Kasiurek1983
Fanka BB :)
u mnie tak goraco ze po mimo ze robie salatki na zimno tylko gotowalam tortelini na salatke to mi z dupy kapie za przeproszeniam jutro wsyztskim powiem o cicazy trzymac kciuki kochane i uciekam na farme i spac;]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MOU wstrzymaj sie z testami do terminu @, tego w 28 dniuale ja po cichu trzymam kciuki.
Pajka jesli by tak liczyc od domniemanego dnia owu+14 to cykl wyszedlby mi 21 dni...cos nie bardzo.
BOli mnie mocno podbrzusze:/ moj organizm naprawde robi mi po raz kolejny kawal i po raz kolejny w cyklu w ktorym sie staram...
Od wczoraj robie zakupy w Crocsie i nie moge sie zdecydowac...dodaje usuwam buty i najchetniej kupilabym wszystkie:/
Wiola - ja się obawiam że zgarnęłam mdłości od IM i Ullany - i tylko tyle... ;-) one pewnie już nie mają mdłości bo wszystko na mnie przeszło... swoją drogą różne są opinie, jedne że mdłości od razu - a "mądrzy" lekarze twierdzą że po 6 tygodniach... Tak czy siak, mdłości są i to wyyyraaaźne.... ale fasolinki pewnie nie ma... to by było za piękne...
O kurczę - zaraz pójdę zwymiotować chyba!!! No szok !!!
Idę się położyć, może mi przejdzie i usnę... jak jutro tempka nie spadnie to mogę mieć nadzieję... trzymajcie kciuki żeby rosła, a ja trzymam za Was wszystkie![]()
![]()
Kasiurek - no a czego ja Tobie mogę życzyć ??? Cudnych ciążowych miesięcy i łatwiutkiego rozwiązania!!!!
Ooo a u mnie sluz wrocil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czyli nic straconego! owu jeszcze przede mna:-)