reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

Dziekuje wam wszyskim za zyczonka.

3d-jaune-clin-coeurs.gif

Saraa ano dlugo by opowiadac bo to poltorej roku historii.Moze tak w skrocie.Uradzilam zdrowe dziecko 3 tyg. przed czasem po kilku dniach zaczelo ulewac mocna(czyt zwracac) lekarze stwierdzili ze to minie do roku.Kazali zdrowo sie zywic.Wiec sie zywilam.trzy tygodnie dostal lojotokowatego zapaleni skory ktore szybko sie w azs przerodzilo.Zalecenie zdrowe zywienie z wykluczenie wszystkiego co krowa .trzy miesiace brak poprawy a wrecz pogorszenie-zalecenie smarowac sterydem 2 za karmienie piersia,przejscie na Enfamire AR ze wzgledu na ulewanie.Po 3 dniach kupka z krwia robina w mekach zalecenie -mleko musi sie przystosowac.Dupa dziecko wysypane juz nie tylko na buzi ale po calym ciele.oczywiscie w tym czasie chodzilismy od lekarza do lekarza.Wiec znow nowy lekarz -homeopata i natuuura.Zalecenie duzo tranu ,nutramigen(tylko) do picia woda .Gdy skonczyl pol roku kazal mu pic duzo wody w temperaturze pokojowej.Po 4 miesiacach leczenia przez hemoopatke mlody juz nie mial grama zdrowej skory a gdy wprowadzilismy te wode w duzych ilosciach dostal kataru.Przez 5 miesiecy na zmiane z mezem trzymalismy malego na rekach w nocy podczas snu aby sie nie udusil bo kataru nie szlo sciagnac niczym.Mial 7 miesiecy lekarze rece rozkladali i jedyne co potrafili zalecic to tony lekow na alergie i sterydy oraz antybole bo wspmne ze do tego mial gronka wszedzie.Zaczela sie choroba za choroba.Testy wykazaly ze mlody nic jesc nie moze wiec lekarze wymyslili ze bedzie dozylnie dokarmiany.Wtedy w rospaczy trafilam na posta na gazeta forum jak ktos komus radzi by ciesielskiej sprobowac.Polecialam biegusiem po ksiazki i wprowadzilamjej zalecenia w czyn.To byl strzal w 10.Jej zalecenia odbiegaja od zalecen najlepsazych specjalistow i ich norm.Mamy ktore maja juz nielada doswiadczenie lecza dzieci zarciem z tego co na forum wyczytalam to i z zapalenia pluc.A wspolczesna medycyna zafundowala nam azs,gronka,zasluzowanie organizmu tak wielkie ze wdala sie astma lezalam z malym w szpitalu miesiac.pomalu z tego wylazimy-astmy nie ma juz,gronek poszedl precz,azs pokonane,brakuje nam jeszcze rownowagi i esencji wewnatrz organizmu(co kolwiek pod ta nazwa rozumiesz) i pare waznych drobiazgow.Tu masz fotki jak to wygladalo.W najgorszych stadiach go nie fotografowalam bo sie nie dalo,bardzo sie drapal
azs Kaspiana - Ludzie > Niemowlaki - Fotosik.pl

reklama
Squo, atol najlepszego!!!
Squo dziewczyno ale przeslas z malym dobrze, ze wychodzicie na prosta, mnie wlasnie przerazaja takie sytuacje gdzie zalelecenia lekarzy nie pomagaja i nie wiadomo co robic, dobrze ze trafilas na forum gazety i jest lepiej!!!!!

My po grilu u rodzicow, Agatka u nich zostala zebysmy jutro od rana mogli jechac prosto do pracy

buzki dla wszystkich

witam, Filolek już śpi a ja zaraz ide robic jajecznice na kolację:-)
miłego wieczoru!

miłka gratki za zdane prawko!:-)

jezu squo!!
co za tragedia
dobrze, że na prostą wychodzicie
a tak poza tematem kasjanek ma piękne niebieskie oczęta!!!

agaton noc z męzem sam na sam:-p

Iggy z Elulą na koszulce i z Tatą wyszli rewlacyjnie na zdjęciu w Olivi:sorry2:

my wyspacerowani
Mapet się kompie
kolacja naszykowana
jutro do domku jedziemy!!!!!
jak zwykle cieszę się jak głupia:rofl2:

Dziewczyny mam problem.
Kolezanka mojej sis niedawno urodzila przez cc w irlandii i wdala jej sie infekcja.Wszysko jej sie slimaczy ,lekarze antybiotyk przepisali bo nie wiedza co z tym zrobic.Mozecie cos doradzic.Blagam dziewczyny jest zalamana.

ok po kolei

Milka witaj, a własnie niedawno pytalam o Ciebie

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich swietujących! Szczere najlepszego

Sguo przerazajace, trzymam kciuki by wszystko co zle zniknelo calkowicie i nie pozostawilo zadnego sladu! Dzielna babka jestes. Ucaluj synka

ja mam wisielczy humor
wyglada na to ze zgubilam klucze od domu
nie wiem teraz co robic

Filip wczoraj dal jazzu
w sklepie zezarl pol kartonika postawki z ciastka piernikowego bo zostalo na nim troche czekolady
potem na placu zabaw uciekl wracajac niosl w dloni kawalek starej, chyba pogrillowej kielbasy (grill na placu zabaw :confused:) z zaschnietym tluszczem liząc ją
a pozniej w kapieli najadl sie piany a z ucha wyjelam mu okruch chleba
bez komntarza.. dziwne te moje dziecko

i ten cholerny klucz
maly ma faze na klucze i robi jazdy
jak juz dorwie klucze lata po wszystkich obcych samochodach i wtyka go z zamki w drzwiach
awatury co 5min

Cosmo szczere gratulacje z okazji narodzin synusia!!!

reklama
Do góry