reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

hej hej :-)

mlody, tzn Fiol dzis bez goraczki, cudnie rozchichrany, lepi teraz z plasteliny - no jaki zafascynowany jest, szok!
zadnych dziwnych objawow nie stwierdzam, moze tylko apetyt duzo mniejszy. moze gardlo? ale pije, troche tez jadl, m.in. paluszki (twarde w sensie). to nie wiem. ale na groby z nim nie ide. niedlugo tylko z Masiem smigamy w korkach stac, bo moja rodzinka lezy na najwiekszym cmentarzu w Gdyni - blisko centrum, a jedzie sie tam ok 1h :crazy:
bede chodzila z moimi rodzicami (D zostanie z Fiolem, do jego dziadkow pojedziemy wieczorem - uwielbiam cmentarze noca!), ciekawe, jak sytuacja z mama - ciagle obrazona sie do mnie nie odzywa, nie odbiera telefonow i w ogole smieszna jest ;-) :rofl2:
pierwszy raz tak :crazy:

w ogole Masio ma okropny gesty katar, ale nie ma goraczki, wiec go ze soba zabieram. kurcze, mam nadzieje, ze mu nie zaszkodze, ale nie mam jak zostawic go w domu, bo padnie z glodu bez cycka glon nieszczesny..

buziaki i milego dzionka wszystkim!

reklama
hej

ja nie pojechałam na groby, bo mama chciała żebym zostala i ugotowała obiad dla brata bo na 14 do roboty idzie a że ma lewe ręe do wszytskiego to :baffled:

mnie tez nie podoba się że zgapiamy święta od innych krajow takie jak hallowen i inbne. Myśle, że nasz naród ma doyć fajne swoje święta i tradycje, nie musi odwalać od innych, To tak jakbyśmy na siłę probowali być kimś kim nie jesteśmy. No coż, ale to tylko moje zdanie

wczoraj wieczorem umysliłam sobie bigos i własnie się robi hihi.Gdybym nie była siebie pewna to bym myślała, że w ciązy jestem bo co chwilę mam różne smaki a to bigos, sledzie, ogórki kiszone znikają ze słoików w zaskakującym tempie i np potrafie śledzie przygryzać słodkim batonem :szok:
to chyba znak, że się starzeje, ostatnie dni moich 24 lat

to Maja dziś się lalą bawiła i sypnęla takim tekstem "pokaż majusi siusiaka" w ogóle ostatnio ma fazę jak ktos do kibelka idzie to leci i woła w zależności czy to mój ojciec brat ja czy mama pokaz siusiaka albo pokaz psipsi. Myślałam, że ten teap to mają 4latkowie :szok::-D

Cześć wszystkim!
Przepraszam, że tak długo nie pisałam, ale miałam ostatnio niezbyt przyjemne przeżycia. We wtorek wylądowałam w szpitalu z silnym odwodnieniem - wymiotowałam non stop przez ponad tydzień nic nie jedząc, ani nie pijąc. Dostałam hektolitry kroplówek, czopki przeciwwymiotne i jest już ok. Dzisiaj mnie wypisali. Jedynym pozytywnym akcentem mojego pobytu w szpitalu, było to, że lekarz wydrukował mi zdjęcie USG mojego szkraba. Oto ono:
0504459020.jpg

Czyż nie śliczna fasoleczka? Muszę sporo nadrobić, wiele napisałyście :szok: Zabieram się do czytania.

nanya sliczna, sliczna :)

my juz po wizycie na cmentarzu, z Helena lepiej, nie ma temperatury, tylko mega katar i kaszel plus chrypa

chodzi i mowi"mam ypke, mam ypke" (chrypke)

broi i generalnie ok, ale zobaczymy co wieczorkiem bedzie

bylismy chwile nad morzem, ale wicher, masakra normalnie,

z sufitu nie cieknie jak na razie, odpukac

zobaczymy jak po zimie sie tu bedzie prezentowac

pozdrowionka

Witam po przerwie.Tesknil ktos moze za mna :rofl2:

Juz mieszkamy jest super jak fotki zrobie i uda mi sie je wgrac na fotosik to wkleje ale to niestety zalezne od tego jak mi necik bedzie chodzil bo z tym na tej wsi to pod gorke.:crazy:

Dobra to chociaz opisze moj domek.Projekcik
Projekt domu / Projekty domów - Muratordom.pl
Ja mam lustrzane odbicie czyli jak tu garaz jest po prawiej u mnie po lewej.
1)przedsionek sciana w morskim kolorze taki tynk i jeszcze szafy nie ma wiec troche golo.
2)hol mam wlaczony do salonu i polaczony z kuchnia kolor holu salony "jesien pieczrkowa -taki ni to kremoowy ni to bezowy.
Mam tez zlikwidowana spizarke na korzysc kuchni .Kuchnia sciany pomaranczowe.
Sypialka 2 sciany fiolet 2 jasny rozyk
chody na gore mam krecone nie takie jak w projekcie co zwiekszylo przestrzen.
Poddasze .Tam pokoje dziecikow w tym Kaspiana jeszcze nic nie tkniety.
Lazienki 2 kurcze fotki wkleje bo nie da sie opisac.
Postaram sie oczywiscie jak najszybciej .

A teraz co u nas.Wszyscy jestesmy zdrowi a to najwazniejsze.Kaspian grzeczny i troszke sie rozgadal glownie w jezyku marsjan.
Nie odpisuje nikomu bom nie w temacie ale jak tylko sie wtopie to pogadam z wami troche.
Caluski

reklama
Witamy ponownie

atol- dyżo zdrówka dla dzieci:-)

Nanya - już mnie przestraszyłaś pisząc że wylądowałaś w szpitalu ale jest ok i to najważniejsze.Foteczka fasolki-super aż Ci zazdroszczę kochana bo my teraz dzidzi to raczej nie możemy mieć,oczywiście jest w planach ale nad tym pracować bedziemy dopiero w kwietniu hi:-)Dużo zdrówka życzymy i pisz nam jak najwięcej o fasolce:tak::-)

cosmolady-śmieszna sprawa z tymi dziećmi,u mnie jest bardzo podobnie,jak mój M idzie się myć do łazienki a Alan widzi że się rozbiera z ciuchów roboczych to czmych go za j.a.j.a oczywiście gonimy go za to:tak:

Maja1980- my mamy szczepienia przeciwko Pneumococcal,Men C,Hib to takie dodatkowe bo w Polsce dostał wszystkie jakie miał przyjąć.Wyjeżdzając z Polski gdy zabierałam z przechodni kartę zdrowia to miałam dodatkowe szczepienia zalecane przez lekarza i to są własnie te dodatkowe,długo czekaliśmy na te szczepienia bo prawie 2 miesiące aż sprowadzą szczepionki.

...aenye - super że u małego juz lepiej.Zdrówka życzę:-)

...a u nas zimno jest,byłam z małym na spacerze i troszkę zmarzliśmy.Alan teraz śpi a ja czekam na męża i gości,nie ukrywam że leci mi z nosa obym nie była chora brrrrr.....a tak to jest ok
pozdrawiam

Do góry