reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

[/QUOTE]musisz przemyśleć za i przeciw to naprawde trudna decyzja trudniejsza niż ta która się podejmuje wychodząc za mąż !!!!![/QUOTE]
Ojej jakie to prawdziwe...

Rysica piękne suwaczki! :-)

Ja dziś miałam powera... O 16 tata odebrał małą, którą pilnuję i wzięłam się za mega porządki łącznie z przesuwaniem mebli. Opadłam z sił po sypialni, wzięłam długą kąpiel no i jetem:-) Ale mam cudnie czystko:szok: No ale to tylko do rana bo po 7 już znów mam tu małą a dwójka dzieci to jeden wielki bajzel:-D

reklama
a mój sobie grilla wymyślił wie będę dopiero późnym wieczorkiem!!!!
MK zazdroszczę powera ja znów senna dziś jak nie wiem

A tez juz jestem:-) uff,tez dopiero co skonczylam sprzatac mieszkanko,Majka wykapana juz spi od 2 godzin na czworakach:-),jej pozycje do spania zawsze mnie rozbawiaja.A mnie naszla ochota na chrusciki,zaraz sie za nie zabiore,na drugi dzien sa przepyszne;-)

No i zrobione:-) teraz je tylko usmazyc i gotowe.

Ostatnia edycja:
Kasiik - jakiego mi smaka na chruściki narobiłaś, aj aj aj aj aj :p wredna jędza! A ja się odchudzam i na kolację zjadłam morelki (ale pyszne były, mniam) :p
Nikola - z tym filmem - to racja, już wcześniej znałam taką zależność - że im więcej uwagi potrzebuje "młode" tym mniej w ciągu życia "ssak" tych młodych rodzi. Ale jakoś nie pomyślałam, że człowiek jest z tego tytułu najmniej płodnym. Myślałam, że jest mniej więcej na równi z innymi niektórymi zwierzęciami jak np. Słonie, które też rodzą po 2-3 młode przez swoje życie.
Szymek też już śpi ;)

RysicaJa tez na diecie;-) ale dzisiaj mam taaakiego smaka na cos ''zakazanego''.Ale obiecalam sobie ze zjem bez cukru pudru,no i dodalam mniej cukru,takie niskokaloryczne faworki;-)

Ostatnia edycja:
Nikus - no u mnie kiepawo samopoczucie do duszy, test owulacyjny MINUS - wiec u nas sie nie udalo na pewno , maz zestresowany i zmecozny nie wiemy, maz chce probowac dlaej i to zjakims wposmagaczem permen czyc os takiego ....ja wiem ze sie nie dualo bo ostanie przytulanie bylo 24 h przed testem pozytywnym owulacyjnym

yyyyyhhhh

Nikus - no u mnie kiepawo,samopoczucie do duszy.Test owulacyjny NIMUS- wiec nawet jakbysmy wczoraj sie przytulali to by nie wyszlo- pozatym maz zestresowany i zmeczony zarazem 1100 km daje swoje. chce probowac dalej, i to z jakims wspomagaczem typu premen - nie iwme czy to dziala?
ja wiem ze sie nie udało bo poprostu kochalismy 24 h przed pozytywnym testem owu

przepsialam jeszcze raz bo :
1 wcielo polowe
2 malo czytelne
3 przestawione litery na maxa

Ostatnia edycja:
reklama
KasiurekA moze jednak,ja mam najmniejsze szanse z was na udany cykl,a i tak mam gdzies malutka,glupia nadzieje ze moze jednak choc u mnie to naprawde mało prawdopodobne,dopoki u Ciebie @ nie zawita zawsze jest jakas szansa!:-)
Ja ostatnie kilka dni przegladalam wykresy innych dziewczyn na 28dni tych ktorych zaciazyly i sa takie przypadki ze ciaza jest wykluczona a jednak.Np u jednej nie bylo wogule skoku tempki,i caly czas utrzymywala sie nisko 36,6 i jednak zaciazyla.Tak naprawde dopoki nie zatestujemy to nie mozemy byc pewne czy sie udalo czy nie,poczekaj co czas przyniesie,a nuz fasolka juz mosci sobie gniazdko u Ciebie na 9miesiecy:-)

Do góry