reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Oki - dobra, doczytałam sobie - Ollena - ja na przecenach nowych rzeczy typu GAP - te dwa zdjęcia które wstawiłam to niunia jest od stóp do głów w GAP-ie ze sklepów, nie z targowiska, i za kurtkę zapłąciłam 7 funtów - czyli ok 35zł. a nie 60zł czyli 14 euro jak za Twoje... za spodenki 5 funtów, koszulkę ok 1.60 funta, a za polar dokładnie 6.99...
Więc chyba nie zrobisz interesu...

Strasznie drogo tam u Ciebie... Poważnie - używane jak najbardziej - nówki to już trochę nie bardzo...

reklama
W zestawach najlepiej by to szło !!!!! Sama bym się pewnie pokusiła na kupno :) ,Bo na lato na prawdę nic nie mam dla małego, wiec tak czy owak musze coś pokupować !!!!!!!!!!!
U nas tez wietrzysko niesamowite !!!!!!!!!!!!!!

Dziewczynki tylko nie uciekajcie mi! Wracam za jakieś 15 minut, bo kolację muszę sobie zrobić (jak zawsze niezmiennie owsiankę :-))

Ollena - ja Cię chyba przez tą moją chorobę nie przywtała, co nie? :p WITAM więc :D
Co do ubranek - to ja GAP ma baaardzo dobrej jakości ubrania. Next jest też jakościowo dobry i często ciekawe rzeczy ma :D
5-10-15 nie mam nigdzie blisko, więc nie miałam nigdy
ale jeszcze uwielbiam Coccodrillo - uwielbiam tę jakość i wzornictwo :D Wszystkie rzeczy "na dłużej" kupuję z Coccodrillo - kurtki, kombinezon (kupiłam Szymkowi rok temu kombinezon na zimę, specjalnie za duży, to jeszcze i tę zimę całą przechodził i uprany w IDEALNYM stanie czeka na drugiego dzidziusia :D a że jest szary z białymi wstawkami, to i dla dziewczynki będzie jak znalazł :D i różowe dodatki będą idealnie pasowały hihi)
H&M i C&A są fajne, ale jakoś tak dla Szymka niewiele co jest, a jeśli już to drogie - łatwiej mi było coś dla niego kupić jak miał roczek...

Szymek już śpi, zasnął w 3 minuty :-)

Ollena - no na to wychodzi że taniej :) Ja niunię w same firmówki ubierałam - jak jeszcze na pchlich targach nie wyczajałam - to wcześniej w samych sklepach - Mexx, Gap, Next, itp - ubierałam w przeliczeniu na cały rok za nie więcej niż 50-60 funtów czyli za 250-300zł

Aha - ale jak któraś ma Pay Pala konto, to mam paaaarę prześlicznych ubranek, i tak jak napisałam, mogę kilka sztuk- czyli 5-6 z przesyłką 15 zł odsprzedać za 50 zł.
To tylko taka moja propozycja.

Ostatnia edycja:
Rysico witam serdecznie:)
5-10-15 itd to nie dla mnie, nie ma tego tutaj. W gre wchodzi Gap, H&M, mothercare ewentualnie, Primark ma tanie ubranka i kolorowe bardzo, next, moze marks n spencer?
Uzywane na pewno by schodzily, ale skad mam je wziac?;)
mamusko23 zestawy czyli spodenki+koszulka?

reklama
Rysico witam serdecznie:)
5-10-15 itd to nie dla mnie, nie ma tego tutaj. W gre wchodzi Gap, H&M, mothercare ewentualnie, Primark ma tanie ubranka i kolorowe bardzo, next, moze marks n spencer?
Uzywane na pewno by schodzily, ale skad mam je wziac?;)
mamusko23 zestawy czyli spodenki+koszulka?

Zestawy tzn, np 5 sztuk koszulek i 4 sztuk spodenek itd, nie muszą to byc do pary te komplety tylko pare bluzeczke pare spodenek, itd !!!!!!!! np coś takiego ZESTAW SUPER UBRANEK dla CHŁOPAKA r.12/18m WIOSNA (1542673306) - Aukcje internetowe Allegro tylko wiadomo ze osobno dla chłopczyków a osobno dla dziewczynki ;) Takie coś to by ci szło jakbys sobie na licytacje wzięła nie koniecznie kup teraz :)

Do góry