reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

MOU - ja po prostu nie chcę ryzykować z tym winkiem... Tak samo jak do wizyty i dopóki nie zapytam lekarza o pozwolenie - będzie bez przytulanek... :p
dobra, lecę, bo ciasto robię - Kopiec Kreta - znajomi mają wpaść po 20 do nas ;] więc ja dziś będę niedostępna wieczorem ;)
kurcze, trzeba posprzątać, odkurzyć i ciasto dokończyć, a ja najchętniej bym poszła spać............. ;P

reklama
IM - kochana Ty się nigdzie nie musisz przenosić!!! przecież my wszystkie staraczki po raz drugi - więc co nieco pamiętamy z tych poprzednich ciąż :) no i doradzić możemy...
Rysica - taka tylko propozycja była :) też po pozytywnym teście nawet na lampkę winka bym nie spojrzała :):):) ale po Twoich postach wnioskuję że już mniej jesteś zdenerwowana... ???

... hi hi - to się przynajmniej nie stresuj :) - i widzisz !!! sama wiesz że jesteś w ciąży, bo już tak nawet myślisz - "winka się nie napiję... mąż mi nie pozwoli... " ... to chociaż kąpiel w bąbelkach i to przytulanko :tak: ja dziś molestuję mojego, bo śluzu po tym syropie że hej!!! plus po magnezie z B6 ... szyjka zaczyna się otwierać i jest nisko co jest kompletnym szokiem dla mnie. Zaczęły się pojawiać "nitki" śluzu płodnego - rozciągliwego w okolicach szyjki - wśród śluzu niepłodnego (tak było wczoraj) dziś śluz faktycznie zaczął robić się wodnisty po syropie - jak woda!!! Cudnie!!!. Wczoraj była go ogromniasta ilość (ilość po magnezie myślę) dziś również, ale jest wodnisty - po syropie, i bardziej płodny mimo owulacji (test wczorajszy nic nie pokazał) Więc zaczynamy działania dzisiaj na maxa !!! Jest śluz - są działania :)

Aldo - jak tam Twój śluz??? wodnisty??? tylko ja go łykam 4 razy po łyżce stołowej dziennie. I M też...
a czy faceci moga pic ten syrop ???? bo ja tak do konca nie wiem czy on nie rorzedza plynu w kotrym plemniki zyja sobie .....

IIM odnajdziesz sie pozniej lub predzej a ty tam z bedziesz z rysica wiec ...

Aldo - gdzie się lenisz??? :-D no nie mów że majstrujecie bejbika ??? my zaraz idziemy majstrować więc będę się żegnać :) ale tylko na "chwilkę" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kasiurek
- tak - i to jest najlepsze, bo facetom lekarze karzą brać taki syropek na rozrzedzenie ejakulatu - wtedy "Chłopaki" ruszają się szybciej w nie gęstej spermie - im rzadsza - tym lepsza :)
Mój połyka ten syrop jak by go stado diabłów goniło ::-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Dziewczynki taki super wodnisty sluz to ja wlasnie mialam. Nawet zastanawiaalm sie czy on aby napewno jest plodny i jak sie okazalo byl bardzo plodny, wiec rozrzedzajcie tymi syropami ile wlezie:-) Moj byl prawie jak woda:szok:

Jesli Wy tutaj zostaniecie, to ja tez, a tem bede miala taka odskocznie topikowa.

IM - właśnie na takim śluzie mi zależy - zupełnie wodnistym. Na razie po magnezB6 mam go więcej - o wieeeleee więcej niż zwykle, a syropem chcę go rozrzedzić - i dziś - drugi dzień od łykania syropu zrobił się wodnisty, jeszcze nie jak woda zupełnie, ale wodnisty i lejący. Dziś rano był jeszcze gęsty jak mąka rozrobiona z wodą - gęsto - po kilku godzinach już ze mnie kapało że tak powiem.. ale nie oszczędzam syropu, im więcej tym lepiej - oczywiście z umiarem jak ze wszystkim.. ale widzę po sobie że działa :)

Kasiurek, IiM Ja jak pozytywną betkę odbiorę, to się pewnie na kwietniówkach przywitam, ale pewnie więcej tu będę siedzieć z Wami :) i pozytywne fluidki wysyłać. Jak Klaudusia - a do porodu :)
Pewnie więcej się będę na gronie na kwietniówkach udzielać niż n bb, bo jakoś tak się przyzwyczaiłam na gronie za czasów ciąży z Szymkiem ;)

MOU - tak, już jakoś luźniej do tego podchodzę - głównie dzięki wynikowi tego testu :) Bo patrzę na niego i bez problemu tą kreskę pięknie widać, i faktycznie nie jest to cień cienia ;)
Poza tym czuję w cycach, jakby mi ktoś igły w sutki wbijał - pamiętam to uczucie z poprzedniej ciąży... No i kłuje mnie w macicy, a mnie w macicy nigdy nic nie kłuje ot tak... No-spę wzięłam ;)
No i przed chwilą do łazienki poszłam na dłużej i mało na sedesie nie usnęłam :p i ziewam non-stop...

Aldo !!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie jesteś ?????????????? One wszystkie poszły spać!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie ma z kim pogadać !!!!!!!!!!!!!!!! :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::errr::errr::angry::angry::laugh2::laugh2::oo2::oo2::elvis::elvis::realmad::realmad::rofl::rofl::rolleyes2::rolleyes2::growl::growl::growl::ninja2::ninja2::yes::yes::angry::angry::baffled::baffled::-D:-D:-D:-):-)

.. Rysica -jednak nie śpisz
laugh.gif
laugh.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
- no w końcu krechę widzisz!!! i to jest to!!!
IM pewnie chodzi że ją olały na kwietniówkach... smutne... musimy pomyśleć o własnym innym wąteczku - mam nawet temat - ale założę jak sama zajdę - dla tych odrzucanych...

reklama
Do góry