reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
IiM - USG mialam w lutym, a wynik - takie są na badaniach podawane "ujemny" - jak jest ujemny, czyli poniżej iluśtam, to nie piszą wartości tylko właśnie "ujemny":/
Aldo - luteina zatrzymała @... którą wzięłam przez te głupie piguły, bo mi HCG zrobiły i nadziei narobiły

Ostatnia edycja:
Witam
Jestem tu nowa weszlam tu za namowa mousefish. Na razie chcialam sie przywitac dopiero zaczynam was czytac :) Mam nadzieje ze moge sie dolaczyc.

IiM - dzisiaj nie odbiorę - nie idę na rehabilitację - nie chce mi się - urządzę sobie zaraz fajny spacerek z Szymkiem :D
Chyba pójdę do sklepu akwarystycznego i popatrzę na rybki :D Może coś kupię?? ;)

Witaj Katia :D
Miło nam Cię poznać :D szczególnie, że jesteś od MOU :D
widzę, że jesteś mój rocznik? 85? :)
napisz proszę coś o sobie :)

Ostatnia edycja:
Rysica super decyzja, idz sie przewietrz i odstresuj:-) Pooddychaj swiezym powietrzem. ja tez zmykam zaraz do roboty. Buzki

Hej Katiaa witaj w naszym gronie.-) masz juz dziecko?

Katia witaj :)

Rysica cyst to nic strasznego nie stresuj sie umow sie na wizyte, aled z tego co wiem zawsze dają wartośc ile bylo nie piszą, ze jak jeszt ujemna to ujemne... kolezanki zawsze mialy robione to zawsze mialy podawane wartośc... nigdy nie mialy napisane ujemne

Rysica - szok kompletny!!!
Ja też Cię nie chcę denerwować, ale HCG rośnie kiedy jest ciąża, ale zarodek może mieć wadę i zejdzie z @, w takim przypadku nie ma przyrostu bety - beta jest badaniem potwierdzającym czy zarodek się dobrze rozwija. Czasami tak jest że doszło do zapłodnienia i do samoistnego obumarcia. Wszystkie kobiety tak mają, ale nie wiedzą o tym bo nie szaleją tak jak my - staraczki - nie robią testów przed @ - tylko kiedy się kilka (czasami) tygodni spóźnia - a my niecierpliwe baby robimy testy - coś tam wychodzi, hcg rośnie a tu nagle spada... i wiemy o tym. Większość kobiet o tym nie wie, ale tak się dzieje bardzo często. Tak mogło być też w moim przypadku 2 miesiące temu. Też miałam plamienie 3 dni przed spodziewaną @ - potem 3 dni nic i nagle @. 4 dni spóźniona. Mogło dojść do zapłodnienia ale organizm nie przyjął zarodka...
Mam jednak dalej nadzieję, że to jakaś pomyłka - i faktycznie przejedź się po konkretne wyniki... bo co to za gadka że ujemny -TU LICZBY SĄ WAŻNE !!!
no i ta Twoja tempka!!! cały czas wysoka!!!

Katiaa - super że się dołączyłaś. Na razie u nas wrze więc może być trochę niezrozumiałych komentarzy. Ale oficjalnie witamy serdecznie :tak:

IM - Katiaa stara się o pierwszego dzidziusia, ale na forum na które weszłam - i Katiaa też nie zostałyśmy przyjęte entuzjastycznie ... a my tu jesteśmy fajne babki :):):):)

Rysica - doczytałam o spacerku - super, ... no i może jednak lampka winka na wieczór ??? hi hih hih hih ih ih ihhi ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Qrna co sie dzieje!!!!!!! Rysica mialaś byc ze mna kwietnówką a tu wyglada że nasze ciąże są z wielkim znakimi ???????
3mam kciuki po wizycie u lekarza i oby roziwazało sie po Twojej mysli

A ja do Was znowu z pytaniem.:sorry2: Otóż byłam wczoraj na usg i nie było widać pęcherzyka...endomerium 17mm wiec grube jak na okres. To był 5tc i 4dzien mam nadzieje ze to za wcześnie ale martwi mnie ból brzucha i lewego jajnika i brak biegania na kiebelek....troche obawiam sie ciąży pozamacicznej ale jestem dobrej myśłi. Obstawiam że jeszcze za wczesnie na usg mimo ze w 1 ciazy widzialam juz nawet bicie serca w 6tc!!!! ale ja nie o tym...o beta mi chodzi...dzis zrobilam-wyniki o 18 ale żeby zobaczyc czy rzeczyiwscie wszystko ok to na 1 beta nie powinnam skonczyc?? co ile powinnam zrobic>?? bo weeknd idzie czy jak zrobie jutro 2gie to bedzi eok czy po weekendzie czekac?? oszaleje do tego czasu:(

PS miło tu u Was:)

Ostatnia edycja:
Do góry