reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Hejka - a my właśnie wróciliśmy z giełdy. Mało był ludzi bo mżyło, ale jutro też jedziemy bo muszę niuni jakieś ciuszki poznajdywać :) Może i sobie przy okazji :)
Dziś przyszły testy - wiecie że baba wstrętna wysłała wczoraj !!! a kupiłam w poniedziałek. Wysłała tylko dlatego, bo wczoraj napisałam jej wiadomość, że tak czy siak otrzyma ode mnie negatywa. No i oczywiście otrzyma. Zrobiłam przed chwilą, ale ta druga kreseczka baaardzo jaśniutka jest, więc to jeszcze nie owulacja. No i śluz mam niepłodny, A dziwne, bo przy moim 25 dniowym cyklu - owulacja powinna być jutro.

reklama
Hejka - a my właśnie wróciliśmy z giełdy. Mało był ludzi bo mżyło, ale jutro też jedziemy bo muszę niuni jakieś ciuszki poznajdywać :) Może i sobie przy okazji :)
Dziś przyszły testy - wiecie że baba wstrętna wysłała wczoraj !!! a kupiłam w poniedziałek. Wysłała tylko dlatego, bo wczoraj napisałam jej wiadomość, że tak czy siak otrzyma ode mnie negatywa. No i oczywiście otrzyma. Zrobiłam przed chwilą, ale ta druga kreseczka baaardzo jaśniutka jest, więc to jeszcze nie owulacja. No i śluz mam niepłodny, A dziwne, bo przy moim 25 dniowym cyklu - owulacja powinna być jutro.
wiesz blada kreska moze oznaczac dwie sprawy albo owulka byla albo bedzie...a moze tobie po prostu sie cykl wydluzy ?

my do tesciowejk na urodizny mamy isc ale nie wiem czy pojdziemy bo impreza na 16 a mlody spi sobie w najlepsze!

GRATULACJE MAMUSIU BLANECZKI !!!!!!!!!!!
tak długo się nie pojawiałaś na tym wątku że aż zaszłaś !!! Super!!!
Wiecie co dziewczyny? Może my też wszystkie znikniemy stąd na jeden cykl, i wszystkie będziemy sobie na wzajem gratulować za miesiąc :-D:-D:-D
Dziekuje Wam wszystkim ,wart sprobowac :-D:-D:-Dhehe:tak:
No jakos okolo miesiaca :-D:szok:nie mialam czasu bo szykujemy sie juz do polski (2tyg do urlopu miesiac czasu bede)powoli ...i mialam stluczke facet we mnie wjechal i dlatego nie bylo czasu nawet na kompa...spokojnie podeszlam do sprawy:tak: bo nawet sie nie spodziewalam tego ze to moze sie udac ta szybko a jednak mamy juz fasoleczke ...:tak::tak:

Mamusia Blaneczki No to nieciekawie z ta stluczka.A z fasoleczka to Ci sie udalo:) No i tak niespodziewanie,co?Pewnie nawet nie mialas czasu pomyslec ze to moze to.Jeszcze raz Gratuluje.:-)

A ja Wam powiem ze dzis wstalam z taka energia do zycia ze sie nie poznaje,ostatnio bylo kiepsko z tym.Moze to dzieki Castagnusowi,moze prolatyna idzie w dół,od 3 dni biore po 2 tabl.tak jak powinnam od poczatku.Wczesniej bralam dalej jedna ale dlatego z paczka mi sie konczyla.Dopiero kilka dni temu dostalam nowe 2 opak.No i czuje sie wiele lepiej:-)nawet mm mowi ze jestem mniej nerwowa niz ostatnio_Oby tak sie utrzymalo.@ dalej nie ma,ale za tydzien juz do gina.

Ostatnia edycja:
Mamusia Blaneczki No to nieciekawie z ta stluczka.A z fasoleczka to Ci sie udalo:) No i tak niespodziewanie,co?Pewnie nawet nie mialas czasu pomyslec ze to moze to.Jeszcze raz Gratuluje.:-)

A ja Wam powiem ze dzis wstalam z taka energia do zycia ze sie nie poznaje,ostatnio bylo kiepsko z tym.Moze to dzieki Castagnusowi,od 3 dni biore po 2 tabl.tak jak powinnam od poczatku.Wczesniej bralam dalej jedna ale dlatego z paczka mi sie konczyla.Dopiero kilka dni temu dostalam nowe 2 opak.No i czuje sie wiele lepiej:-)nawet mm mowi ze jestem mniej nerwowa niz ostatnio_Oby tak sie utrzymalo.@ dalej nie ma,ale za tydzien juz do gina.

