reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Ja też bym chciała się przyłączyć staram się o drugie dziecko mam już córeczkę oliwię , która teraz w listopadzie kończy 6 lat, w sierpniu poroniłam w 7 tygodniu i 1 dniu ciąży, zrobiłam wiele badań wszystko oki teraz biorę duphaston raz dziennie i bardzo bardzo pragnę zajść w ciąże i urodzić zdrowe dziecko.Teraz w listopadzie dostałam od gina zielone światło.

Ale sie ciesze, ze watek wam sie spoobal, i ze tak licznie sie tutaj udzielacie!!!

Co do zdje, to super, ze wam to wychodzi, ja niestety nie uzywam Image Shacks, bo nie umiem :-(
Ale wklejam zdjecia z Painta. Poprostu je zmniejszam i wtedy pasuja. Jak jestescie w zaawansowanych odpowiedziach, kliknijcie na zarzadzaj zalacznikami i tam wklejam te zmniejszone zdjecia. Wyglada to tak (moj synus na swoim koniku)

P.S. moj synus sady po tatusiu ;-)

Gwiazdeczko ja też nigdy nie mogłam nic wkleić aż tu dzisiaj po naprawdę wspaniałym i prosty opisie Izabelki udało mi się bez problemu. Ja zdjęcia w opci Pointa rozciągnij... ustawiam 30%. Reszta to wczytać się w instrukcję od Izabelki i gotowe.
Dziękuję Izabelko że wzbogaciłaś moje umiejętności

Dorota nie ma za co ;-) śliczny synek, to Ty na zjęciu?
Gwiazdeczko Twoj też :tak:
moj zboj dopiero zasnal, a mnie glowa cos boli grrrrrr spac mi sie tez bardzo che :baffled:
witam nowe mamusie :-D

reklama
Dziewczynki wasi synkowie to przystojniachy jakich malo!!!!

Izabelko, zycze, zeby przestala Ci bolec glowka akyyyyyyyyyyyyyyysz ty migreno wstretna!!!!

Dorotko, buziaki!

Do góry