reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
hej dziewczynki:*
pochwale sie co kupiłam to dla Matiego:) CIMG0162.jpgCIMG0159.jpgCIMG0155.jpgCIMG0154.jpgCIMG0152.jpgCIMG0153.jpg

i cośdla mnie te spodenki sa fajne bo maja napis na tyłku:-D i udało mi sie kupic spodnie dresowe reeboka

i co o ty sadzicie??:)

Załączniki

• CIMG0158.jpg
    CIMG0158.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 15
  • CIMG0156.jpg
    CIMG0156.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 15
  • CIMG0160.jpg
    CIMG0160.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 15
  • CIMG0161.jpg
    CIMG0161.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 15
No prosze, widze ze łowy udane i to jak !!!!!!!!!!!!!!!
te spodenki różowe boooooooooskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wszystkie super te ubrania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

udało sie za wszystko dałam 50 zł bo spodnie 16 kosztowały trzy ciuchy złaziłam bo sa koło siebie:)
a chodziłam przedewszystkim za spodniami i sie udało wyglądaja jak nowe

he he post pod postem bo później zobaczyłam Twojego posta, i odpowiedziałam na niego :) A co do spadku, to ani kilo nie spadło. Dlatego mam nadzieję, że w tej kolejnej ciąży wróci do normy. Czasami tak jest, poza tym biegać trzeba będzie za dwojgiem, wrócę do karmienia piersią ( choć poprzednim razem wcale to na mnie nie działało... bo mała źle ssała, i mało ssała, wytrzymała 5 miesięcy i to z dokarmianiem modyfikowanym, 2-3 butelki modyfikowanego w tygodniu, nie dużo ale jednak, no i piła tylko z lewego cyca, z prawego w ogóle ) Wszystko się okaże, wezmę się za siebie, mam orbitreka który służy jako wieszak, więc wróci do łask.

MOU- jasne ze tak, z dwojgiem to juz bedziesz miec co robić !!! ja tez mialam problemy z karmieniem, bo w sumie to nie mialam pokarmu ale mały tylko z lewego ssał z prawego troszkę bo był taki płaski ten sutek :( i w koncu po 2 miesiącach okazało sie ze nie przybiera na wadze nic wiec cycek w odstawke poszedł !!!!!!!
A jak chcesz coś dopisać do postu to po prostu sobie go EDYTUJESZ :) i wtedy nie jest tak napaćkane :)

Aga
w sumie to nawet dużo 50zł dałas, ale warto !!!!!!!! U mnie takie bluzeczki dziecięce są po 2 zł a z krótkim po 1zł ale to oczywiscie w dzień promocji czyli w sobote i piątek hehe :) i wtedy tylko chodze bo dziecięcych to jest fuuuuuuul,!!!!!!!

u nas tez jak sa promocje to też jest taniej ta bluzka z zygzakiem 1.50 i szlafroczek 1.50 , spodeni moje i spodenki Matiego po 4 zł a reszta po około 6 zł ale spodnie 16 dlatego tak wyszło

reklama
Aga, SUPER ! Łowy naprawdę udane :D U mnie nie ma takich ciuchlandów... a szkoda... tn jest jeden i to z samymi dziecięcymi rzeczami, ale czasem to naprawdę w fatalnym stanie są te ubranka. Zaledwie kilka sztuk przez te 2,5 roku znalazłam. Jedne Jeansy next z metką nowe :p i bluzeczka polo też next, fantastyczna :) -> ten zestaw jak Szymek miał 3 m-ce :p) i jedne ogrodniczki jeansowe jak Szymek miał rok. I ze dwie bluzeczki z krótkim rękawem - i niestety to tyle. Ale te jeansy i bluzeczka to super były :D stylowe :D kupione "na wyjścia" :p
9%20pa%C5%BAdziernik%202008_1.jpg

Do góry