reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

IM - jeśli na teście o czułości 25 jest cień, to Ty już czekaj spokojnie do paru dni po @ - bo według mnie możesz być spokojna. No i zacznij łykać kwas foliowy i jakieś witaminki :) bo dzidziuś potrzebuje :) Jak już wcześniej wspominałam - ja od 4 cykli nie miałam nawet cienia najmniejszego cienia, nawet pod mikroskopem by go nie było ! Już wcześniej napisałam że wstrzymam się z gratulacjami choć mnie korci :)
Ty kochana leć do apteki po witaminki i napij się dziś ostatniej lampeczki wina... :-D

reklama
Cicho Rysica - bo do zoo Cię oddam... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Hej Kochane:-)

Wariatki Wy jedne. Ja mam super silne przeczucie, ze dostane @. Nie umiem tego wytlumaczyc, ale tak czuje. Oczywiscie jest we mnie iskierka nadzieji - jak w kazdej z nas. Ale od tych testow tylko sie stresuje. Dodam jeszcze, ze mam b.malo sluzu i chyba jakby lekko rozpulchniona szyjke - ale nie znam sie na tyle, by wiedziec o co jej chodzi:-)

Meliska juz lepiej, choc noc byla straszna. Wymiotowala slina, ma niesamowity slinotok - albo to przebijajace sie kly, albo gardziolko. Apetytu za bardzo nie ma, ale pije wode, wiec brak apetytu mnie bardzo nie martwi. Nie jestem typem mamuski futrujacej dzicko jedzeniem o kazdej mozliwej porze dnia i nocy. Wazne zeby pila. No i goraczka spadla, podnosi sie co jakis czas do 38, ale latwo ja zbic. Powiem Wam, ze jak miala 39 i pol, to sie wystraszylam. Chyba najgorsze za nami:-)

Ostatnia edycja:
Rysica - no jak to za kogo !!!???? ZA RYSIA !!!! :-D:-D:-D:-D

IM - skoro Meliska pije, to koniec zmartwień, najważniejsze żeby piła a nie jadła, bo jedzenie (normalne posiłki) jeszcze obciąża dziecko jak jest chore. Mi moja nagle (raz) dostała wysypki na pleckach węzły chłonne na całej głowie (ponad 20 !!!!) i miała temperaturę 41 !!!!!!! dzwoniłam na pogotowie - i pytania najpierw - "dziecko pije? - pije. Dziecko się uśmiecha? - uśmiecha. Dziecko się przelewa przez ręce? - nie przelewa się. Ma apetyt? - ledwo ledwo. Dziecko się bawi czy śpi cały czas? - bawi, ale szybko się męczy. " - no i diagnoza - dziecko rośnie szybko i organizm nie wyrabia, znalazło ujście w ten sposób. Następnego dnia śladu nie było. Oprócz może węzłów chłonnych które utrzymały się przez jeszcze 2 tygodnie.
Ale węzły jak reagują - znaczy że organizm poprawnie walczy z infekcją - co jet dobrym objawem - niektórzy rodzice bardziej się wtedy martwią - a to błąd.

buhahahahahahaha buhahahahaha - IM mnie ubiegła z tym rysiem - przeczytałam po wysłaniu swojego posta buhahhahahah buhahahahaha :-D

Ostatnia edycja:
Laski ale mam dla Was nowine. 7 dni po pozytywnym teście owul. przyszła @ !!! WTF ;-) Niezłe jaja. Jak to interpretować?:p
Dziś mój mały skarb kończy 11 mcy-:) Czyli ja dokładnie co do niemal minuty (!!!) po 11 mcach dostałam @. Hehe.

IiM Ty jeszcze nie testuj, poczekaj trochę, za wczas.

Rysica w zoo - hehe.

Ja uciekam karmić Aleksa i idziemy się potem polansować na plac zabaw.
Buziaki xxx

reklama
No to Aldo - cykl normalny się zaczął ??? Gratuluję z takim samym zapałem jakby to była fasolka!!! Bo przecież na to czekałaś cały czas??? Prawda?

Rysica - gdzie jesteś - no nie mów że się przeprowadziłaś do rysia ??? (a tak poważnie to się nie obraziłaś - co???)

... Nikolaa, Klaudusia - gdzie jesteście? Nikolaa to podejrzewam że wariuje z clo tak jak zapowiedziała, ale jej zniknięcie martwi!!! Klaudusia rozrywana przez bobasa, ale i tak się nie pojawia - zamordować tylko - i każdy sąd uniewinni !!! :-D

... odnoszę wrażenie, że jak miałam problem z netem i nic nie pisałam - to było Was więcej... WREDNE BABY :-D:-D:-D

Do góry