reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Zdjęcia nie będzie bo akumulatory padły :-Da gorszym aparatem nic nie widać - ale całe okienko jest nieostre bo kiepsko ostrość ustawia.
Jutro rano jak wyjdzie krecha wyraźniejsza to wrzucę :D a mam nadzieję, że wyjdzie!
ogólnie to się musiałam położyć i przespać jak rodzice pojechali ;P dobrze, że mam synka kochanego
aaa i zauważyłam, tzn skojarzyłam dziś, że od 2 dni na śniadanie i kolację musi być kanapka z pasztetem i ogórkiem małosolnym... ;)
trzymaj ciemocno kciuki!!!

reklama
... wiecie co? ja uciekam, nie ma z kim pogadać. Zauważyłam jedną zbieżność ostatnio. Wszystkie się pojawiają tuż przed testowaniem. To bez sensu. (prawie wszystkie) ale jedno jest pewne - jak założyłam swój wątek - Klaudusia napisała że jest jeden podobny i tam zaprasza. Mówię o obecnym wątku, a wcale nie jest podobny. Mój miał tytuł
Będzie drugie ??? Mamy po spiralce :)

został przeniesiony do
zajść w ciążę po antykoncepcji...

nigdy tego nie zrozumiem. Chyba muszę założyć nowe forum. Szufladkowanie jest nie dla mnie. Mój wątek miał być konkretnie dla dziewczyn po usunięciu spiralki, jest to zupełnie co innego niż antykoncepcja hormonalna. Spiralka to zupełnie inny temat. Zostałam zaproszona przez Klaudusię "tutaj" zrezygnowałam z własnego wątku, którego nie było nigdzie na całym forum - i byłam zadowolona - mimo iż okazało się że żadna z dziewczyn ze "staraczek po raz drugi" nie mogła odpowiedzieć na moje pytania bo żadna nie miała spiralki!!! Teraz wszystkie znikają, i pojawiają się przed testowaniem. Ja się przystosowałam do tematu niezgodnego z moim w 100%, nie zawiodłam się. Ale jak się do Was dołączyłam, nie było nawet 5-ciu minut bez odpowiedzi. Kilka godzin nieobecności na forum skutkowało z czytaniem czasami kilkunastu stron !!! teraz - po całym dniu jak jakaś strona zostanie zapełniona to sukces... To nie jest źle bo większość zaskoczyła dlatego znika. Warto założyć nowy wątek. i chyba to zrobię...

Rysica - ja trzymam cały czas - ale co do pasztetu i małosolnych to mnie nie przebijesz!!! noc i dzień bym mogła... :-D

... i podładuj akumulatory i to już!!!!!

... kochana - ja muszę luknąć na ten Twój test!!!
Rysia - wesz co z mamuśką???

Ostatnia edycja:
MOU - nie podładuję bo padły na amen- tak definitywnie, że już się ich nie da naładować... trzeba nowe kupić :/
IiM pewnie się zaraz pojawi. Może Kasiurek i Aldo zajrzą?
a to, że dziewczyny się przed testowaniem zjawiają - nie wszystkie - ja tu jestem raczej codziennie.
Ale jak zaciążę i mnie śpiączka złapie, to bardzo możliwe, że zamiast z Wami wieczorami pisać, będę spać - ale to chyba naturalna kolej rzeczy...

witam słloneczka z Międzyzdroi :)
dojechaliśmy w 9 godzin także ok :) Sebus grzeczny był podczas podróży:) mielismy tylko dwa postoje no i wiekszosc czasu przespał

moj R ma na mnie focha mielismy ogladac film, ale nic z tego kij mu w dupe...

pogoda dzisiaj kiepska lalo...:( buziam Was wszystkie niestety bede tutaj sporadycznie przez tydzień wiec jak która zafasolkuje pisac mi :)

Pajka - udanych wakacji w takim razie :) 9 godzin to baaardzo szybko!!!!!!!!!!!

MOU - no przecież mam w sygnacurce linki do wykresów - wejdź i zerknij :D zamiast mówić, że musisz zobaczyć :p

reklama
mam jeszcze dwa - zrobię jutro bom ciekawa. A jak nie wyjdzie to pojutrze ;)
ale ta kreseczka, choć blada, to jest wyraźnie odznaczona i tej samej grubości, nie jest rozmyta, więc może coś się tam klaruje ;)
zobaczymy - póki co idę się kąpać i się chyba położę, bo mi się oczy same zamykają i ziewam jak głupia...

Do góry