reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

Aenye moj Kaspek tez toche katar ma dzisiaj mu tymianku nagotowalam i pod kocykiem inchalacje zrobilam dlugo nie wytrzmal ale zawsze cos szybciej zlezie.Zdrowka zycze.

reklama
kobietki nic nie czytałam ale wpadam przekazać wiadomość

sms od cosmo
Dzisiaj o 15:26 przyszedł na świat Michaś? Ma 56cm waga 3550 dostał 10pkt. Poród sn wywołany bo tętno było słabsze. Męczarnia, ale warto było. Pozdrawiam
GRATULUJE kochana szybkiego powrotu do formy no i co najważniejsze zdrówka dla Maluszka!

uciekam bo są teście
jutro poczytam
miłego wieczorku!

cosmo gratuluje:-D

u nas jutro imprezka, imieniny Heleny i moje urodziny:-p

z innych njusow, mamy pospute dvd (moje kochane dziewczyny), mamy popsuty aparat fotograficzny (Helena na ziemie go zrzucila), rewelacja po prostu

niedlugo z torbami pojdziemy:dry:

aenye trzymaj sie dzielnie, taki los mlodszego rodzenstwa ze juz nie poswieca mu sie tyle czasu

ja z Hanka mnostwo czasu spedzalam, a z Helena juz po prostu sie nie dalo

ale tlumacze sobie to tak, Hania miala tylko mame i tate, a Helena ma jeszcze siostre, ktora jej wynagradza brak 100% koncentracji na jej osobie

ja mialam taka zasade, ze wiecej czasu mimo wszystko posiwcalam Hani, Helenie bylo wszystko jedno kto ja nakarmi(blogoslawiona butla:-p), czy pobuja, a Hanka juz byla swiadoma wszystkiego

teraz juz staram sie dzielic czas po rowno, poza tym nadchodzi ten uoragniony czas ze dziewczyny zaczynaja sie razem bawic:-D

a jesli chodzi o podzial obowiazkow w domu to nie bede sie wymadrzac, wszystko zalezy od umowy pomiedzy partnerami

spadam spac

pa
pa

cosmo gratuluje cudnej parki!!!!!!!!!!!!!

zgadzam sie z atol ;-)

nonek poczekaj, jeszcze nie wiadomo chyba co nie?

a Ty aenye kopnij go w cztery litery i zagon do pomocy!!!! dzielna jestes kobitka ale terminator z Ciebie zadny przeciez!

my w piatek (!) idziemy na wesele naszych znajomych, mlodziez przejmuja moi parents ktorzy do nas przyjezdzaja, my spimy na miejscu ;-)
w koncu po okresie wesel o suchym pysku nabylam sukienke full cekin ( stanowczo za krotka :-p) i idziemy sie bawic jak szaleni
nabytek kosztowal cale 40 zeta ( po stargowaniu :rofl2:) w moim pobliskim super lumpie gdzie koles ma naprawe swietne ciuchy, polowa nowych!

w czerwcowej olivii jest zdjecie mojego s z mlodym ;-)
maja miny jak z ksiezyca i srednio mi fota podchodzi ale jest fajnie :-D

Cosmo gratulacje!!!!

Filipek kochany, ze tak pieknie sie sie potrafilzajac braciszkiem :tak:

Mi wystarczylo ze Agata byla 5 dni nad morzem z moimi rodzicami i juz widzialam skutki, ale ona jest bardzo elastyczna wiec wrocila do normy z zachowaniem, a w ogole to naleze do tych szczesliwych mam ze naprawde mimo drobnych wpadek nie moge na Agatke narzekac i nawet jej drobne bunty to pikus przy tym co widze np. w super niani, dlatego jako pesymistyczny koziorozec obaiwam sie ze przy drugim dziecku nie bedzie tak latwo, bo nic 2 razy sie nie zdarza ;) ale uwazam tak jak Sugar ze 2 w domu to zadna tragedia, szczegolnie ze roznica wieku juz znaczna i mozna znalezc zloty srodek, bardzo podoba mi sie w tym momencie podejscie Atol i zgadzam sie w 100 %, warto byc bardziej ze starszym dzieckiem, ktore wiecej rozumie, co wcale nie znaczy ze mlodsze sie mniej kocha, gdybym teraz miala rodzic to na preno w miare mozliwosci poswiecalabym duzo czasu Agacie by nie czula sie odrzucona, w koncu juz 2 lata ma i na pewno ciezej znosilaby pojawienie sie nowego czlowieczka w domu ;)

A ja dzis dosc ciezki dzien z J mialam, jakos czasami nie potrafimy sie dogadac w najprostszych kwestiach...:(

i jeszcze raz ja ;)
obejrzelismy dzis na dvd koncert Madonny w Londynie z trasy confessions, cudowny, wspanialy, rewelacyjny !!!!!!!!!
polecam, mozna sie tylko dobic jaki nasz rynek muzyczny kiepski i ze Madonna jednak do Polski nie wpadnie :(

reklama
Do góry