reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Aga dziękuję :*******
Mou słodka ta Twoja malutka :*******
Kaska- wiem ze juz by sie chciało a tu nie wychodzi ale trzeba wierzyć, i nie myśleć tak bardzo, ze już teraz musi być i koniec, jak troszkę odpuścisz to zobaczysz ze zajdziesz !!!!! Bo skoro badania wszystkie OK to wszystko leży w psychice nie ma innej opcji !!!!!! a Twoje dziecko ile juz ma??????

reklama
Mousefish dwulatka pełną gębą :-D Śliczniutka!!!
Kaska moja koleżanka starała się o pierwszą dzidzię 8 lat. Też było wszystko w porządku z nią i z mężem, później wiem, że brała jakieś leki i w końcu po 8 latach się udało.
A Wam mogę powiedzieć jeszcze jedną historię odnośnie sąsiadki. Było to w wakacje więc mały nie miał jeszcze dwóch lat. Jej syn przyszedł do drugiej sąsiadki (był wcześniej na dworze z mamą :-)) sam wszedł na pierwsze piętro, zapukał do sąsiadki no i ona mu otworzyła i tak sobie u niej siedział i bawił się z jej córką PRAWIE GODZINĘ!!!:szok: Dopiero tamta przyszła i się zapytała czy czasami jej syna nie ma u niej.

MOUSEFISH moj maz ma dokladnie tak samo!!! nie chrapie tylko na lewym boku wiec czesto probuje go przewrocic lub zmusic do przewrocenia sie na ten bok. Czasami nie wytrzymuje, budze go i zmuszam slowami;) jak sie juz przewroci na lewy bok to probuje szybko usnac zanim sie odwroci, rzadko mi sie to udaje;) Wam tez tak dlugo zajmuje usniecie? Boze moj sie kladzie od razu chrapie a mi to zajmuje minimum 30min ;)
Agnieszkaka wiem, ze nie zalezy o ilosc przytulanek czy czestotliwosc ale wtedy latwiej trafic w 'te' dni:)

Dziewczyny pytam z ciekawosci, mysle nad jakims interesem. Czy jest jakas marka ubran dla dzieci ktora Was interesuje? co by sie sprzedawalo w PL?

Ostatnia edycja:
Ollena w tym momencie w PL sprzedaje się wszystko, co jest tanie i w miarę dobrej jakości. U nas sklepy z ciuchami dla dzieci zamykają jeden za drugim, bo ludzie kasy nie mają żeby za cieniutką koszulkę dać 70zł.
Współczuje Wam tego chrapania. Mój mąż czasami jak jest wypity to chrapie.

Ollena - wszystkie ciuszki markowe są dobre :) a dzieci wiadomo nie zedrą te mniejsze bardzo :) Mnie by sie chętnie coś na małego na lato przydało, jakies spodenki koszuleczki :):) Bo nic nie mam :(((((((((((
Teraz to dużo osób kupuje w szperaczach zwłaszcza dla dzieci ubranka, bo wiadomo ze ładne i tanio :) Ja sie wybieram w sobote bo ubranka dziecięce po 1zł bedą :) Wiec moze coś zdążę kupić zanim mi powyrywają z rąk :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja mam prawie wszystkie markowe ciuchy na najbliższe 3-4 lata dla Wikiego, bo dostałam. Są prawie jak nowe ale te "nie markowe" wyglądają tak samo jak te markowe. Pewnie po następnym maluchu je już nie będą tak nowo wyglądały :-D

Pisalyscie o kontaktach waszych pociech z rowiesnikami,to i ja skrobne kilka slow.
Maja ma tutaj w Niemczech 1,5r kuzynke Evelyn,corke mojej siostry.Jak Ewelinka jest u nas to Maja w mig zapomina o nas,chodzi za nia krok w krok,karmia sie nawzajem,Majka jest zapatrzona w Eweline jak w obrazek:-)Gadaja do siebie po swojemu,glaszcza sie glowie,wymieniaja sie smoczkami (ich ulubiona zabawa),:-D ale najgorsze jest to ze Maja ja tak nasladuje ze nauczyla sie juz wlaczac pralke,czy przekrecac kurki w piekarniku.Male agentki,a jak Ewelinka idzie z siostra do domu,to Maja zaczyna swoj koncert,tak placze,nie da sie jej uspokoic (A Maja jest bardzo grzeczna i bardzo malo placze)ale jak jej kuzynka wychodzi to mamy ciezko,musimy pochodzic z nia po calym mieszkaniu i pokazac ze Ewelinki nie ma,dopiero wtedy ja mozemy polozyc spac,bo Maja mysli caly czas ze ona gdzies tu jest:) Dopiero sie wtedy uspokaja.Ale sie rozpisalam;-)

A u mnie @ nie ma.Mam tylko baaardzo duzo bialego i wodnistego sluzu,co chwile zmieniam wkladki.Czy to jest jakis objaw zblizajacej sie @,czy dalej sa szanse na ciaze?

No to musze pomyslec... a w H&M kupujecie dla dzieci? Tu sa tanie i sliczne ubranka, zreszta w PL takie same, ale wiadomo ze cena inna przeliczajac.

No to musze pomyslec... a w H&M kupujecie dla dzieci? Tu sa tanie i sliczne ubranka, zreszta w PL takie same, ale wiadomo ze cena inna przeliczajac.

Ja kupuje ale wiadomo w szperaczach , bo jakbym miala iść wydać 50zł na spodenki i za 2 miesiące rzucić w szafe bo za małę to dzięki !!!!!!!!! Nie wyrobiłabym !!!!!!!!!!!!!! A przeliczając na PL to mniej wiecej w jakich cenach ubranka np z H&M ????????? Bo mnie jak cos to interesuje coś na lato ;)

reklama
Moj synuś ma 7lat teraz chodzi do przedszkola do zerówki a od września do I klasy teraz jesteśmy w domu bo ma ospe i tak dobrze ją znosi mało co się drapie tyle że wczoraj gorączke miał. Ja rzeczy kupuje przeważnie na koniec sezonu zawsze o nr wiekszy to zawsze koszulki ma na dłużej gorzej ze spodniami bo prawie codziennie przychodzi z dziurą w spodniach a ostatnio nawet mi się udało kupic w lupikach koszulki orginalne i to za grosze i meżusiowi też

Do góry