Klaudusia no nie całkiem się cieszę bo ja w tym cyklu zażywam lutkę od 16 dc i dziś mam dopiero 24 dzień cyklu wiec sporo za wcześnie, a brzuch zaczyna boleć jak na @ wiec jutro pewnie się zacznie... nic tylko klać wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
reklama
Kasiik, Nikola ja ,mimo,ze rodzilam naturalnie,to tez mialam znieczulenie zewnatrzoponowe( z powodu Okscytocyny) i tez mi odjelo nogi,nie bylam w stanie isc sama ani nawet stanac na nie,przez kolejny dzien!!! to bylo okropne

Takze czekam na cc,zeby porownac i jestem na maxa pewna,ze taki porod moj organizm zniesie lepiej,bo to,co bylo ostatnio,moge spokojnie nazwac walka:-
-
-
-(
Oj,ide sie wylozyc,bo mnie skurcze lapia

Takze czekam na cc,zeby porownac i jestem na maxa pewna,ze taki porod moj organizm zniesie lepiej,bo to,co bylo ostatnio,moge spokojnie nazwac walka:-
Oj,ide sie wylozyc,bo mnie skurcze lapia

no i jestem załamana bo zamiast się regulować wszystko się rozj#@%$#@%$ło mam dość jak sie wkurze to rabne tym wszystkim normlanie nie mam już siły mimo luteiny przyszła @ a dziś 25 dzień cyklu o co do cholery chodzi ....
Igasia to ty będziesz taka mama co miła i naturalny i cesarkę czekam na twoją opinie już po wszystkim;-):-).....
Igasia to ty będziesz taka mama co miła i naturalny i cesarkę czekam na twoją opinie już po wszystkim;-):-).....
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Cześć dziewczyny :-)
Wpadłam życzyć wam miłego i słonecznego weekendu
Wpadłam życzyć wam miłego i słonecznego weekendu

klaudusiaNK
Fanka BB :)
Hejka mamuśki!!!
Ja po lekarzu.... Jednak miałam rację... rozwarcie na palucha ale jakoś bardzo nie zagraża wczesnemu porodowi. Mam tydzień się baaaaardzo oszczędzać, najlepiej 2 tygodnie a później niech się dzieje co chce
Ogólnie jak nic się nie zacznie do 17 to jak chcę to mogę się umówić z moją ginką na wywołanie żeby przed świętami już być w domku.
Teraz muszę iść robić ciacho ale później zajrzę i poodpisuje...
Ja po lekarzu.... Jednak miałam rację... rozwarcie na palucha ale jakoś bardzo nie zagraża wczesnemu porodowi. Mam tydzień się baaaaardzo oszczędzać, najlepiej 2 tygodnie a później niech się dzieje co chce

Teraz muszę iść robić ciacho ale później zajrzę i poodpisuje...
oj Klaudusia wiesz co do cholerki znaczy oszczędzać się czyli leżeć plackiem a nie cisto robić oj jakbyś nie była w odmiennym stanie to bym ci normalnie wylała.....
a mnie dziś tak boli brzuch i tak fatalnie się czuje że nie mam siły na nic...
a mnie dziś tak boli brzuch i tak fatalnie się czuje że nie mam siły na nic...
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Cześć kobitki 
witam się sobotnie!
dziś też bez @ ... Sama nie wiem czy się cieszyć z szansy na fasolkę, czy wkurzać, że mi się coś rozregulowało. Kompletnie nie wiem co o tym myśleć...
Dziś mi mąż test kupi i w poniedziałek, jak @ nie przyjdzie, to zrobię...
lecę bo dziś tzw "zajęcia domowe"
miłego dzionka Wam życzę!!!
witam się sobotnie!
dziś też bez @ ... Sama nie wiem czy się cieszyć z szansy na fasolkę, czy wkurzać, że mi się coś rozregulowało. Kompletnie nie wiem co o tym myśleć...
Dziś mi mąż test kupi i w poniedziałek, jak @ nie przyjdzie, to zrobię...
lecę bo dziś tzw "zajęcia domowe"
miłego dzionka Wam życzę!!!
Rysica ja cały czas trzymam kciuki i z niecierpliwością czekam na poniedziałkowy test
właśnie sprawdzałam kiedy będę mieć płodne dni no i oczywiście głupia baba sprawdziłam kiedy bym rodziła jakby się udało i wiecie co mi wyszło 24 grudzień

właśnie sprawdzałam kiedy będę mieć płodne dni no i oczywiście głupia baba sprawdziłam kiedy bym rodziła jakby się udało i wiecie co mi wyszło 24 grudzień

reklama
klaudusiaNK
Fanka BB :)
Nikola hihi
Ciacho muszę zrobić, bo może ktoś przyjedzie a mąż ma urodziny 23 a ja imieniny 20.... Ale chociaż wiem kiedy coś dzieje się z szyjką, jaki to jest ból.
Fajna data. Prezent byście mieli super!
Chyba coś w tym jest... 
Rysica kciuki zaciśnięte. Jak nie ma @ to może owulka jakoś się przesunęła... A czujesz się tak fasolkowo?????
Wiecie maluch spał mi dziś nogami na żebrach... Nie było to miłe... Normalnie swoje nogi miał tak wysoko, że opierały się o żebra
No a nogi drugiego syna miałam na plecach...

Fajna data. Prezent byście mieli super!

Rysica kciuki zaciśnięte. Jak nie ma @ to może owulka jakoś się przesunęła... A czujesz się tak fasolkowo?????
Wiecie maluch spał mi dziś nogami na żebrach... Nie było to miłe... Normalnie swoje nogi miał tak wysoko, że opierały się o żebra