reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
my zaczelismy zaraz po @ jak sie tylko skonczyła ale mniej wiecej nie czesciej niz co dwa dni no i podczas domniemanej owulacji tez:)

a no tak mi rocznikowi 84 tez wyszło mniej latek:)
witaj Dlugowlosa:)

hejMajajak miło że sie odezwałaś:*
mi jakbym zaszła tez wychodzi dziewczynka i tez bym była zadowolona:tak:
ja mam podwyzszona temperature ciała na czole mierzyłam 37.1 przez cały dzien od rana ,dzis taka rozdrazniona jestem chyba na @ i bez zycia niemrawa i jak kaleka i boli palec:errr:troche boli brzuch na @ i cycki znów zaczeły pobolewac po boku i pod spodem i juz płacze powoli przychodza:wściekła/y:ca @
najbardziej mnie zastanawia przeciez biore castgnusa i on jest tez na zachamowanie napiecia miesieczkowego i nic nie pomaga chyba:baffled:
a jak Ty sie czujesz byłas u ginka kidy masz usg??

a to chyba dorbze ze tempka calyc zas wysoko oznacza tez ciaze ;] brzuch piersi tez bola na ciaze lub okres glowa do gory

Agak no to widzę, że nerwy u Ciebie - jeszcze trochę i będziesz wiedziała - wiem, że to się dłuży, ale my babki nie mamy wyjścia. MUSIMY CZEKAĆ! Ja teraz czekam na usg do 31 marca i wtedy dopiero odetchnę - ale jednak postanawiam się nie martwić. Mam mocne objawy, więc tego się trzymam :))

Aga27 mi według tego kalendarza wychodzi, że mam 31 lat, więc nawet mi miło :) Pewnie ten kalendarz 2 lata temu ustawiali i tak zostało hehe :)) No jak czas się zatrzymuje to czasem nawet miło :)) No i gdyby była dziewczynka to byłabym przeszczęśliwa, ale czuję w sobie chłopaka hehe :)))

I witam wszystkie nowe staraczki :))))

dziekiKasiurek ale tempka to moze brac mnie od synia tez takze sie nie nastawiam na II krechy
a pamietacie jak wam mówiłam o cyckach i kropelkach mleka to wjednym zanikło nie wiem jakbym cisneła a wdrugim jeszcze jest kropelka:szok:

to taki kalendarz aby kobiecie sie miło zrobiło albo chinczycy sobie licza dwa lata wstecz:-D

Maja a kto powiedział, że trzecia z kolei nie będzie dziewczynka:-D Takie babki jak Ty muszą mieć swoją kopię:tak: choćby dla mojej córki w starankach za kilkanaście lat:tak:

reklama
wiecie ja jestem durna jakas bo jak sie teraz zasiedziałam zwami to w pewnym momencie zerknełam na brzuch i stwierdziłaz ze mnie nie boli bo zapomniałam:errr:

Do góry