reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

a ja dzisiaj wylukalam ze mu wszystkie 4 na raz wylazy i jeszcze jakies zalegle dwojki:szok:

rano bylismy w studiu na zdjeciach ;-) szymon i ignacy
w ramach tatusiowie rezyserzy i ich synkowie do oliwii chyba nastepnej
zapakowali ich na jakis motor ale generalnie bylo fajnie
mloda kimala w wozku
jak beda efekty to pokaze

aenye pewnie zeby, u mnie byo podobnie, meczylo biedaka ale teraz juz spokoj

maja zakupy mnie powalily hehe

a ja dzisiaj ide znowu na joge :tak: nie ma to jak porzadnie bolace miescie dupencji i brzucha :-p

reklama
Saraa, Aenye, Kate buziam Was mocno i wielkie dzięki za tel i sms:happy:.

Nie miałam przez 2 dni wogóle neta a od 3 nie czytałam i o:-p
Ale już jestem. Dalej 2w1. I juz czuję się jak potwór wielka. Normalnie mam dość. Wstawię foty na galerii jak wyglądam jeszcze przed.

Ściskam Was dziołszki mocno. :-)

U nas pogoda dziś fatalna, nie pada ale jest dosc zimno.
Filip pograł troszke w piłkę na balkonie co mu sie i tak podobało, az do domu nie chciał wejsc.
Teraz jestem w trakcie robienia obiadu a potem jedziemy wszyscy razem na zakupy do marketu. :)

milego popoludnia

u nas też pogoda do kitu, pewnie mała z babcią siedzą w domku:-(, oby na sobotę się poprawiło, bo mamy już rowerek i na dłuższy spacerek nad zalew byśmy pojechali - rowerek mamty taki jak Jukka tylko że w sklepie normalnie kupiony , więc troszkę droższy był :-(

butki kupujemy 23
a waga Alicji - dochodzi do 13kg , ale jej wyjściowa to 4150

też bym chciała gdzieś iść najlepiej mi basen pasuje, muszę o tym pomyśleć:sorry2:, joga .....ciekawe gdzieś widziałam reklamę

hostessa ...tak zarabiałam moje pierwsze pieniądze przez cały okres studiów , ale jak sobie przypomnę jak to kiedyś było na takich promocjach, to nie tak jak teraz my naprawdę pracowałyśmy a teraz to stoi taka panna przy półce w markecie i gęby jej się zazwyczaj nie chce otworzyć bo po co ....tak jak by jej tylko za mruganie rzęsami płacili
kiedyś podchodzę do danonków a taka hostessa ani be ani me ja oglądam wybieram ,specjalinie przedłużam zakup a może coś się do mnie odezwie....ale nic nie powiedziała więc pytam jaka jest promocja a ona dokładnie mówi tak " nieeeee to nie żadna promocja jak pani kupi mega danonki w mega paku to dostanie pani planszę do gry....." przecież ona właśnie tam stoi po to żeby mi to powiedzieć a nie żebym ja to od niej wyciągała:angry:, denerwują mnie te panienki właśnie dlatego że wiem jak było kiedyś, na kilku godzinne szkolenia przed każdą promocją to ja do W-wa jeździłam
oczywiście są też dziewczyny, które wiedzą po co tam stoją, miło się uśmiechają mimo że to któraś z kolei godzina w markecie :baffled: - ach te wspomnienia......niczym skrzywienie zawodowe:sorry2: i to tylko moje osobiste odczucia

sugar jak będą te zdjęcia to wklej też coś na otwarty:happy:

wróciłam z Filolem ze spaceru. Na miescie zrobił mi scene oczywiscie bo on nigdzie ze mną do domu nie idzie i koniec!:dry: a jak go wziełam to ryk i cały sie zasmarkał. Baby musiałam usuwać mu z nosa na miescie he:sorry2: No ale to juz mineło.
Jestesmy juz w domciu, ciepełko aż miło.. :-)
Ide po kawe

Dita chudzinko jedź czekoladę.... tak po zdjęciach widząc to nawet cała Ci nie zaszkodzi, mam wrażenie że schudłaś porównując obecne zdjęcia z wcześniejszymi:tak:

Hej panienki kurde jestem załamana
Najpier idac po odbiór badań znalazłam w skrzynce list od gina ze cytologia coś nie tak:baffled: Potem odebrałam badania a tam:
Mocz:
leukocyty 100,0

Nabłonki płaskie :bardzo liczne
leukocyty :8-10-8
Pasma śluzu :dość liczne
Bakterie :liczne
Moczany bezpostaciowe: dość liczne

Plissssss niech toś mi pomoże. Wizyte mam w piatek ale narazie jestem przerażona jeszcze tego nigdy nie miałam.

reklama
Witam!

Agutka-my mamy ten rower juz dosyc dlugo ale jeszcze nie bylismy na nim na dworze.Albo Julka byla chora albo brzydka pogoda -zawsze cos.:baffled:

Aenye-moja to zawsze zasypia w naszym lozku i to ja musze kolo niej lezec.Maz sie do usypiania nie nadaje bo po 2-5 minutach zasypia a Julka wtedy ucieka.Wiec ta przyjemnosc jest zarezerwowana wylacznie dla mnie:no:

A wasze maluchy to jak zasypiaja?

Do góry