razie przeszły mi mdłości :happy:
podaję, może jeszcze się przyda : sok z połowy cytryny, 2 łyżki oliwy, 2 łyżki soku z aloesu

oby działało na dłużej :-)

a tak przy okazji, to dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków i gratulacje

z wielką przyjemnością podzielę się fluidkami

i chciałam się pochwalić nowym suwaczkiem....chyba już mogę... :-)

no to uciekam, bo dziś moja kolej na czytanie bajek :cool2: mamy Pimpusia Sadełko na tapecie

i chciałam się jeszcze pochwalić moim Allessandro :cool: zrobił pyszne bułeczki

dobrej nocy i do jutra

Do góry