reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Pytalam ginka o ten sluzik u mnie i ze wiesiolka lykam i wogole. On stwierdzil, ze chodzi tu o sluzik szyjkowy ogolnie i wcale nie musi byc go duzo, bo liczy sie jakosc i trzeba wziasc pod uwage, ze mezus wraz z pleminiczakami tez sie do tego sluziku przyczynia;-) wiec nie ma sie co martwic...widzialam duzo pechezykow na jajniczkach a on sie smial, ze teraz to na 100%beda blizniaki hehe. I jeszcze jedno, bo pytalam, jak to jest i kiedy trzeba sie przytulac, zeby dziewczynka byla, a kiedy na chlopca, a on na to: nie ma regoly, niestety,bo wszystkie regoly on sam obalil, bo kiedy starali sie o chlopca wyszla dziewczynka i na odwrot, wiec on w te teorie nie wierzy...hmmm no i jestem w kropce...

Gwiazdeczko może uda się dziewczynka, a jak nie to najważniejsze żeby zdrowe dzidzi było :tak:;-)

Ato różowe fluidki na dziewczynkę :-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Witam po pracy!
Ewcia - wyszalejesz sie dziś za wszystkie czasy. Chociaż szczerze mówiąc nie zazdroszczę, wolę w domciu posiedzieć bo mam padaka. Trzymam kciuki za te bolący jajnik. Czyżby, czyżby?
Gwiazdeczka - mam nadzieję że jednak jesteś w ciąży. A słowa lekarza przekazane przez ciebie myślę że niejednej z nas ulgę przynoszą. Też mam wiecznie problem ze śluzem. Dzięki
Sylcia - posyłaj jak najczęściej fluidki.
Loretka - zaszyłaś się w domowych pieleszach i nie ma cię. Pokaż się kochana!

Hej wam..
ja w domu od 20,,ale bylam zajeta praca,,mialam kompika nie wlaczac,bo juz chcialam isc spac,ale dla dzieci msuialam druknac zadania na prace,hehe..
Matus umyty,ja na disco spoko,,malo dzieic bylo,wiec malo roboty,nie bylo tloczno i szybko minela,,,takze luzik...

Dzisiaj nie poczytam waszych postow,bo ide spac,zeby jutro znowu nie zaspac:baffled:,,a mus wczesniej wyjsc,bo znowuz z amkiem w aucie bede walcyzla,,jakd zisiaj,,takze troszke mi to zajmie,,,hmmm,,juzs ie boje,,,

Jutro koncze wczesniej,wiec super mam szybkow ekendzik i obiecuje poczytac juterko,,

Do czytania jutrzejszego i pisania..
Milej nocki,,dobranoc

Artemida-czas pokaze kochana,,ale ja na nic sie nie szykuje,,hmm..

witam w nowym roku!!!:happy2::happy2::happy2:

nadrobiłam zaległości i jestem na bierząco!

co do mojej @, to w końcu po 5 dniach opóźnienia przyszła,więc jest OK, chociaż się zastanawiam,że nawet jak człowiek mocno się nie stara ale zaczyna już o tym wszystkim intensywnie myśleć to organizm już fiksuje, a co będzie jak w kwietniu, ruszą staranka pełną parą( dla niewtajemniczonych, ze względu na pracę zawodową. staranka rozpoczynam w kwietniu tego roku)ale już o tym wszystkim myślę coraz intensywniej i pewnie organizm tak reaguje, zobaczymy jak będzie w lutym?!?!? :shocked2::shocked2::shocked2:

życzę miłego popołudnia
pozdrawiam :tak::-D:tak:

Gwiazdeczko ja tez trzymam kciuki i to bardzo mocno zaciśnięte.

Chciałam wam coś napisac, ale u mnie nic się nie dzieje ciekawego, czekam na USG 10 stycznia i siedze sobie w domku. Dzis miałam lekką rozrywke, bo przyjechala telewizja na moje osiedle i coś nadrywali, jacyś gosce latali z pistoletam i w kamizelkach. Coprawda nie lube gapić się przez okno i tylko chwile popatrzyłam na tą szopke. Ale największy ubaw małam to z babek z mojego osiedla (dokłaniej babć), bo latały za kamerą i o mało jajka nie znosły. Teraz to pewnie przez pół roku o tym będa gadały na ławce. No, ale cóż przynajmniej pewnie od nich sie dowiem co nagrywali ;-):tak::-):-D

reklama
Mamusia te abbcie sa nalepsze...hehe
u mnie to nawet wiedza co sie dzieje trzy bloki dlaje,kto gdzie mieszka,itp,,komu wody zabrakło,komu prad odcieli,hehee

Do góry