reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

Witaj Dita ale Wam fajowo.Juz sie nie moge doczekac ciepla aby malej basenik rozstawic bo w wakacji w tym roku nici.

Sqou usmialam sie z kawalkow o facetach,co delikatniejsze mezowi przeczytalam tez sie smial :-)

Nonek ucz sie ucz,trzymamy kciuki

Piotrus super zdjecia z grilowania

Sugar wez zeskanuj te zdjecie bo ja nie mam dojscia do gazetki-plisss

A mi ciezko...na brzuchu,mala uczymy zeby nie jeczala tylko pokazala paluszkiem co chce-nawet jest lepiej,ale od kilku dni ma faze na NIE i wyrywanie sie rodzicom i rzucanie sie na ziemie.Boze to juz???? :szok:

reklama
ejo dita

agaton moja mama ma pol domu w orlowie wiec na szczescie takie wakacje nie kosztuja nas duzo, wiadomo troche wiecej kasy sie wydaje, jak to na wyjezdzie z dziecmi, ale nie placimy za kwatery i takie tam,

pingwinek nie chce cie martwic ale to JUZ:-p, z mniejszym wiekszym natezeniem bedzie trwalo i trwalo, u Hanki do tej pory, moze nie rzuca sie juz na ziemie, tylko tupie nogami, ale za to jak pyskuje:dry:

a ja zaraz taniec z gwiazdami bede meczyc, o ile glony pozwola

chcialabym miec takie miejsce nad morzem gdzie moglabym siedziala za free, uewielbiam morze i i bardzo chcialabym mieszkac na wybrzezu..

Agata tez ma momenty gdzie ujawnia sie w niej diabelek, ale generalnie nie mam akcji rodem z super niani, u niej rozkapryszenie przejawia sie gdy rosna zeby lub gorzej sie czuje, naprawde nie moge na nia narzekac...

atol ja kosmetologie nieszczesna koncze.
Tez bym chciala miec takie miejsce nad morzem... pomarzyc zawsze mozna.
Ja w tym roku wakacje na budowie:-(. Moze uda mi sie gdzies Julke wyslac z babcia. Bardzo bym chciala zeby zmienila klimat. Ale na razie to nierealne.
Dita witaj murzynko! Akumulatory naladowane? Mam nadzieje.
Pingwinek to niestety juz. Choc niektore dzieci przechodza to gorzej ( Julka moja) lub mniej jak u atol. To jeszcze chyba kwestia charakteru.
Ja na Maniane na razie nie narzekam, choc tez bywaja akcje nie stej ziemi. Ale na pewno jest lepiej jak ze Stonka w jej wieku. My mamy teraz etap trzymania sie mamy. Nawet do lazienki nie moge isc.
A w ogole to Majerana ma 38,5 temp. Zaje fajnie. Dlatego dzis taka jakas niewyrazna. Dostala po kapieli czopa w dupke i na razie spokoj. Ciekawe kiedy zasnie.
Moja nauka lezy i czeka.....

Moj Kaspian tez pokazuje swoje NIE.Ale zeby to w sposob kulturalny robil po ludzku a on gryzie.Dzis mnie tak ukasil ze ptaszki nad glowa zobaczylam i mam reke sina.Boszz mam nadzieje ze szybko mu ten be okres minie.

Dita kurcze sloneczko.Super musialo byc.JA TEZ CHCE SLONCE.:tak:
Wogole to cie podziwiam z tym wracaniem jaa niedzielny kierowiec jetem

hej Lasencje!
tak na szybko bo ciagle nie mam czasu!
podczytuje was ale z pisaniem trudniej :sorry2:

z budowa niestety problemy, a mialo byc tak pieknie! maja chlopaki sporo rzeczy do poprawki a to dopiero poczatek... chyba bedzie trzeba ich zmienic!

u nas te faza na "nie", oprocz tego czasem jakis bunt na okrecie :-D
ale olewanie pomaga!

Ola dzielna z ciebie kobitka, na pocieszenie powiwm ze z czasem bedzie lepiej!
Domins juz sie przyzwyczail do Matylki?

Squomage my byliscmy w tatralandi ostatnio, fajnie bylo osrodek super, tylko duzo atrakcji bylo zamknietych - bo nie sezeon (troche sie wkurzylismy), takze sprawdzcie sobie moze czy juz jest wsio czynne!

Kasia gartulacje synka!!

Dita welcome - czekamy na foty!

ejo Dita, tez tesknilam :-)

ja dzis mam wreszcie naprawionego kompa :-D dysk sformatowany, zaczynamy od zera wirusy zbierac :-D
darmowy i niezamulajacy antywir ktos poleci?

Kinga
, ja dzis na grillu bylam ;-) i jutro smigam. uwielbiam grillowe zarcie i grillowanie w ogole :-D najlepsze sa zeberka by kate_less, kaszanka, faszerowane pieczarki i cukinia :-D mniammmmmmm. a tak poza tym to troszke zgadzam sie z milka i maja :-) wiecej tresci, hehe ;-) to bedzie o czym gadac :tak:

squo, ogromne wspolczucia przejsc z maluchem.. a Kaspian fajne imie :-) Ksiaze Kaspian brzmi tak dumnie (z afiszy, hehe ;-) ) ze az chcialam przez moment Maksia zastapic Kaspim, ale sie nie przyjelo ;-)

a tak w ogole to starsze juz spi, mlodsze sie budzi i chce juz sie kapac.. wiec idem.
a btw - mlodemu ropieja oczki :-( raz mniej, raz wiecej (dzis uokropnie!) ale od urodzenia.. co czynic..? ja mialam ponoc zatkany kanalik lzowy.. i musiano przetykac :-( ponoc nie boli..

Pingwinku
, ty mialas z tym jakies przeboje, co?

reklama
Jezu laski dziecko mi podmienili
jakies grzeczne drugi dzien
dzis pierwszy raz w zyciu zasnal bez usypiania
z szoku wyjsc nie moge
az zdycham z radosci
i mam mega fale milosci do niego
serce rosnie

a faze na "nie" ma dlugo
robi histerie, wali sie na ziemie, ale olewam go wtedy i jakos to idzie :)

Dita Kate witajcie :)

Do góry