reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Nonek biedactwo ...Zdrowka zycze.

A tak wogole tom nie wychowana nawet dzien dobry nie powiedzialam.

Witam

cosmo szybkiego porodu zycze i tulki dal maluszka ...pomiziaj go puki co po nuzi od ciotki .Masz juz imie wybrane?

Atol wspolczuwam ale wiem co to dwoje malych dzieci.Tez tak ze starszakami mialam.
Jaka masz roznice wieku?

Atol sa jakies czopki dla dzieci zabkujacych podobno super dzialaja.

Kasia
ciesze sie ze Piotrus juz zdrowszy.I widze ze super facet ci rosnie...moj sto lat za twoim ..uparl sie ze nie bedzie mowic puki co co tez czyni.

Nieistotna no to Kaspian jest przeciwienstwem Filipka...on je za 10-ciu...zjada przeszlo pol litra owsinki na sniadanie takiej ze lycha staje i jeszcze moja wyjada ...o dalszych posilkach nie ma co pisac bo podobnie...tak co 2,5 godziny.

Przyznac sie ktora mi slonce zajumala?:baffled:Rano pieknie swiecilo a teraz ktos tu deszcz chce podeslac :baffled:

Nieistotna - fajny filmik na motorze, ja bym umarla ze strachu ze mi zwieje :-D
Super ze podjada - to dobry poczatek :tak::-)
Pewnie u ciebie zawija te nozki po tobie - tak jak u mnie na zewnatrz po mnie. No i co myslisz, zeby olać lekarza i zobaczyć co wyjdzie za parę miesięcy? (tj czy bedzie bardziej zawijał czy wyrośnie?).

Squomage - u mnie gada po tatusiu, zaczal gadac jak mial rok. Mój tez taki żarłok jak twój Kaspian :-) A słońce to chyba do nas przyszło - bo rano było syfiaście a teraz piękna pogoda :rofl2:

u mnie zero bóli, mam nadzieję, że to się zmieni po dzisiejszym badaniu przez położną

Maja niegrzeczna jak nie wiem, niech jej wyjdzie do konca ten 16 ząb, może będzie trochę spokoju.,..

Dziewczyny czy może Wam pomylił się lekarz jesli chodzi o płeć...? Wyrodna matka ze mnie ale ciągle mam cichą nadzieję, że to będzie jednak dziewczynka... Kurde źle mi z tym

Kasia no jestem w kropce, bo mi sie to nielogiczne wydaje zamykac rozwijajacą sie stope w sztywnym bucie
wydaje mi sie to jakas przestarzala metodą ale moze sie myle bo nie mam doswiadczenia
narazie chyba to oleje bo zawija lekko, jak bedzie starszy to moze tylko bede z nim cwiczyc chodzenie po lini.
zreszta zobacze ile beda krzyczec za te buty w sklepie ortopedycznym i jak one na zywo beda wygladac

mi poprostu utkwil w glowie program fizjoterapeuty zawitkowskie w mamo to ja na tyn style jak mowil ze dziecko z sztywnym bucie chodzi ja w bucie narciarskim i nie jest to dobre

Cosmolady
przysiady, schody i bzykanko i porod ruszy :)
ja do konca ciazy liczylam po cichu na dziewczynkę

ejo ejo
my zaraz do gdyni mykamy po Fiola :-D i na pierwszy spacer!!

kurde, wbilam sie w przedciazowe spodnie (te z tych wiekszych :-D )i w normalne bluzki i czuje sie SUPERRRRRRRRR :-D

zadnych brzuchow przez 5 lat co najmniej!!!!!!!!!!!!!!!!!

i w ogole to sie pochwale, ze mam fajny brzuszek po tej ciazy, znaczy maly i prawie nie widac spod ciuchow, bo w rozstepach koszmarnych to on jest..
a nie lubie jednoczesciowych strojow i nie mam zadnego.. :sorry2: nie wiem, w czym na plaze wyskocze!

atol, pozazdroscic meza pilota :-D jesu, di caprio w 'zlap mnie jesli potrafisz' mniammmmmmmmmmmmmmmmm :-D choc ogolnie nie moj typ kochasia, hehe ;-)
wspolczuje panien jeczacych, bosz, u mnie bedzie to samo w wersji blue, mam leki :blink:

cosmo
, ja tez liczylam na dziewczynke do samego konca, hehe :rofl2: bylo mi z tym wyrodnie na poczatku, ale w sumie przeciez co poradze, ze chcialam odmiany troche ;-) a kocham tego babla jak nie wiem co i na zadna dziewczynke bym go nie zamienila!!! :-D

na wiecej odpisze wieczorem, bo musze na szybkie drugie sniadanko i do wyjscia sie zebrac :-)

ejo

to sugar niezla impra byla:-)

cosmo moja Hania miala byc chlopcem:blink:

aenye do pilota to jeszcze dalekooo, ale nie ukrywam ze sie mega ciesze:-D

nieistotna ale tobie ortopeda mowil o butach ortopedycznych?
bo moja Helena chodzi w normalnych tylko takich ecco.com - Polska: Przegląd kolekcji

reklama
No wreszcie polapalam o co wam chodzi z tym zawijaniem nozek ....ja to bladyna chyba jestem :rofl2:.Kaspke moj tez do srodka zawijal ale nam powiedzieli ze do 2 roku zycia nie ma sie co przejmowac .Zreszta widze ze juz coraz mniej to robi.

Cosmo mnie sie nigdy nie pomylil ale moja kuzynka miala miec synow a ma 2 corki i tez do konca czula ze dziewczynka bedzie.na sali jak rodzilam Kaspka tez lezala dziewczyna ktora miala chlopca miec a ja do rozow ciaglo caly czas :sorry2: i sie urodzidzila Wiktor-ia.
Cosmo na przyspieszenia mnie polozna na szkole rodzenia radzila 2 lyzki oleju rycynowego ...nie skozystalam bo przed terminem rodzilam ale przyznam szczerze ze mialam chec gdybym przenosila.Ponoc idzie jak po masle i lewatywy nie robia wtedy bo rycynowy przeczyszcza i to wywoluje skurcze macicy.Polozna twierdzi ze to lepsze od oksy bo po oksy bardzo boli.

Do góry