reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

hej Marti :)
Widze ze mamy synków w podobnym wieku, mój we wtorek skończył 1,5 roczku :) Każda ciąża inna , nie ma co sie na zapas marwić :) A kiedy planujecie juz działać?????????

reklama
Ale Ty sie najbardziej boisz czy dasz rade z dwojgiem czy tej ciąży ?????????????? To że raz bidulko leżałaś plackiem to nie znaczy ze tak bedzie i następnym razem, nie trzeba sie bać, trzeba być dobrej mysli :)))))))) Bo jak tak bedziesz ciągle myślec to mały bedzie jedynakiem w końcu :p:p:p

A powiem Ci szczerze ze Jaś jest bardzo grzeczny, nie moge powiedziec, owszem zdarzają mu sie cięższe dni ale jak to każdemu :) Ogólnie jak ktoś z nim zostaje to potem jest strasznie wychwalany ze to anioł nie dziecko !! Moja teściowa stwierdziła ze nigdy nie widziała tak grzecznego dziecka a swoich miala aż piątke :) Wiec ja jestem dumna :))))))))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam -nie nadrobie nie mam czasu bo ide do rpacy wpadlam powiedziec ze przyszla @ a wiec nici w tym cyklu -jakos tak czulam !!!

ale to moze i dobrze bo troche chorowalam na poczatku cyklu i balam sie ze to by moglo zaszkodzic dzidzi .
od dzis przez 7 dni biore wiesiolka 2xpo 2 tabletki od 8 dnia bede brac 1 tabl 2x dziennie !
no i mezowi zakomunikowalam ze przytulamy sie od 8 dnia co drugi dzien !!!!

moj plan hahhahah

hej dziewczyny :*******
Kasiurek no i dobrze ze taki sobie opracowałaś plan :) Super ;) a że okres przyszedł to szkoooooooooda :((((((( No ale skoro chorowałaś na początku to może to i lepiej :)))))
Ja dopiero co wstałam :szok: a mały nadal jeszcze śpi :) i w nocy sam spał na łóżeczku :) nie przyszedł :) :-)
Aaaaaaaale wieje :szok: łooooooooo.......!!!!!!!!!! jak wyjde na zakupy to mnie zabierze z pewnością, bo ludzie to chodzą jak narąbani , krok w przód i dwa kroki w tył !!!!!!!!
U Was pewnie tak samo !!!!!!!!!!!!!!

hej Marti :)
czyli pi pierwszym cyklu zaszłaś w ciaze od poronienia ???????
Ja poroniłam niecały miesiac temu w 9 tygodniu, serduszko przestało bić :((((((( i my to chyba zaczniemy w 2-3 cyklu prawdopodobnie , zrobie jeszcze badania po pierwszej @ i dopiero potem , ale nadal nie mam okresu wiec to zejdzie pewnie troszke :((((((
Sliczny synus :) buciki ma super :)
Mam na imie Ilona (bleeeeee..... ) ale my to sie posługujemy nick-ami :)))))))))))))

j

witam ja wczoraj tak źle sie czułam że z łóżka do wieczora już nie wstałam dziś jest lepiej o wiele ale głowa strasznie boli

witam nową koleżankę

widziałam że o ciuszkach piszecie ja po pierwsze dużo dostaje od ciotki co ma 2 tata straszą od moje Wiki córeczkę oni mają kase wie ciuch z najwyższej półki do tego kupuje jej czasem w H&M lub 5-10-15 dawniej dużo kupowałam w tesco i lubię ciucholandy

śliczne zdjęcia dzieciaczków

resztę zapomniałam

reklama
Witam Mou i Nikole :*******
Marti wyniki histopatologiczne wyszły mi dobrze tzn ( resztki zarodka i kosmków łożyskowych) wiec nic szczególnego , poza tym wiadomo ze te wyniki nie pokażą co było przyczyną , mnie sie wydaje ze dziecko mogło miec wady i dlatego matka natura zadziałała ponieważ od 6 tygodnia dziecko sie nie rozwijało a w 9 umarło, ale badania zrobie na różyczkę toxo i cytomegalie tak dla świętego spokoju po prostu zyby nie daj Boże znów tego nie przechodzić :(
W twoim przypadku to nie koniecznie to leżenie było spowodowane tak szybkim zajsciem w ciąze ale ryzyko jest wiadomo , poza tym nikt nam nie zagwarantuje ze np pól roku po poronieniu ciąża bedzie bezpieczna i nie zagrożona, jedne od razu zachodzą w ciąze po zabiegu( nawet nie mają juz tej pierwszej @ po zabiegu) i rodzą zdrowe dzieci i ciąze są bez problemowe a jedne zachodzą pare miesiecy po poronieniu i mają problemy, ale najwazniejsze ze udało Ci sie donosić ciążę do końca i teraz masz w domu takie śliczne CUDO :))))))))))))

Do góry