reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Laseczki przesyłam wam życzonka noworoczne
Trochę wódki, trochę winka
nim pojawi się dziewczynka
Papierosów kilka paczek
nim pojawi się chłopaczek
W Nowym roku szaleństw mało
by pół nocy wstawać śmiało
do bobaska różowego
i niezwykle rozkosznego
Więc w Sylwestra szalej miła
byś za szybko do zabawy nie zatęskniła
Bo pieluszki, kupki, kolki
doprowadzą cię do gorączki
:-p

reklama
Nigdzie nie wyjeżdżam, ale właśnie Beatka mnie natchnęła na pisanie wierszyków, więc nie dałam rady czekać z życzonkami hihi

Ewcia - dobre z nas żony. Mój wczoraj tak balował - w męskim (mam nadzieję) gronie. Anioły w domu mają te nasze chłopiny...

kurcze gdzie wy..
ja sama meza nie ma,syn bryka,,takze ja chyba ide sie umyc i polegne,,bo co tu robic,,mialam sprawdzam klasowki,ale nie chce mis ie,do srody chyba zdaze:baffled::baffled:...
no ale pobrykam w necie jeszcze...

dobra ja wtedy spadam,nie manikgo,,sam do siebie pisac nie bede,hehe..
takze dobranoc,,milej nocki...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam, ponieważ zajrzę tutaj dopiero 3 stycznia, chciałam

WAM złożyć najserdeczniejsze życzenia Noworoczne, aby kolejny rok przyniósł same pozytywne niespodzianki i spełniły się WASZE marzenia, szczególnie te o II kreseczkach a maluchy rosły zdrowo

pozdrawiam
Kasia

PS. @ jeszcze nie przyszła

witam, ponieważ zajrzę tutaj dopiero 3 stycznia, chciałam

WAM złożyć najserdeczniejsze życzenia Noworoczne, aby kolejny rok przyniósł same pozytywne niespodzianki i spełniły się WASZE marzenia, szczególnie te o II kreseczkach a maluchy rosły zdrowo

pozdrawiam
Kasia

PS. @ jeszcze nie przyszła
My tobie tez kasienko wsyztsko co najlepsze i to samo co ty nam,tych dwoch upragnionych kreseczek,,buziaki,,baw sie dobrze...

dzien dobry..

Kasiu trzymam kciuki,oby wredota wogole nie doszla...

My w doma,,tata na gieldzie,,ja na BB,,

A wy gdzie,,ach no tak niedziela rodzinna...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć dziewczyny!
Co tu tak pusto? Święta się skończyły i tylko przygotowania do Sylwestra mogą usprawiedliwić Waszą nieobecność. Ewciu widzę że tylko my się tu pojawiamy. Czyżbyśmy same wśród staraczek zostały?
Jarzębinka - dzięki za życzenia i Tobie również życzę wszystkiego co najlepsze, a zwłaszcza upragnionych II kreseczek. Trzymam kciuki bo może maleństwo już pod twoim serduszkiem rośnie....

Do góry