reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
zatestuj bo moze to byc plamienie ja takie plamienia mialam w ciąży

Wiola mi tym cyklu testy 3 razy wyszly pozytywne a owu nie bylo...

A u mnie zero jakiegokolwiek sluzu, czyli tak jaby owu byla faktycznie wczoraj. nie mysle, ze dopiero przyjdzie bo wyrazne objawy owu byly wczoraj czyli 9dc. To jak dlugo ja cykl bede teraz miala??
podbrzusze boli nadal ale juz inaczej, jakby na @.

Karolla - może plamienie implantacyjne? :)
sweety - noooo, bardzo fajny powód nieprzytomności :D Na dodatek syn dzisiaj po raz pierwszy w przedszkolu :) bo zaczął tydzień próbny z opóźnieniem ;P więc czułam się trochę jak nastolatka, ukradkiem w dzień korzystająca z okazji, że rodziców nie ma w domu ;P tylko role się odwróciły, bo korzystaliśmy, że dziecka w domu nie było :D No i wreszcie mogliśmy normalnie, w dzień, bez graniczeń (głosowych ;P) się poprzytulać - aż zakwasy mam w rękach i nogach ;P
nie pytajcie ;P
wiem, okropna zbereźnica ze mnie hahaha ;P

Ostatnia edycja:
Hejka :)
Rysica - dziś 26 dzień cyklu - powinna być dziś @ - a nie ma ? :) test ciążowy negatywny. Mdli mnie właśnie że szok... ale @ przyjdzie pewnie niebawem... dzięki mojej mamusi zapewne... po takim stresie nawet pięcioraczki by się nie utrzymały. Znów głowa mi pęka - znów paracetamol poszedł w ruch... jutro wieczorem zrobię kolejny teścior i w poniedziałek z rana jeśli @ jeszcze nie będzie. Poniedziałek to najostateczniejszy :) dzień kiedy powinna przyleźć wredna małpiszonka :)

Wiola - to Ty faktycznie pokręcone masz te cykle....]

... kurka - wymiotować mi się chce!!! na objaw to stanowczo za wcześnie - to raczej stres mi przewrócił żołądek do góry nogami... !!!

Hejka :)
Rysica - dziś 26 dzień cyklu - powinna być dziś @ - a nie ma ? :) test ciążowy negatywny. Mdli mnie właśnie że szok... ale @ przyjdzie pewnie niebawem... dzięki mojej mamusi zapewne... po takim stresie nawet pięcioraczki by się nie utrzymały. Znów głowa mi pęka - znów paracetamol poszedł w ruch... jutro wieczorem zrobię kolejny teścior i w poniedziałek z rana jeśli @ jeszcze nie będzie. Poniedziałek to najostateczniejszy :) dzień kiedy powinna przyleźć wredna małpiszonka :)

Wiola - to Ty faktycznie pokręcone masz te cykle....]

... kurka - wymiotować mi się chce!!! na objaw to stanowczo za wcześnie - to raczej stres mi przewrócił żołądek do góry nogami... !!!

Mou Ty to tych tesciorów zużywasz ciążowych ja mam na razie 5 szt :D
temp wcale nie masz @...

Mou Ty to tych tesciorów zużywasz ciążowych ja mam na razie 5 szt :D
temp wcale nie masz @...

Pajkaa - nawet pokusiłam się na to żeby pogrzebać wacikiem - hi hi - nawet śladu krwi, nic a nic nie ma! - ale tego ja nie kum kum :-D "temp wcale nie masz @"

... mdli ale podbrzusze czasami jakby pobolewało, więc jak dziś @ nie ma to pewnie na dniach będzie...

reklama
no Twoja tempka wcale nie wskazuje na to, zebys dostala @ :) typowo ciążowa jest... nie masz spadku wrecz przeciwnie tempka rosnie chyba, ze owulka Ci sie przesunęla ...

Do góry