reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
hej dziewczynki:*
pochwale sie co kupiłam to dla Matiego:) CIMG0162.jpgCIMG0159.jpgCIMG0155.jpgCIMG0154.jpgCIMG0152.jpgCIMG0153.jpg

i cośdla mnie te spodenki sa fajne bo maja napis na tyłku:-D i udało mi sie kupic spodnie dresowe reeboka

i co o ty sadzicie??:)

Załączniki

• CIMG0158.jpg
    CIMG0158.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 19
  • CIMG0156.jpg
    CIMG0156.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 19
  • CIMG0160.jpg
    CIMG0160.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 18
  • CIMG0161.jpg
    CIMG0161.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 18
No prosze, widze ze łowy udane i to jak !!!!!!!!!!!!!!!
te spodenki różowe boooooooooskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wszystkie super te ubrania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

udało sie za wszystko dałam 50 zł bo spodnie 16 kosztowały trzy ciuchy złaziłam bo sa koło siebie:)
a chodziłam przedewszystkim za spodniami i sie udało wyglądaja jak nowe

he he post pod postem bo później zobaczyłam Twojego posta, i odpowiedziałam na niego :) A co do spadku, to ani kilo nie spadło. Dlatego mam nadzieję, że w tej kolejnej ciąży wróci do normy. Czasami tak jest, poza tym biegać trzeba będzie za dwojgiem, wrócę do karmienia piersią ( choć poprzednim razem wcale to na mnie nie działało... bo mała źle ssała, i mało ssała, wytrzymała 5 miesięcy i to z dokarmianiem modyfikowanym, 2-3 butelki modyfikowanego w tygodniu, nie dużo ale jednak, no i piła tylko z lewego cyca, z prawego w ogóle ) Wszystko się okaże, wezmę się za siebie, mam orbitreka który służy jako wieszak, więc wróci do łask.

MOU- jasne ze tak, z dwojgiem to juz bedziesz miec co robić !!! ja tez mialam problemy z karmieniem, bo w sumie to nie mialam pokarmu ale mały tylko z lewego ssał z prawego troszkę bo był taki płaski ten sutek :( i w koncu po 2 miesiącach okazało sie ze nie przybiera na wadze nic wiec cycek w odstawke poszedł !!!!!!!
A jak chcesz coś dopisać do postu to po prostu sobie go EDYTUJESZ :) i wtedy nie jest tak napaćkane :)

Aga
w sumie to nawet dużo 50zł dałas, ale warto !!!!!!!! U mnie takie bluzeczki dziecięce są po 2 zł a z krótkim po 1zł ale to oczywiscie w dzień promocji czyli w sobote i piątek hehe :) i wtedy tylko chodze bo dziecięcych to jest fuuuuuuul,!!!!!!!

u nas tez jak sa promocje to też jest taniej ta bluzka z zygzakiem 1.50 i szlafroczek 1.50 , spodeni moje i spodenki Matiego po 4 zł a reszta po około 6 zł ale spodnie 16 dlatego tak wyszło

reklama
Aga, SUPER ! Łowy naprawdę udane :D U mnie nie ma takich ciuchlandów... a szkoda... tn jest jeden i to z samymi dziecięcymi rzeczami, ale czasem to naprawdę w fatalnym stanie są te ubranka. Zaledwie kilka sztuk przez te 2,5 roku znalazłam. Jedne Jeansy next z metką nowe :p i bluzeczka polo też next, fantastyczna :) -> ten zestaw jak Szymek miał 3 m-ce :p) i jedne ogrodniczki jeansowe jak Szymek miał rok. I ze dwie bluzeczki z krótkim rękawem - i niestety to tyle. Ale te jeansy i bluzeczka to super były :D stylowe :D kupione "na wyjścia" :p
9%20pa%C5%BAdziernik%202008_1.jpg

Do góry