reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
WITAJCIE
Gwiazdeczko trzymam kciuki
Ja robiłam dziś badania FSH wyszło mi 14.2 przy normie 3-12
Wiecie co to znaczy, Wartość FSH 12-18 mIU/ml oznacza wyczerpującą się rezerwę jajnikową, stymulacja przy takim FSH jest trudna.

Wraz ze wzrostem poziomu FSH maleje prawdopodobieństwo zajścia w ciążę nawet jeśli uda się wywołać owulację tzn. odsetek uzyskanych ciąż na jeden owulacyjny cykl jest znacznie niższy od średniej.
[FONT=&quot]Kobiety z wyczerpaną rezerwą jajnikową rzadko zachodzą w ciążę,
To wyczytałam i mam już wszystkiego dosyć. Chce mi się wyć. Rok starań i teraz się dowiaduję takich rzeczy.
Chyba odpuszczę to staranie o dzidziusia. W końcu jednego już mam.
Idę sobie popłakać.
46.gif

[/FONT]

Gwiazdeczko mocno trzymam kciukasy.

Loreta głowka do góry, przytulam cie mocno i wiem, że będzie dobrze i napewno bedziesz miał upragnionego dzidziusia. Wiesz ja całkiem niedawno uwierzyłam w cuda i wiem, że Tobie tez taki cud się zdarzy.

WITAJCIE
Gwiazdeczko trzymam kciuki
Ja robiłam dziś badania FSH wyszło mi 14.2 przy normie 3-12
Wiecie co to znaczy, Wartość FSH 12-18 mIU/ml oznacza wyczerpującą się rezerwę jajnikową, stymulacja przy takim FSH jest trudna.

Wraz ze wzrostem poziomu FSH maleje prawdopodobieństwo zajścia w ciążę nawet jeśli uda się wywołać owulację tzn. odsetek uzyskanych ciąż na jeden owulacyjny cykl jest znacznie niższy od średniej.
[FONT=&quot]Kobiety z wyczerpaną rezerwą jajnikową rzadko zachodzą w ciążę,
To wyczytałam i mam już wszystkiego dosyć. Chce mi się wyć. Rok starań i teraz się dowiaduję takich rzeczy.
Chyba odpuszczę to staranie o dzidziusia. W końcu jednego już mam.
Idę sobie popłakać.
46.gif

[/FONT]

Loeratko to, że sie wyczerpują to nie znaczy że ich już wogóle nie ma. Więc jednak szanse nadal są :tak:

Loretko - nie płacz kochanie.
Byłaś u lekarza skonsultować te wyniki? Wyczerpane rezerwy może nie dotyczą właśnie Ciebie. Norma jest do 18 a ty masz 14. Tak na chłopski rozum - przecież to jest tylko trochę więcej ponad normę....
Głowa do góry kochana - nie takie rzeczy tu na forum się zdarzały. Przecież na pewno są jakieś wspomagacze na takie sytuacje. Lekarz na pewno coś wymyśli.

Loretko no co ty,nie poddawaj sie,nie wsio starcone,przeciez dizewcyzny maja racje,nie masz ich duzo,,ale to nei znaczy,ze wogole nie ma,takze staraj sie dalje,i nic nie mysl o tym,,moze faktycnzie jakies table pomoga...ja tams ie nie znam,ale tulam cie mocko.....

No gwaizdeckzo jak tam po ginku,,namieszal cos nowego,,hhihii,,zartuje,,na pewnos ame superowate wieści nam zdasz,,no to czekamy...

reklama
Do góry