reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Klaudusia no nie całkiem się cieszę bo ja w tym cyklu zażywam lutkę od 16 dc i dziś mam dopiero 24 dzień cyklu wiec sporo za wcześnie, a brzuch zaczyna boleć jak na @ wiec jutro pewnie się zacznie... nic tylko klać wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
Kasiik, Nikola ja ,mimo,ze rodzilam naturalnie,to tez mialam znieczulenie zewnatrzoponowe( z powodu Okscytocyny) i tez mi odjelo nogi,nie bylam w stanie isc sama ani nawet stanac na nie,przez kolejny dzien!!! to bylo okropne:no::no::no:
Takze czekam na cc,zeby porownac i jestem na maxa pewna,ze taki porod moj organizm zniesie lepiej,bo to,co bylo ostatnio,moge spokojnie nazwac walka:-:)-:)-:)-(
Oj,ide sie wylozyc,bo mnie skurcze lapia:-p:-p:-p

no i jestem załamana bo zamiast się regulować wszystko się rozj#@%$#@%$ło mam dość jak sie wkurze to rabne tym wszystkim normlanie nie mam już siły mimo luteiny przyszła @ a dziś 25 dzień cyklu o co do cholery chodzi ....
Igasia to ty będziesz taka mama co miła i naturalny i cesarkę czekam na twoją opinie już po wszystkim;-):-).....

Hejka mamuśki!!!
Ja po lekarzu.... Jednak miałam rację... rozwarcie na palucha ale jakoś bardzo nie zagraża wczesnemu porodowi. Mam tydzień się baaaaardzo oszczędzać, najlepiej 2 tygodnie a później niech się dzieje co chce :-D Ogólnie jak nic się nie zacznie do 17 to jak chcę to mogę się umówić z moją ginką na wywołanie żeby przed świętami już być w domku.
Teraz muszę iść robić ciacho ale później zajrzę i poodpisuje...

oj Klaudusia wiesz co do cholerki znaczy oszczędzać się czyli leżeć plackiem a nie cisto robić oj jakbyś nie była w odmiennym stanie to bym ci normalnie wylała.....

a mnie dziś tak boli brzuch i tak fatalnie się czuje że nie mam siły na nic...

Cześć kobitki :)
witam się sobotnie!
dziś też bez @ ... Sama nie wiem czy się cieszyć z szansy na fasolkę, czy wkurzać, że mi się coś rozregulowało. Kompletnie nie wiem co o tym myśleć...
Dziś mi mąż test kupi i w poniedziałek, jak @ nie przyjdzie, to zrobię...
lecę bo dziś tzw "zajęcia domowe" ;)
miłego dzionka Wam życzę!!! :)

Rysica ja cały czas trzymam kciuki i z niecierpliwością czekam na poniedziałkowy test

właśnie sprawdzałam kiedy będę mieć płodne dni no i oczywiście głupia baba sprawdziłam kiedy bym rodziła jakby się udało i wiecie co mi wyszło 24 grudzień:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Nikola hihi :-D Ciacho muszę zrobić, bo może ktoś przyjedzie a mąż ma urodziny 23 a ja imieniny 20.... Ale chociaż wiem kiedy coś dzieje się z szyjką, jaki to jest ból.
Fajna data. Prezent byście mieli super!:tak: Chyba coś w tym jest... :-D
Rysica kciuki zaciśnięte. Jak nie ma @ to może owulka jakoś się przesunęła... A czujesz się tak fasolkowo?????
Wiecie maluch spał mi dziś nogami na żebrach... Nie było to miłe... Normalnie swoje nogi miał tak wysoko, że opierały się o żebra :szok: No a nogi drugiego syna miałam na plecach...

Do góry