MamuniaKubunia
Fanka BB :)
Ollena ja również przytulam...
U mnie nastrój wciąż podły :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ollena ja również przytulam...
haha kazda z nas sie upiera przy swoim , ze to jednak bol brzucha bo sie fasolina gniezdzi a nie ze to @ sie zblizaKasiurku dokladnie... ja nie wiedzialam, ze to takie stresujace jestdodatkowo moj wlasny organizm robi mnie w konia
mam dola strasznego....
dziekuje Wam za wsparcie i za wysluchiwanie mnie, chcialyscie mnie na ziemie sciagnac a ja sie upieralam, ze to ciaza![]()
nie rozumiem za bardzo myślę ze wszystko sie ułoży po kazdej burzy przychodzi słonceKasiurek wiedziałam ale w tym miesiącu jeszcze nie miało być starańA teraz to się zastanawiam, czy w ogóle kiedyś powinny być
![]()
tule mocnokasiurek nie wiem, czy w tej burzy w ogóle przestanie padać deszcz a gdzie tam słońce:-(
Znów znalazłam fajną informację - ja siedzę i szperam non stop! A szukam jak dać plemnikom najlepszą szansę na długie życie - i tak:
Plemniki nie lubią naszego kwaśnego pH, więc trzeba im zapewnić pH zasadowe - i wiecie co znalazłam?
Godzinę przed stosunkiem należy zrobić irygację pochwy roztworem z sody oczyszczonej - jedna łyżeczka na szklankę ciepłej wody. Płukanie strzykawką, dobra jest też gruszka do nosa ...
HA ha - chyba to wypróbuję ! Chyba - bo czekam po tym cyklu na dwie krechy, i może już nie będę musiała próbować![]()