reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dokładnie, ja biorę wiesiołek żeby poprawić jakość śluzu bo u mnie ostatnimi czasy beznadziejny i nigdy w pełni płodny.

Jeszcze lepszy od wiesiołka w tym celu jest syrop na kaszel Guajazyl :tak: no i jest sporo tańszy, bo buteleczka kosztuje tylko 6 złotych. :tak: I też pić go wolno tylko do owu.

reklama
Muszę wypróbować tego wiesiołka bo ostatnio co drugi miesiąc śluzik jakiś nieteges.
Zazdroszczę wam tych wyjazdów w góry. Ja mimo że w domciu to i tak jestem przeszczęśliwa że mam urlop.
Staraczkom życzę oczywiście zafasolkowania. Obyście dobrze zaczęły rok.
U mnie w tym cyklu nie spodziewam się niczego dobrego, bo to własnie był ten miesiąc bez właściwego, płodnego śluzu. Może następnym razem?!

cześć dziewczęta!!! :happy2::cool2::happy2:
witam się z wami poświątecznie
(dopiero dzisiaj, bo jak mnie w pracy tydzień przed Świętami odłączyli od netu i zabrali kompa do zresetowania to do dzisij go nie mam, a korzytam u rodziców,więc pozdrawiam serdecznie),

ja planowo, chciałam zacząć staranka na wiosnę, ale jak się z
@ nic nie zmieni, to chyba jednak zatestuję wcześniej, bo termin był na dzisiaj a tu nic, ale 2 tygodnie chorowałam więc może coś się pokręciło, więc jak w ciągu kilku dni nie przyjdzie to w Sylwestra chyba zatestuje ???????????????????????????????????

pozdrawiam
miłego wieczoru

Jarzębinka - trzymam kciuki za 2 kreseczki
pyzate_emotikony_39.gif

A jesli chodzi o tego wiesiołka, to tez sobie kupię, a co. Jeśli nie pomoże to napewno nie zaszkodzi. Tylko czy łykać cały cykl czy tylko do owulacji?

Jarzębinka - trzymam kciuki za 2 kreseczki
pyzate_emotikony_39.gif

A jesli chodzi o tego wiesiołka, to tez sobie kupię, a co. Jeśli nie pomoże to napewno nie zaszkodzi. Tylko czy łykać cały cykl czy tylko do owulacji?

Tylko do owu, bo później działa niekorzystnie na implantację więc nici z dzidzi.
Leika mieszkam za granicą więc takiego syropku nie dostanę. Póki co spróbuję z wiesiołkiem :tak:
Wszystkie was serdecznie pozdrawiam :-)

Jarzebinka - życzę powodzonka! :-)
Dziewczyny może któraś z was wie jak to jest z tymi wyliczeniami 'umownego' dnia porodu. Sorki, przyczepiłam się tego jak "rzep psiego ogona'', ale nie do końca rozumiem rozbieżności. Ciąża trwa 40 tyg od momenty ostatniej miesiączki. Ja ostatnią @ miałam16lis. i termin mam na 23 sier. i wychodzi równiutko 40 tyg. Znowu czytam, że jedna z mam jest w 8 tyg(między nami 12 dni różnicy). i ma termin na 20 sier. Zastanawiam się skąd takie różnice?:tak:

Nastoria - nie pomogę ci bo sama nie rozumiem tego.
Jarzębinka - trzymam kciuki - może trochę wcześniej maleństwo zechciało do was dołączyć niż wy to przewidzieliście?

Witam sie poswiatecznie. Przejedzona, wykonczona :baffled: A mialam wypoczywac :dry:

Nastoria ja tez Ci nie pomoge, nie mam pojecia dlaczego sa takie rozbieznosci :no:

A ja tez mam do Was pytanie. Dziewczyny! Jak wylicza sie dni plodne i owu :confused: Bo ja nie mam zielonego pojecia na ten temat. Oliwka wyszla nam tak sobie poprostu i nie myslalam nawet o tym :-p A teraz chcialabym juz wiedziec i sie wstrzelic ;-) Bardzo prosze o pomoc :tak:

reklama
Do góry