reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

sa_raa, ja jeszcze o tej szczepionce. w sumie to poczytalam i chyba jednak zaszczepie ;-) bo w sumie to jednorazowa jest i niby na cale zycie, to po co ma cierpiec!
myslalam, ze to tylko na jakis czas uodparnia :-)

Dita, tez badz optymistka :-) latwiej tak :-D

nonek, gratki powodzenia na studiach :-) mnie az ciarki przechodza, jak to czytam..!

squomage
, witaj wsrod nas tak w ogole ;-)

cosmo
, trzymam kciuki za latwy porod :-)

reklama
tak wiem, że jedno razowa
kosztuje 150zł podobno
no nie wiem jeszcze to przemyśle
ale chyba jednak tak jak mówiłam zaszczepie i już

Czesc laski
nie odzywalam sie wczoraj, dzien mielismy super bo maly byl grzeczny, na placu zabaw pierwszy raz dzieci z radosci sciskal i na koniec trafil sie wypadek
potwornie uderzyl w framugę drzwi, nieco w sciane, tak sie zaniósł ze bylam pewna ze nie odratuje, wdmuchiwalam powietrze do buzi ale szary az sie zrobil na buzi
zawal serca i wgniot mu sie pierwszej chwili zrobil na glowie a potem zaraz mega guz
sralam w gacie ale jest ok

dzis caly dzien szalal na dworze z dziadkiami, spadl z fotel, i pobil sie z kotem, ma 4 drachy, szatanek
ale grzeczny jak aniolek

bylismy wczoraj u ortopedy na kontroli,
maly lekko zawija stopy do srodka i kazal kupic w sklepie ortopedycznym profilaktycznie buty z twardym zapietkiem
a ja nie mam do nich przekonania
sa wbrew naturze
mozecie mi podac argmenty "za" co one niby pomoga
bo mi sie wydaje to byc jakas terioia z prl-u

nieistotna, matko boska, ja bym zawalu dostala na pewno :no: bosz, jak mi ciebie szkoda, i jego tez :-(

a co do stopek to ja mam takie butki i uwazam, ze swietnie ksztaltuja stopki. natomiast jak masz watpliwosci idz do jeszcze jednego lekarza sie skonsultowac :-)

doczytalam.Kurcze ale teraz nie pamietam co komu odpisac.

Kaspek padl mi jak betka o 19 hihi i wieczor moj.Ogladnelam juz filmik i teraz do was myk.Jeszcze bardzo sie gubie bo was nie znam na tyle.

Czarna gratki .Widze ze tez trojeczke bedziesz miala.

Nieistotna biedny ten twoj maly i widze ze bardzo zywe dziecko z niego.

U nas dzis festyn na takim deptaku ktory zwie sie "Promenada" ma grac mannam.Sped przybyl i nie ma gdzie parkowac ble.Ale za to w lozeczku zaraz sobie kory posluchamy hihi:tak::tak::tak::-D:-D:-D

Hej, ja dopiero wrocilam W-cha. Padam na pysk.
Nieistotna nasi znajomi zakladaja malemu buciki lewy na prawy, to podobno tez pomaga. Nasza Majerana glownie na bosaka biega, o jakis butach ortopedycznych nie mam pojecia.
squo ja zdawalam recepture kosmetyku, z konserwantow kosmetycznych.
Cosmo bedziemy trzymak kciuki, jak tylko sie zacznie daj znac!

A w ogole to mam znow mega zapalenie zatok, rycham przekoszmarnie i ucho juz mi sie zatyka. Nie wiem czy w pon po egzaminie nie trafie znow u laryngologa.

reklama
Do góry