reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

KasiurekA moze jednak,ja mam najmniejsze szanse z was na udany cykl,a i tak mam gdzies malutka,glupia nadzieje ze moze jednak choc u mnie to naprawde mało prawdopodobne,dopoki u Ciebie @ nie zawita zawsze jest jakas szansa!:-)
Ja ostatnie kilka dni przegladalam wykresy innych dziewczyn na 28dni tych ktorych zaciazyly i sa takie przypadki ze ciaza jest wykluczona a jednak.Np u jednej nie bylo wogule skoku tempki,i caly czas utrzymywala sie nisko 36,6 i jednak zaciazyla.Tak naprawde dopoki nie zatestujemy to nie mozemy byc pewne czy sie udalo czy nie,poczekaj co czas przyniesie,a nuz fasolka juz mosci sobie gniazdko u Ciebie na 9miesiecy:-)

czemu najmniej udany haha mysle ze powinnas poczekac ze okres bedzie a moze ten sluz to owulka faktyczna po podwojnej dawce castanugsa??

haha no jak ja bym zaciazyla to bym poszla lotka strzelic

reklama
Kasiik - jak patrzę na ten Twój wykres - to u Ciebie wszystko jedno którego dnia by była owu - i tak byś miała wielkie szanse żeby zajść, bo tych serduszek to jest tyle, że szok! :D
Mój przed pierwszą ciążą też by pewnie taki był wyserduszkowany, ale teraz już to się jakoś zmieniło, ale na szczęście obydwojgu nam to odpowiada ;]

KasiurekSkazany na @ chcialam napisac:p Dlugie cykle zawsze koncza sie w koncu @:-( Ale i tak fajnie jakby owulka byla,bo wtedy by znaczylo ze jednak Castagnus mi pomogl,i moze nastepny cykl juz przy tej wiekszej dawce Cast.bedzie krotszy,owulacyjny i moze fasolkowy;-)
RysicaNo serduszek duzo;-) ale pewnie cykl bezowulacyjny,zobacze jaka bedzie jutro tempka,jak juz bedzie wysoko to moze jednak byla:-) A mowi sie ze przy hiperprolaktynemii spada libido;-) mojemu libidu to chyba nie grozi:-D

Zbieramy sie z M do spania,Dobranoc:*

Ostatnia edycja:
Kurcze, powiem Wam, że gdybym miała lepszy termometr, też bym tempkę mierzyła, chociaż u mnie to tak różnie z tym wstawaniem jest (czasem się w nocy zerwę jak Szymek zapłacze (sekunda to jest bo tylko wejdę, powiem, żeby spał i wracam do łóżka, ale zawsze) a rano to już kompletnie o różnych porach się budzę, więc już w ogóle chyba bez sensu mierzyć, nie??

rysica widzisz jeszcze płodnośc a ilosc potomstwa nie musi iść w parze bo owszem człowiek może i posiadać kilkanaście dzieci tylko chodzi że u innych ssaków niepłodność czy bezpłodność raczej nie istnieje a jesli już to sa to niezwykle rzadkie po prostu u nich pyk i jest przychodzi czas godów i owocem tych godów jest potomek ....zapominałam dodać że w tym filmie była mowa że człowiek sex uprawia nie tylko w celach prokreacyjnych wiec biorąc pod uwagę ilość stosunków w życiu przeciętnego człowieka i porównując do każdego innego ssaka wychodzi na to że jesteśmy bardzo nie płodni no i tu sie skupia to do tych 40% i szans na zapłodnienie komórki jajowej i utrzymanie ciąży bo przecież bardzo często komórka zostaje zapłodniona a nie zagnieżdża się.....
kasik jak nie przylezie za tydzień to zatestuj zanim do gina pójdziesz... a co do libido to u kiedyś tak miałam ale chyba starość nie radośc i mi sie już nie chce :-D
kasiurek no przykro mi ale zawsze jest nadzieja

ja spadam spać dobranoc

Nikola - poza ludźmi jeszcze tylko jeden gatunek zwierząt uprawia sex nie tylko w celach prokreacyjnych, ale z miłości (łączą się w prary na całe życie) i dla przyjemności a są to delfiny :-)
Dobranoc Dziewczynki!!! :) Ja jestem tak padnięta, że nie wiem czy się doczekam męża - ale dziś mogę sobie darować - test owu jeszcze negatywny...

Hej,
U mnie temperatura wysoko;-) wiec moze jajeczkowanie bylo.A dzis taka smetna pogoda a ja musze potem wyjsc na miasto.

Nikolaa myslisz zeby zatestowac?To zobacze jak temperatura bedzie sie zachowywac i moze zatestuje jak @ wczesniej nie bedzie;-)

Ollena jak sie czujesz?

Kasiurek,Rysica,Mamusia Kubunia Hejka:*

Ostatnia edycja:
kasiurek no przykro mi ale zawsze jest nadzieja

ja spadam spać dobranoc
Nikus chyba sama nie wierzysz w to co napsialas ;) mnienie co na duchu podtrzymywac ja twarda baba jestem ;] wiem ze nie bedzie II z tego cyklu i tyle ;( no ale z niczego i powietrza sie dzieci nie biora ;]
Zobaczymy co los pokarze .

Maz sie zastanawia nad wpsomagaczem dla niego ale nie wiem czy taki permnem dziala w ogole ?

Ja mam dzisiaj podły nastrój i nawet nie mam ochoty pisać.
Mam nadzieję, że z tego cyklu nic nie wyszło. Tyle w tym temacie.

EDIT:
Znów mam owu?!
30xfwxy.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
MK o widzisz...to dowod na to, ze testy moga sie mylic?
Ja juz mysle, ze ten moj sie pomylil, bo nie ma u mnie innej opcji jak ciaza a przytalnko tak daleko od owu bylo... Moze test owu sie pomylil?
Kuzwa nie moge spac po nocach ze stresu...

Do góry