squomage
Fanka BB :)
Aenye moje starszaki byly jedno po drugim 1,7 roznicy.Jakos poszlo.Latwo nie bylo ale sie dogaduja za to
Za to Kaspino to jak jedynak..
Za to Kaspino to jak jedynak..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lucky tule mocno. Naprawde Cie podziwiam ja bym pewnie w kacie siedziała i ryczała:-(Hello,
Anita
Maju lepiej;-):-)
Squomage witaj:-)
Dziś wraca ..aenye z Maksem:-)
U mnie noc tragiczna:-( chłopaki zakatarzone, D nie spał w nocy, płakał zaglutowany:-(, Mi 4 razy kupa i karmienie, Luckiego budziły hałasy i pobudka o 5,30
Kiedy ja sie wyśpie
Narazie.
Całe szczescie ze juz z Asia OK.Dita no SUPER!!!
ja już Ci gratulowałam na gg:-)
też witam pokawusiowo
Maja milego urlopu zyczę kochana
Asia już OK, to było chwilowe /mam nadzieję, hehe/
A gdzie kupywałaś normalnie w księgarni?????Hehe, Dita lamentator ;-) Zwolnili ją i od razu pracę znalazła Super wielkie gratulacje - donoś jak tam dalej w nowej pracy leci :-):-)
Witaj Squomage
Luckymama - dużo zdrówka dla twoich maluszków, oby szybko zdrowiały. Buziaki wielkie
Polecam książkę - dostaliśmy w prezencie:
Są układy choreograficzne, jak tańczyć różne piosenki. Piotruś na krasnoludkach piszczy z radości, normalnie maxxx.
No prosze. A tak sie wyrzekała GRATULACJENonku i jak egzaminy?????
Ja zdałam jakimś cudem nic nie powiedziałam dukałam jak dziecko w przedszolu,połowy zapomniałam i dosłownie glupoty pitoliłam
a najśmieszniejsze było to że rano stwierdziłam że nic nie umię i nie idę
pierwsze dzwoniły za mną koleżanki a potem sama Dyrka że mam przyjść bo jak nie to po mnie przyjedzie i mi do szmat nakopie!!!!
Boze i Ty miałas siły aby tu jeszcze wpaść Wycałuj maluszka po stópkach maleńkich. I życze szybkiego powrotu do normalności i jak najszybszego unormowania całej sytuacjiczesc, kochane :-)
my juz w domku :-) nawet po drzemeczce. oczywiscie nieogarnieci na maksa, mlody pewnie znowu wykapany zostanie o 23 ;-)
ogolnie wszystko super, mlody przekochany i przegrzeczny, caly czas spi i je.. ja tez smigam jakby nigdy nic.. gorzej, ze ledwo do domu weszlam opadlam z sil psychicznych ;-) i zle mi :-( jakos mnie wszystko przeraza.. za duzo obowiazkow itepe..
ale nic, mam nadzieje, ze przejdzie szybko..
buziam i jak tylko sie ogarne, wstawie fotki :-)
aha, mlodego uwielbiam poczatkowo byl brzydalem, ale teraz z sekundy na sekunde pieknieje! juz jest przesliczny, nie wiem, jak bedzie jutro
ps Fiol tez zauroczony dzidzia i ma katar, fak.