reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

o rany, ale się rozpisałyście!
ja dzisiaj cały dzień nieprzytomna chodzę! Tzn nie cały - ale od przytulanek :-D
MOU - widzę, że dalej @ nie przylazła ? :D który to dzień dfl?

reklama
Wiola, ale tamten cykl nie mozesz tak liczyć :) bo bylaś juz wtedy w ciaży :) a @ niektóre kobiety maja patrz na nasza Ullanę...@ miała do 6 miesiąca :)

Rysica pogoda taka masakryczna... oj synek w samym pampku teraz spi...

Rysica Fajny powód "nieprzytomności" :)

Wiola, chyba pod kilkoma względami jesteśmy podobne :) Jak zaszłam w ciążę z Pietruszkiem, to najpierw jeden "inteligentny" pan doktor stwierdził, że to ciąża pozamaciczna i chciał mi ją usuwać, na szczęście pojechałam do innego i okazało się, że to normalna ciąża, ale bardzo wczesna, bo prawdopodobnie też był to jeden z tych długich wtedy cykli i owu była późno.

Rysica no masakra chyba zaraz pojde sobie frytki strzelic :p a co mi tam lapie jakiegoś doła znowu... M woli mecz od przytulasków...

Sweety ważne jest zagnieżdżenie... a to moze trwac i 12-14 dni...u mnie w pierwszej ciąży trwalo 16 dni...

przed 14 zauważyłam na wkładce śluz z krwią( tzn wyglądało to jak taka resztka @) i zczynam się czuć jak na @ więc lada dzień zaczynam starać się na nowo bo zapewne się rozkręci małpiszon jeden...
eh... ale nadzieja umiera zawsze ostatnia;(
Teraz mamy 18.30 hm... i jest bez zmian tzn troszkę ze mnie wyleciało( trochę krwi z takim brązowawym śluzem) ale nic się nie rozkręciło więcej..
testować jutro rano?? czy czekać?? bo w sumie gdyby miało się zacząć to zaczęłoby się na dobre bo tak mam zawsze że po godzinie to już taki konkret a teraz zgłupiałam. Chyba się jeszcze łudzę, a po drugie to 26 dc więc o co chodzi???
Przepraszam za taki dokładny opis ale nie wiem sama

reklama
Ja też dziś mam 26 dc i nic żadnych oznak, ani na ciąze ani na owulacje ani na @ choc na nia to jeszcze za wcześnie, a muszę wspomnieć ze w tym cyklu robię testy owulacyjne i obecnie już trzeci dzień z rzedu mam dwie kreski tego samego koloru, dziś za 30min. robie ostatni i ciekawe jaki bedzie, oszaleć mozna

Do góry