reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mamuśka jakoś się toczę, dziekuje, miło, że o mnie wspomniałaś:-)
Grubas już ze mnie straszny, wczoraj kobieta w sklepie kłóciła się ze mną, że napewno mam źle wyznaczony termin.
Super łóżeczko i bardzo ciepły pokoik a skrzat widać radosny:-D

reklama
heeeeeej:)
U nas tez pochmurno, troszke kropi ale nie pada !!!!!!!
Nie wyspana jestem, mała cholera nie chciała spać na nowym łóżeczku i juz po 23 przylazła !!!!!!!!ehhhh.... i na co było to kupować !!!!!:wściekła/y:
A gdzie reszta lasek ???????????? Wstawać leniuchy szybko !!!!!!!!

Aga jak moge zapomnieć o Tobie:) Prześlij zdjęcie brzuszka :) pochwal sie , a my oczy nacieszymy z dziewczynami ;D
Pokoik ciasny bo to nasze łóże małżeńskie stoi jeszcze, wiec zagraca pokój, ale za pare miesięcy sie go pozbędziemy zeby było wiecej miejsca dla małego i potem dla drugiego !!!!!!!

Rysica- ja tez sie nie moge doczekać juz jutra, ze względu na pogode oczywiście :) Może wybierzemy sie do Bałtowa w niedziele na wycieczke, Jasio popatrzy sobie na dinozaury :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
7e434900.jpg

No olbrzymi, wszyscy myślą, ze ja już niebawem hehe a ja tu 6 miesiąc i żwawo biegam a to na zakupy a to do przedszkola...
Jeszcze chwila i też będziesz nosić takowy przed sobą.

26082008018.jpg

A to ja jak byłam w 4 miesiącu ciąży :):):) Mam nadzieję że w kolejnej tak mi waga spadnie (zero piwka, coli itp...) że będę wyglądać tak samo. Wyobraźcie mnie sobie o 30 kg więcej teraz dwa lata po porodzie he he... o nieee... to wcale nie śmieszne :-(

Mous ja najwięcej przytyłam starając się:tak: Teraz rosnę i rosnę i strach pomyśleć bo to trzy miesiące jeszcze......:-D:-D
Po ciąży wszystkie zrzucimy....:tak::-D tak sobie przynajmniej marzę...

reklama
A ja w pierwszej w czwartym dopiero coś tam się zaokrąglałam lekko a teraz rany boskie miałam już brzuch jak tralala. Pamiętam jak u gina babka w o wiele późniejszej ciąży pytała mnie czy miałam jakieś tam badanie co ona bo myślała, że ja na tym samym etapie.
Może to dlatego, że chłopak? Nie wiem czym to tłumaczyć, jedno jest napewno:-D

Do góry