reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

ale Wam smaka zrobię teraz !!! hi hi hih ih ihi - dziś mieliśmy mieć steka na krwisto - w PL będzie to rostbef bez kości - najcudowniejsze mięso wołowe!!! cud miód i orzeszki!!! kolejna w kolejce jest polędwica wołowa, ale jest chuda i nie ma tego "smaczka"
Nie zrobimy dziś tego cud steka, bo pora późna, patelnia do steków może wywołać alarm - a niunia śpi już. Patelnie mam specjalną do steków - z żeliwa - jak się nagrzeje - to nawet godzinę po wyłączeniu ognia można na niej smażyć!!! Daje czadu że strach - stąd ten alarm:-D Ale to na steczki kochane!!! Rewelacja!!! Krwisty (dla mnie półkrwisty stek) wygląda dokładnie tak : Steak with pizzaiola sauce recipe - Recipes - BBC Good Food

To coś co mi się nigdy nie znudzi !!!! drogie ale warto. Kilo ribaja - jak ja to po polskiemu gadam - to ok. 115zł za kilogram... więc my sami często sobie nie pozwalamy na ten rarytas... a to nie do opisania smak.. mmmmmmmm mrrrrrrrrrrrrrrrrr mmmmmmmmmmmmm mrrrrrrrrrrrr ... oj ojojojoj byle do jutra :):):)

reklama
Hejka :):):)
Dziś mój stekowy dzień się rozpoczął hi hi hi :):):)
Ja jeszcze mogę, a ciężarówki już nie :-D bo to jak tatar hi hi ... uwielbiam tatar !!! Chyba sobie pofolguję przez następne dwa tygodnie :-D owulacja zbliża się długimi krokami - za maksymalnie dwa dni... już testy wyczuwają po woli plik LH, bo dziś kreseczka jest widocznie różowa, wieczorem powinna być ciemniejsza... a rano było małe conieco :-D ponoć chłopaki są bardziej żywotne z rana - wczoraj M łykną cały zestaw aminokwasów - chyba wszystkie możliwe (odżywka dla sportowców z cynkiem białkami i aminokwasami - w tym L-arginina ) jak te wszystkie specyfiki nie zadziałają... to chyba listonosza poproszę.... :-D:-D:-D

Witam
Pajka - witaj w klubie - u nas to samo! Szymek się w nocy budził, ja niewyspana, tempka zaburzona...
MOU - listonosza - BUAHAHAHAHAHA dobra jesteś :-) przystojny chociaż? ;)
IiM - pamiętamy o kciukach na 13tą

a w ogóle to ja wiem co w przyszłym m-cu zrobię - będę mierzyć temp do kilku dni po owu (żeby było wiadomo, że owu była) i potem aż do @ już nie będę, żeby się nie sugerować i nie nakręcać i nie stresować...

Hej dziewczyny,

Komputer dziala:-) Jeszcze nie przeczytalam co naskrobalyscie.U mnie tez dzisiaj nieprzespana noc, meliska slicznie spala, ale ja jakos nie moglam i zasnelam kolo 5 rano_Odezwe sie po wizycie, mam nadzijeje, ze wszystko bedzie dobrze:-) Ide przeczytac co tam wczoraj dzialo si eu Was:-)

Hejka - a my właśnie wróciliśmy z carbootu - kupiłam 23 ciuszki dla niuni za 6 funtów - wszystkie nexta - niektóre jeszcze z metkami - a reszta wygląda tak jakby nigdy nie była noszona !!! Teraz się piorą, więc cyknę fotkę jak je rozwieszę :) i buty D&G - oryginalne - nowe - za funta !!!!!!!!! 235 dolców normalnie - sprawdzałam przed chwilą!!! No szok!!! Całe pudło lego duplo za 5 funciaków, zakupy rewelacyjne były !!! Plus poranne przytulanko - dzień udany - to i fasolka musi się udać - no i na zwięczenie dnia steki z rukolą i grillowanymi pomidorkami i fryteczkami do tego kupiliśmy wiecie co??? dobrego whiskacza !!!! Wieczór też musi być udany!!! Już nie chcę myśleć nawet co po tym whiskaczu będzie się w sypialni działo!!! Owu lada dzień 2 dni góra - nie no !!! musi się udać, i jeszcze testowanko w moje urodzinki - toż by los mi psikusa zrobił gdyby dwóch kreseczek nie było... :-D

IM - czekam z niecierpliwością na Twoje usg !!!!

Rysica - listonosz był taki przystojniak, ale od kilku dni jest nowy - nie taki zły ale za stary jak dla mnie :-D ...i cosik Ci nie wierzę że będziesz tylko po owu mierzyła... hi hi :-D ale co ? @ jeszcze nie ma??? robiłaś kolejny teścior?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Slonka,

Dziekuje za kciukasy i w zamian za to wysylam fluidki:-))))

No ja juz po wizycie. Wszystko OK, tzn jest pecherzyk, na serduszko musimy zaczekac, lekarz prosil mnie o kolejna wizyte za tydzien, ale ja chyba zaczekam 10 dni. Powiedzial, ze jeszcze jest to bardzo wczesna ciaza i musimy poczekac na cos wiecej. Wizyta trwala doslownie 10 minut. Ciesz sie, ze widzialam pecherzyk, ale oczywiscie czuje niedosyt i lekki niepokoj:-) Wiecie jak to jest, jak szlam na wizyte, to sie balam,ze nie bedzie pecherzyka, a jak zobaczylam , ze jest, to zatesknilam za serduniem i cala reszta.

MOU - ale super zakupy, takie okazje to moj zywiol. I do tego po takim polowaniu przepyszny obiad i whiskaczyk mmmm ale macie sobote:-) A noc to dopiero bedzie, po takim dniu.

Rysica - piekne rybki, nawet sama zastanawiam sie nad akwarium, Melisa by byla zachwycona. Widzialam na wykresie, ze nadal nie ma @...

Zmykam robic obiad, zrobie kurczaczka i cacyki...

Do góry