reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Rysica ja w takie piekne, upalne dni nie siedzialabym w domu! Basen i tylko basen! :) trzeba korzystac bo jesien niedlugo! Tzn u nas juz, ale Wy? Korzystajcie!

MOU bosko! niech sie cien utrzymuje! a jutro z rana powtarzasz test?
dziewczyny bzikuje! ja chce juz termin @ !! a mowilam, ze nie bede bzikowac, prawda? :(

reklama
Ollena - no pewnie że jutro testuję i to z samego rana !!! zaraz po tempce - no chyba że pojawi się wredna @ to jutra, może nawet w nocy. Wszystko jest możliwe :tak:
... do tego nawet z szyjką wariuję, bo właśnie mi w dół zjechała, ale nadal jest zamknięta, tylko rozpulchniona bardziej.
Mówię Wam, ja będę później chodzącą encyklopedią objawów bądź fałszywych objawów fasolki ... no i bzikuj sobie, nie ma to raźniej niż bzikować grupowo :-D

MOU - tu same wariatki, więc jesteś w doborowym towarzystwie:-)
Jej...chętnie posiedziałabym na dworze, ale niestety mam koszmarnie słoneczn taras i raczej bym się tam usmażyła, a latac nigdzie nie będę, bo gin kazał leżeć i odpoczywać.

MOU ja czytam o rozpulchnionej szyjce i o tym, ze to objaw ciazy a mam dopiero 11dc hahahaha.... normalnie dopiero dzis zaczynalyby mi sie dni plodne! to wszystko jest chore! ;) Oby @ nie przyszla, trzymam kciuki!!!!!
a gdzie IiM? pewnie sie opala kiedy my tu marzniemy...:)

sweety co sie ma dziac? w ciazy jestes i ciesz sie:)

Bardzo brakuje tu "niewariatki" takiej jednej - ale chyba się pod ziemię zapadła. Bardzo studziła - fachowo nasze pseudo objawy... i wyjaśniała czemu bardzo profesjonalnie, ale chyba dała sobie spokój, podejrzewam że czeka na 2 krechy i wtedy zajrzy z powrotem...
Cały czas sobie powtarzam że jeszcze tylko kilka dni, jeszcze 2 dni, i jak się okres nie zjawi, znaczy że mogę się po mału cieszyć. Dziś już prawie dwa dni spóźnienia, te mdłości, bóle głowy, zawroty i osłabienie - równie dobrze przedmiesiączkowe... ach no i czasami kłucia w podbrzuszu. Najgorsze są właśnie te dni, oczekiwanie, myślenie co i jak... nie jestem zestresowana na szczęście, ja po prostu już tak mam, zawsze i we wszystkim co robię... nienawidzę czekać. Nigdy nie lubiłam czekać - to moja wada straszna, bo ja jestem straszliwie niecierpliwa. I tu może nie chodzi o to, że koniecznie muszą się pojawić te dwie kreseczki, chodzi przede wszystkim o to oczekiwanie ... tak czy nie ??? OJ JAK JA NIE LUBIĘ CZEKAĆ... WRRR.... ;-);-);-)

hi hi - Ollena - ale to wtedy jak jest nisko, przy owulacji jest skrócona i baaardzo wysoko, co sprawia że jeszcze bardziej się otwiera. Może ta Twoja to się właśnie szykuje do szybkiego cofnięcia i otwarcia, a teraz jest rozpulchniona i masz wrażenie że jest nisko... ????

Ostatnia edycja:
co sie ma dziac? w ciazy jestes i ciesz sie:)[/QUOTE]

Nie wiem co ma sie dziać, ale jakoś nie czuję się pewnie.

Problem w tym, ze ja też do cierpliwych nie należę i chcę wiedzieć czy wszystko jest ok.
Jak byłam w ciaży 10 lat temu, to byłam uzależniona od usg :-D

Ostatnia edycja:
Sweety - a mnie się pytasz czemu tempkę mierzę non stop :-D z tego samego powodu bez mała co Ty :) z ciekawości przede wszystkim, i niecierpliwości... ;-)

reklama
MOU ja czytam o rozpulchnionej szyjce i o tym, ze to objaw ciazy a mam dopiero 11dc hahahaha.... normalnie dopiero dzis zaczynalyby mi sie dni plodne! to wszystko jest chore! ;) Oby @ nie przyszla, trzymam kciuki!!!!!
a gdzie IiM? pewnie sie opala kiedy my tu marzniemy...:)

sweety co sie ma dziac? w ciazy jestes i ciesz sie:)

taka sama szyjka jest na @ rozpulchniona... ja juz teraz tak mam

co sie ma dziac? w ciazy jestes i ciesz sie:)

Nie wiem co ma sie dziać, ale jakoś nie czuję się pewnie.

Problem w tym, ze ja też do cierpliwych nie należę i chcę wiedzieć czy wszystko jest ok.
Jak byłam w ciaży 10 lat temu, to byłam uzależniona od usg :-D[/QUOTE]

nie ma bezpiecznego dnia ciazy zawsze cos sie moze przytrafic, nie ozna o tym myslec bio oszaklec mozna

Do góry