po wykresie wnsioksuje ze @ przyjedzie szybko bo juz sie tempka łądnie obnizyla- a moze za mala dawke bralas castangusa i stad to rozciagniecie bo jak masz powyzej 60 kg to trzeba brac 2 tabletki . no ale mam nadzieje ze czerwona wredota przybedzie do ciebie ;]

kurde mnie brzuch pobolewa czasmai od wczoraj wieczora jak na @ jakbym miala dostac na dniach @!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Hejka :)
Ja zrobiłam dziś drugi teścior owulacyjny, i nic - ta druga kreseczka baaardzo jaśniusieńka. A to dziwne, bo dziś 11 dc przy 25 dniowych. Owulacja powinna być dzisiaj. Zero płodnego śluzu, już nie wiem...
Nikolaa - znawco - czy mogę mieć owulację później przy 25 dniowych cyklach?
Pamiętacie jak w zeszłym cyklu wyszła mi kreska na pasku testowym - jaśniejsza, ale mocno widoczna??? To był wtedy chyba 12 dzień. Zaraz sprawdzę, bo nie pamiętam. A przytulaliśmy się chyba do 11 dnia cyklu, więc może dlatego nie "zaskoczyłam" ? A Ty - Rysica - przy tych tanich allegrowskich testach miałaś dwie mega mocne krechy i chyba Ollena też??? Może u mnie owulacja później jest niż jak powinna... Czym to może być spowodowane???
Mi się testy skończyły wtedy, dlatego może nie doczekałam się dwóch mocnych kresek - co o tym sądzicie???

Kasiurek Ja tez mam nadzieje ze juz niedlugo przyjdzie,a najlepiej w ciagu najblizszych dni,bo do gina jednak chcialabym pojsc i fajnie jak by sie skonczyla na dzien przed wizyta.

Hejka :)
Ja zrobiłam dziś drugi teścior owulacyjny, i nic - ta druga kreseczka baaardzo jaśniusieńka. A to dziwne, bo dziś 11 dc przy 25 dniowych. Owulacja powinna być dzisiaj. Zero płodnego śluzu, już nie wiem...
Nikolaa - znawco - czy mogę mieć owulację później przy 25 dniowych cyklach?
Pamiętacie jak w zeszłym cyklu wyszła mi kreska na pasku testowym - jaśniejsza, ale mocno widoczna??? To był wtedy chyba 12 dzień. Zaraz sprawdzę, bo nie pamiętam. A przytulaliśmy się chyba do 11 dnia cyklu, więc może dlatego nie "zaskoczyłam" ? A Ty - Rysica - przy tych tanich allegrowskich testach miałaś dwie mega mocne krechy i chyba Ollena też??? Może u mnie owulacja później jest niż jak powinna... Czym to może być spowodowane???
Mi się testy skończyły wtedy, dlatego może nie doczekałam się dwóch mocnych kresek - co o tym sądzicie???
co prawda ja nie nikola- ale odpowiem mozesz miec owulacje pozniej .......mi tez testy z allegro wyszly II krechy takie same

witam ja weekendowo zajęta wczoraj zakupy sukienkę dla mojej księżniczki byliśmy kupić i buciki a dziś choć pogoda do kitu jak festynowaliśmy...

mamusia bleneczki gratulacje wielkie ty szczęściaro i spokojnych 9 miesiecy:-)

mou owulka ci sie zawsze może przesunąc nawet ze wzgledu na to że sie ostanio pokłuciłaś z m organizm kobiety jest bardzo delikatny

cdn jak zmienie na laptopa bo mój chce sobie usiąść na kompie

no już jestem
mou z tego co pamiętam to ostami maiłaś 25 a przedostatni maiłaś dłuższy wiec myśle że jeszcze owulka przed tobą
kasik oby ci sie poprawiło i ta wredna przyszła albo nie przyszła ale z powodu fasolki
kasiurek a jak u ciebie staranka

co do mnie to we środę mogę testować ale nie bede tego robic wiem że fasolki u mnie nie ma czuje to wewnetrznie mam nadzieje tylko że @ przyjdzie normalnie

Ostatnia edycja:
reklama
Nikola - hello staranka no sa ale nie wiem czy cos wyjdzie jakos brzuch boli mnie jak na @ wiem ze to moz ebyc jedne z objawow owulki ale testy zas swoje a organizm swoje sluz jest ale tempki nie ma;p

a ja wierze sietobie uda;] nikus :* rysica mou :*

Ostatnia edycja:
Do góry