reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

co do ubranek to troche mi przywozi szwagierka z angli h&m george revel next itp. duzo mam markowych z ciuchów:)
Kasik przypomnij prosze ile do @ masz?? ja tez mam biały wodnisty ale mam tydzien do @ ...zawsze tak mam :)

reklama
A ja sporo ubranek w Tesco kupuję, bo są naprawdę fajne i stosunkowo niedrogie :D Szczególnie komplety bodziakó czy śpioszków dla dzieci DO 2 lat są super :) I oprócz tego mam zaraz obok Tesco taki sklep PEPCO i tam też bywają całkiem tanie :) W Smyku czy H&M to moja mama często Szymkowi ubranka kupuje - tzn inaczej, jak już coś kupuje to najczęściej Smyk albo H&M albo Mothercare. Ale wiadomo, to nie jest jego większa część garderoby :p A jakość można powiedzieć baaardzo podobna :)
Aaaa no i moja mama ma obok siebie taki sklep dla dzieci niemarkowy, i tam kupuje Szymkowi takie zajefajne dresy (spodnie i bluza) ciepłe welurowe - nigdy nie widziałam czegoś tak dobrej jakości - on z nich wyrasta, a nie widać po takim dresie, że był np rok noszony. Bo nawet na tyle mu one starczają a czasem i na dłużej, bo one mają ściągacze i moja mama zawsze przy duże kupuje i są luźne ale nie spadają :p o takie: są super i mają różne kolory :)
DSCF0013.JPG

Ostatnia edycja:
Rysica ja tez mam PEPCO i nie powiem bo ciuszki tanie i bardzo ładne !!!!!!!!!! Bardzo często kupowałam małemu tam ubranka, zwłaszcza body bo po 4,99 albo po5,99 zł :) kompleciki tez zawsze fajne czy na lato czy na zime i tanio :) wiec sie opłaca :)

Rysica ja przewaznie w tesco kupuje:)spodnie i koszulki skarpetki i majtki.. mamy tez pepco :) ale znajac moje szczescie do speraczy to tam wiekszosc ma garderoby:) albo baby fant taki dla dzieci ale to w lublinie co do smyka to tam nie ma gdzie zaparkować i tam nie jezdze

U nas w Tesco ubrania sa drogie i nic specjalnego:( ostatnio byla wyprzedaz i kupilam bluzeczke dla dziewczynki (dla kuzynki malutkiem) 3-6 chyba za 5eu.
W H&M sa fajne ceny, swietne kolorowe bluzeczki z bajek za nie cale 5eu, mozna kupic spodnie materialowe fajne za 6eu, dresy tak samo, koszule z kolnierzykiem 6,75. Bodziaki z dlugim rekawem do 18 miesiecy za nie cale 3eu. Swietne sa ceny, mozna duzo kupic fajnej jakosci ubranek za grosze.

Hehe, widzę dziewczyny, że mamy podobny gust :D No ja lubię rzeczy z Tesco :) i z Pepco :D są naprawdę ładne i dobre gatunkowo i za w miarę przystępną cenę :)
ok będę później, idę Szymka kąpać, bo dziś znów sama jestem ehhhh

a Gap? my czesto cos fajnego na przecenach kupujemy, np jeansy swietne za 14 eu dla Patryka, bluzy, koszulki, bluzki z dlugim rekawem.
Chce pomyslec co by mi schodzilo i czy oplaca sie w to bawic.

jaka ja głupia cała czekolade opedzlowałam:wściekła/y: a teraz bede to przeżywać:-(
wiecie teraz troche nie chce zachodzic bo na grudzien wyjdzie ale dałam na luuuuuzzz...tyle że mnie zastanawia bo jezeli prolaktyna i tarczyca w normie to co wtakim razie mi jest.....a może to zmoim...przez ta pogode to mnie na myslenie złapało:-(
ale co tam solina czeka i bzykanko tam hihihi w krzaczurkach haha:-D albo na plazy przy zachodzie słońca:-)
gap..nie znam

reklama
Do góry