klaudusiaNK
Fanka BB :)
Jutro zrobie test. Boję się strasznie, że znów wyjdzie jedna krecha... :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
napisz napisz,,i nie nerwuj sie,,,wsyztskie bedzie oki...E tam! Jak to mój facet mówi: co będzie to będzie! Jak teraz nic nie będzie to będzie później! Jutro zrobie test bo teraz zbieram się do pracy. Życzę miłego dnia wszystkim. Jutro napewno napisze jaki wynik.
no to dobrze ze stosujesz,i na pewno bedize poprawa...Gwiazdeczko witaj skarbie :-)
Moreme, Ewcia
Ja czuje sie oki. Clotrimazol raz dziennie. Na dniach spodziewam sie poprawy
cześc kochanie,,odpoczywaj,,bedzie dobrze,łowa do gory,,,czesc dzis wróciłam.
Jak dojechalam do szpitala plamienie ustało... mialam zrobione usg przez 2 lekarzy, diagnoza ta sama, kazali mi byc na nastepny dzien (wczoraj) na czczo. Rano wzieli mnie na usg, mialam komisje (10lekarzy, kazdy musiał nie miec watpliwosci) - nie mieli ale ja mialam to poslali mnie na takie bardzo dobre usgwykrywające wady, poszłam no i tam znowu 2 lekarzy, "BRAK AKCJI SERCA" no trudno... wchodząc na góre lekarka wziela mnie do gabinetu gdzie wsadziła mi 5 tabletek na poronienie to była 9.30 i sie zaczeło. Do zabiegu "nadawałam się" po 19, o 20.10 mialam zabieg. Tak strasznie sie bałam ze połozna wziela mnie na siłe dalej nie pamietam nic z nastepnych 1.5godziny... Ale byłam przytomna, nie spałam, spałam tylko w czasie zabiegi czyli ok 5 minut. Dzis rano dostałam zgode na powrót do domku...