reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Ja juz po pracy. Jeszcze przede mną zakupy i sprzątanie. Ale mi sie nie chce.
A co do babć osiedlowych to jest najlepszych przekaźnik informacji. Wiem coś o tym bo mieszkałam przez 4 lata na parterze a pod moim oknem była ławka, a na tej ławce przynajmniej dwie babcie wpatrzone w moje okna. Oj było wesoło.

Hej dziewczyny ja też jestem mamą starającą się po raz drugi... Podczytuje sobie was troszkę. Ja też chciałabym miec dziewczynke, a testuje na koniec stycznia.

Witajcie laseczki po 2 tygodniach przerwy. Wszystkim składam noworoczne życzonka, bo jeszcze nie miałam okazji:tak::-);-)
no witaj kochaan,kupe lat,,jak tamm leci,,co slychowc???

Hej dziewczyny ja też jestem mamą starającą się po raz drugi... Podczytuje sobie was troszkę. Ja też chciałabym miec dziewczynke, a testuje na koniec stycznia.
witaj u nas,,no to trzymamy kciukaski,,,,

kształcik ja tez pod koniec stycznia,,jesli wogole bedize testowanie,hmmm

aaaa ja mam martini z lodem i cytrynka i cola,,ktoras chce,,poczestuje,,mams poro,,starczy dla wsyztskich,hehehe

acha wlasnie mysle na dnwoorocznymi postanowieniami,,no jendo ma-takie same co wy,,cyzli fasolka..ale co dalje,hmmm

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No własnie Ewcia jeśli oczywiście bedzie testowanie o ile @ nas wcześniej nie nawiedzi. Ale bądźmy dobrej myśl.
a kiedy sie spodziewasz @ ??

Napisz ile ma twoje dziecko,,,chyba z emasz suwak,a ja nie zauwazylam..:sorry2:

no juz widze...2 lata i 5 miechow i to synek,hehee

kształt pracujesz,siedizsszw domku??

ale ja ciekawa,tzn now sumie to chcialybysmy poznac nowe wstepujace w ten watek,,tak bedzie blizej,heee

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No dobrze to napisze troszke o sobie:
Jestem młoda mama bo Filipa urodzilam jak mialam 17 lat. Od 6 miesiaca ciąży mieszkam z moim mężem, a ślub wzięliśmy 4 miesiace temu (warto było czekac, wziąc go po swojemu, za wlasne pieniadze itp.). Teraz mam 20 lat i skończylam szkolę. I własnie się uczę zeby podejśc do matury (siedząc w domu). Młoda mama to nie znaczy przecież, że gorsza czy głupia. No i staramy się z moim M teraz drugi mięsiąc o powiększenie rodziny. Jeśli macie jeszcze jakies pytania to chętnie odpowiem (mam ciekawą historię :-D:-D:tak::tak::-):-))

No dobrze to napisze troszke o sobie:
Jestem młoda mama bo Filipa urodzilam jak mialam 17 lat. Od 6 miesiaca ciąży mieszkam z moim mężem, a ślub wzięliśmy 4 miesiace temu (warto było czekac, wziąc go po swojemu, za wlasne pieniadze itp.). Teraz mam 20 lat i skończylam szkolę. I własnie się uczę zeby podejśc do matury (siedząc w domu). Młoda mama to nie znaczy przecież, że gorsza czy głupia. No i staramy się z moim M teraz drugi mięsiąc o powiększenie rodziny. Jeśli macie jeszcze jakies pytania to chętnie odpowiem (mam ciekawą historię :-D:-D:tak::tak::-):-))
hhe no ciekawe jakie to historie,,hehe
ale ty naprawde mlodziutka jestes,,hm,,my tutaj troskzu starsze,,tzn mlodziutkie,hehe,,,,ale super,ze o drugim myslicie ,,no i ucz sie,,tzn zycze zdania matury,,a teraz to chyba pisemne maja byc co??

reklama
To próbne mają chyba Ci co normalnie chodzą do liceum. Ja skonczylam szkole eksternistycznie dlatego nie mam probnych tylko sama muszę się przygotowac...

Do góry