reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

No hejka...
Cyprysiowa,nono ja tez po cichutku juz gratuluje, ale zrob drugi test z akilka dni,,bo ja slyszalam,ze jaks ie odczytuje test po okolo 10 min to jest niewazny,,bo wtedy wszystko moze wyjsc,,ale ja wiem ze tobie pozytywie wyszlo....

Ja niedlug jade na zakupy do leclerca z mamusia,,i zrobie duzee zakupy na sweta juz,hehe,,prezent dla meza moze jakis znajde i dla siebie cos:baffled:

A test powtórz dopiero pojutrze, betaHCG (którą wykrywa test) podwaja się średnio co 48 h, więc nawet w przypadku ciąży jutro bladość kreski mogłaby Cię nadal nie uspokoić i nic Ci nie wyjaśnić.
no dokładnie,,przyznam leice racje....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cyprysiowa powtórz test za dwa dni i będziesz wiedzieć na pewno czy fasolka się w tobie zagościła. Trzymam kciuki

Ewcia szybciej niż ja napisałaś o co ze mną chodzi hihi. No to teraz ja napiszę co i jak (a właściwie wkleję to co na zamkniętym):
Dziewczyny ratunku!!!!!! Dzieją się ze mną dziwne rzeczy i strasznie się boję. Od 3 dni bolą mnie brodawki!!! Tylko dwa razy mnie bolały i w obu przypadkach byłam w ciąży!!!!!! Chyba jednak była owu bo wczoraj miałam otwartą szyjkę, dość miękką. Nie wiem jak było w poprzednie dni bo nie sprawdzałam. A najgorsze jest to, że przecież byłam na antybiotyku!!!! Dzisiaj miałabym ostatni dzień brania ale już nie wezmę bo się boję. Jestem przerażona laseczki. Chyba, ze moje brodawki tak zareagowały na połączenie antybiotyku, Duphastonu i Aspiryny. Dzisiaj dopiero 4 dzień Duphastonu. Co o tym myślicie?

Ewcia szybciej niż ja napisałaś o co ze mną chodzi hihi. ?
przepraszam upsss,ja nie chciałammm:zawstydzona/y:

dziewczyny jak amcie serduszka,a amcie,,to pwysyłajcie znajomym te cacka,,a zwierzeta karmy dostana
buziaki
Idą Świeta a wraz z nimi rusza kolejna, coroczna akcja pomocy zwierzętom ze schroniska.
Wystarczy wg własnego pomysłu ubrać wirtualną choinkę, napisać parę ciepłych słów do najblizszych i wysłac im taką oto kartkę na maila.
Kazda wysłana (i odebrana!) "kartka" to 10g karmy dla zwierzaków
W te Święta pomyślmy rowniez o naszych braciach mniejszych, którzy spędzą je w ciasnych, zimnych boksach...

Sklep zoologiczny - karmy dla kotów, karmy dla psów, karma sucha i puszki. Najtańszy internetowy sklep zoologiczny, dostawa w Warszawie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hihi Ewcia, nic się nie stało. Wkońcu nie powiadamiałaś o potwierdzonej fasolce haha, tylko o podejrzeniach że cosik mogło mi się przytrafić

Artemida ojej zapalenie pęcherza, najgorsze jest to częst siusianie. Ja kiedyś miałam i Urosept brała i szybciutko mi przeszło. Piszesz piwko - rany ja mi wczoraj się piwka chciało.

Nastoria nie mart się na zapas. Na początju takie pobolewanie to może byc rozciąganie wiązadeł. Swoją droga to ja jestem taka sama, jak tylko mnie coś zaboli to wydaje mi się, że to juz koniec. Tak już nasza natura. :tak::-);-)

Cyprysiowa a ja już gratuluje. Mój pierwszy teścik robiony trzy dn przed @ wyszedł tak słabo widoczny, że dopiero po dobrym przyjżeniu się coś można było zobaczyć. nawet chciałm go na BB wkleić, ale nic na zdjęciu nie było widać. Powtórzyłam go na 2 dni i ten wyszedł już wyraźniej. Powiem Ci tylko tyle - jeżeli wyszła jakakolwiek najmniejsza kreseczka tz. że Betka jest ciążowa. Powtórz teścik we wtorek i szybciutko wtawiaj sobie nowy suwaczek.

reklama
Dziekuje Wam kobietki. Umiecie podtrzymać na duchu...
Przed chwilą wróciłam od koleżanki i tak już mi emocje opadły i zaczęłam wątpić że to prawda, zwłaszcza ze mnie tak ten brzuch boli jak na @ ale po waszych postach, poście Mamusisynusia (bladej kreseczce) od razu mi się lepiej zrobiło.

Dorota trzymam kciukaski.

Do góry