reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
My również wszystkich witamy z ranka:-)
U nas co prawda pogoda jest fatalna bo mocno wieje wiatr i ciągle pada deszcz,także dziś możemy zapomnieć o spacerze a więc bedziemy się nudzić w domu,bo co tu robic gdy pogoda do d.u.p.y jest-brak mi słów.
Idę pić kawkę a mężulek śpi oczywiście :-)
pozdrawiam serdecznie

ejo

no wlasnie dita mialam cie pytac co dajesz Nat, oprocz antybiotyku of kors

u nas wszyscy chorzy, Hanka tez zaczela kaszlec, ale mam nadzieje ze to od kataru, ja zapodalam sobie aspirynke i jakos sie trzymam

u nas pochmurno, nie wiem jaka temperatura, zaraz wychodzimy to sie zobaczy

oby tylko tak nie wialo jak wczoraj

pozdr

witam się i ja!

czekam na koleżankę. ma przyjsc z synkiem do mnie na kawke:) a potem idziemy na gościnkę do teściów.
Pozdrawiam
milego dnia!

hejo :-)

Saraa, a taka tam afera, ktorych mistrzynia jest moja mama. ech. ale wczoraj juz niezle w stosunkach, znaczy sie - poprawnie. nawet dala sie pocalowac na pozegnanie ;-) hehehe :-D ale zla jest nadal, widac. zrobie w tym tyg ciasto i ich zaprosze, niby zeby drzwi obejrzeli ;-)

wczoraj fajny dzionek, chociaz okropnie meczace jest to jezdzenie od jednej rodziny do drugiej. nigdzie nie usiadziesz, wszedzie na godzinke, dwie i trzeba jechac. grrr. niby super miec z obu stron fajna rodzine, ale takie dylematy mnie dobijaja. nie wiem, co robic, ech.

maja
, sluchaj, kiedys kupowalas ramke elektroniczna na zdjecia dla mamy chyba - powiedz, czym sie kierowac? bo chcemy kupic tacie i tesciowce (urodziny dzien po dniu), najchetniej zamknelabym sie w 200zl/szt, ale nie wiem, czy te tansze to nie jakis badziew..?

atol
, witaj w Gdyni ;-) pikna pogoda, nieprawdaz ;-) :-D dobrze, ze wam na lepetynki nie kapie :-)

squo
witaj, fajna chatka :-) to juz wasza stricte? gratuluje!

nanya
, pierwsza klasa dzidzia, hehe :-) slicznie widac glowke, raczki, brzuszek i nozki.. az sie wzruszylam normalnie, patrzac na moje biegajaco-pelzajace potworki :-D (nie wiem, kto tak mowil, ale mi sie okropnie spodobalo ;-) )

Dita
, wspolczuje okropnie. :-( a moze zly antybiotyk? probowalas juz zastrzykow w d? mojemu rewelacyjnie pomoglo, odpukac od tamtej pory bez antybiotyku jedziemy! juz bedzie z pol roku, bo jeszcze z brzuchem chyba chodzilam? a moze Masio byl mini, nie pamietam, ale dawno to bylo ;-) odpukac odpukac odpukac, ale na twoim miejscu bym sprobowala.
i moze zaszczep ja na grype, jak wyzdrowieje? ja nas wsich zaszczepie..

a, a co do goraczki, Fiol mial wczoraj o 13 38,5 znowu i potem jeszcze raz wieczorem :-( nie wiem, o co kaman. zebow nie widze, na szczescie nie kaszle.
martwie sie, czy to nie od rany na nodze - wrocil w czw z przedszkola z zadrapaniem, w pt juz mu calkiem niezle spuchla ta ranka do mniej wiecej wielkosci kciuka, przemylam kika razy woda utl. i wczoraj juz opuchlizna zlazla, dzis juz niezle to wyglada. no nie wiem, jak myslicie?

kurcze, trzydniowke juz przeszedl i wtedy mial goraczke niemal non toper wysoka, w ogole w okropnym byl stanie, teraz wesolutki i tylko dwie male dawki ibum stykaja na dobe, wtedy i 4 dziennie bylo malo, wiec to chyba nie to..?

atol - clemastin, calcium, bioaron c, inhalacje.
aenye - jutro idziemy do kontroli, może sie to skoczyć zastrzykami jak sie okaże że jej nie przeszło:baffled:

reklama
Witam poznym rankiem

Dzieki za pochwaly domku.Jeszcze fotki kiedys tam wkleje.

chorowitka zdrowka zycze.

Aenye ciesz sie szczesciaro ze rodzinke masz.My w domciu siedzimy.Moja mama jak do niej przyjedziemy to woli krzyzowke rozwiazywac wiec do niej nie jezdze zreszta ona do mnie tez chyba ze po towar mam jechac lub jakas pilna sprawa.Ogolnie stosunki z mama mam chlodne z jej wyboru.Wiec cale wolne w domku siedzimy.Moj maz z nam morza pochodzi wiec jego rodzina tam siedzi a z 3 dzieci na leb im sie nie zwale.Sis mojego meza raz w roku przyjezdza i tyle sie z rodzina widzimy.

Do góry