reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

też doczytałam, kurcze,mało czasu;-)
aenye - jeeeee!!! witaj!!! nie przejmuj się, złe samopoczucie minie szybko, będzie wszystko mega ok!!!
nowa mamusiu witaj.
nieistotna - twój ostatni post po prostu sobie chyba wydrukuję i powieszę w ramce nad łóżkiem:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Reszcie mówię hello, dziękuję za gratulacje, oby nie okazały się przedwczesne. Roboty dużo, ale to dobrze. Tak ma być:tak:

reklama
nieistotna spokojnie.... :sorry2: no własnie może daj mu coś od bólu albo pic albo przytul poprostu czule :tak:
Dita widac ze zadowolona jestes! i dobrze tak ma być!:-);-)

juz dawno dalam mu czopek
picu
mleczka
bujalam go
itp
jeszcze mruczy ale chyba padnie

przez niego przegapilam aukcje, fak

tak to niestety bywa, w najmniej odpowiednim momencie glony marudza

no nic dziewczyny milo bylo, ale lozko wzywa:-D

pa pa

ciao

patrycja, zwykla deprecha popor, hormony wyluzuja i bedzie git- zreszta dziewczyny to naprawde kwestia czasu i bedziecie mialy wsio super
no i wasze dzieci juz maja wieksza roznice i jest ok

lucky trzym sie terminatorze, pomysl jak bedzie cudnie za kilka lat!!!!
a wyspisz sie juz naprawde niedlugo :tak:
moje cielatko spi cale noce i juz nawet nie pamietam tych zarwanych nocek... jesli wogule byly :-p
moje male dzisiaj skonczylo POL ROKU!!! nie wiem nawet kiedy to zlecialo :-), i ona sie NON STOP smieje, jest niemozliwa

dita Ty panikaro... sama widzisz ze idzie dobrze!!!

squo witaj babo w naszym gronie, fajna masz gromadke, i dwa starszaki prawdziwe juz starszaki!

wszystkim grtuluje zdanych egzaminow, kupionych samochodow i wsiego co zapomnialam

ja dzisiaj zrobilam jeden balkon, zasadzilam drzewka i bratki i jest slicznie
jutro drugi

witam z rana! ;-)

U nas nocka minęła jak zwykle spokojnie, przebił się 16 ząbek u Filipka!!!!! :-)
dzis musze porządnie dom wysprzątać bo ostatnio lenia miałam...
zaczne od kawy i papierosa heh:-p a potem do dzieła

miłego dnia życze wszystkim
pozdro!

jeszcze stena sekundy buczenia tego dzieciaka to pojde do sypialni wyciagne z walizki makarowa zajebie swiezy naboj i przesytrzele sobie mozg na wysokosci skroni

Nas w takich sytuacjach tylko spokoj ratuje.Jak sie zdenerwuje tak wewnatrz to ze spania nici ale jak sie przwolam do porzadku daje rade uspic.A ulga jaka potem.
Wspulczuwam.

Saraa, obie Czarne i Sugar dzięki wam wielkie:-)
Marysiu właśnie dziś młoda przespała całą nockę "prawie" bo tylko 2 karmienia z przewijaniem, a chłopaki też spały. Nawet naładowałam akumulatory:rofl2:
Jezusicku i Lula ma już pół roku :-) Cudnie ze czas tak szybko mija.

Pozdrawiam wszystkie:-)

reklama
A tak wogole tom nie wychowana :zawstydzona/y: Witam bom sie nawet nie przywitala.

U nas nocki sa teraz super.Maly spi cale nocki-YUPI.Ale przerobilismy z nim swoje.Prawie pol roku na zmiane go na rekach trzymalismy na zmiane bo sie balismy ze sie udusi.No i takie tam inne.Nie bede smecic co bylo minelo i jest oki.

Kaspek wpylil chleb i juz nie chce sie sie zajac ciagnie mnie wiec do wieczorka.A mialam kawe postawiac.

Do góry