reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

MK - a ten Twój teścior dzisiaj wyszedł ciemniejszy niż w poniedziałek??? czy taki sam - bo mój cholerka ciemniejszy, więc już dziwactwo totalne.
A Ty Ollena - rób ten teścior, bo sama jestem ciekawa :-D

reklama
Mou-w poprzednim kreski były tak samo mocno zabarwione. Teraz testowa jest ciemniejsza... No i brak innych objaw owu. Czasem tylko mnie jakby kuje ale jak mam owu to mnie bo na owu boli mnie całe podbrzusze i czasem aż plecy, zawsze tak mam, jakbym zaraz miała dostać @.

ogolnie jak keska jest jasniejsza od tesotowej to niby niejest pozytyny tak na wilu forach czytalam. a jelsi jest taka sama lub ciemniejsza oznacza ze jest owulacja

Ollena- a ile dni przed owulacja sie przytulaliscie??? no i proponuje zorbic test jakiejs porzadnej firmy i sie dowiesz czy to ciaza czy nie

moja koleznaka do mnie- (obserwuje moj wykres) ze ja to chyba jak zaciaze to na dziewcyznke licze bo sie przytulalam tylko przed owulacja a nie w czasie i po ;/ nie wiem o co w tym chodzi ????? yhhhhhhh

ja dzis na obiad zupke serowa robimy ;] pozniej sałatke z kurczaka i brokułów;] a co jak szlec to szalec;]

MK - ale bóle jajników, brzucha i w ogóle, mogą świadczyć że owu będzie za kilka dnia, a nie w momencie gdy się je czuje. Zobacz - ja przedwczoraj miałam z rana kłucie jajników - jak nigdy wcześniej, a test tak naprawdę najbardziej pozytywny wyszedł dzisiaj - i to z rana !

Ja się po malutku zbieram bo śliczna pogoda. Przez cały tydzień lało, więc niunia siedziała w domu, teraz musi odrobić zaległości. Mam nadzieje że nie zacznie padać dzisiaj...

chyba jednak nie wyjdę tak szybko jak myślałam - ja wstaję a tu tak mi się w głowie zakręciło.. i nie dobrze mi jest. Musiałam się struć...

Ostatnia edycja:
W trakcie kiedy kupilam porzadny test, szukalam z tata lekarza po miescie i dzwonilam do przychodni, bo juz mialam takie bole ze nie moglam isc dostalam zabojczy okres...
Matko co za wredota!!!!! moj organizm nigdy nie zrobil mi czegos takiego!!!!! wrrrrrrrrrrr

W trakcie kiedy kupilam porzadny test, szukalam z tata lekarza po miescie i dzwonilam do przychodni, bo juz mialam takie bole ze nie moglam isc dostalam zabojczy okres...
Matko co za wredota!!!!! moj organizm nigdy nie zrobil mi czegos takiego!!!!! wrrrrrrrrrrr
czyli to jednak @ anie dwie krechy ??

a co do wspomagaczy dla meza to myslal on zeby kupic permen czyc os takiego je cykn z selen czyli salfazin kwaf foliowy i magnez ;] ale chodzi o to ze nie zawsze interes ma sprawny ;p

Ostatnia edycja:
Kasiurek @ :-( zabojca jakas, bo nie pamietam kiedy mialam taka ostatnio:( umieram z bolu...
To chyba nie na moje nerwy... ten miesiac w ogole byl bez szans ale moj organizm zrobil mi na zlosc i zrobil mi nadzieje na ciaze... tak ma byc co miesiac? Siedze zdolowana teraz, juz bylam pewna tej ciazy:(

reklama
Kasiurek @ :-( zabojca jakas, bo nie pamietam kiedy mialam taka ostatnio:( umieram z bolu...
To chyba nie na moje nerwy... ten miesiac w ogole byl bez szans ale moj organizm zrobil mi na zlosc i zrobil mi nadzieje na ciaze... tak ma byc co miesiac? Siedze zdolowana teraz, juz bylam pewna tej ciazy:(
przykro mi i tule mocno. Ja walsnie dlatego chce zawiesic miedzy innymi starania bo to nie ma moje nerwy czekac na owulke, potem starac sie chodz nie zawsze nam wychodzi (patrz tezn wykres) i potem siedziec i czekac jak na szpilkach na @ czy bedzie czy nie..pozatym praca (wiem wiem powtarzam sie)

Do góry