reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

czarna - pęcherz ci po prostu padł:baffled: Pewnie dostaniesz furagin i gites. trzymam kciuki a ty melduj:tak::tak:

Agutka
- niestety ja należę o tych nieszczęsnych mam, których dziecięcia usypiają lulane;-) No ale ululane i przełożone w łóżeczko śpią calutka noc:tak:. Swoją drogą nie mam pojęcia jak uczyć gnoja samodzielnego zasypiania:dry:

kate - właśnie dzwonił nasz koleg załatwiający Węgry - mamy jeden duży domek obok centrum, obok całodobowego sklepu :cool2: - my z Natami mamy po dwójce, Asia z Alą też dwójka, poza tym moje siostry, siostra z Lucem (Ł- narzeczonym)+ 2 dwójki kolegów kolegów i dobrze byłoby znaleźć jeszcze dwie osóbki bo jedna dwójka jest wolna.....Kolega szuka chętnych ale i ja obiecałam szukać więc ogłaszam wszem i wobec;-) W każdym razie obecność obowiązkowa, nie ma ,,nie jadę'' bo są koszty wiec cool po całości:-D:-D:-D Normalnie nie mogę się doczekać:tak::tak::tak:

reklama
A my dzis pol dnia poza domkiem.
I znow padam a Pyza strasznie marudna.
Guza sobie nabila na pol czola bo chciala zejsc ze skrzyni na zabawki.
Kiedy te zeby wreszcie wyleza?

ejo ejo :-)

ja dzis grzecznie aukcyjki wystawialam, hehe :-) sie pozbywam szmecu z domu (od pol roku juz zapakowane w siatki czekalo :cool2:)
a potem z malzem na zakupki pojechalim, i normalnie!! jak sie ciesze :-D bo mezus wczoraj wypatrzyl przewijaki w Netto (taki sklep jak polo market) i byl CUUUDNY, jeden jedyny ostatni i za niecale 40zl, a na allegro i w sklepach dzieciowych min. 55zl i brzydsze chodza :-D wiec sie ciesze okropnie!

lucky
, buziak :-) daj znac koniecznie, jak juz bedziesz sie rozpakowywac, plizzz.. wtedy zaczne na powaznie odliczac, hehe ;-)
ja tez sie wam wkleje na galerii btw, bo dzisiaj w sklepie np. pani kasjerka sie zapytala, jak to sie czeka na blizniaki :-D :cool2: przesadzila z deka, ale ogolnie tez juz jestem potwornie wielka i ego mi siada powoli. :dry:

co do usypiania, Agutka chyba pytala? - moj usypia sam przegrzecznie :-) odlozony do lozeczka chwile pogada, albo i nie, i zaraz lula, bez bujania, bez usypiania, a ostatnio i bez butli :tak: cudnie mi z tym.
no chwilowo jakies strajki z drzemkami w dzien, ale ja sie nie daje i i tak zasypia. mysle, ze troche ma to zwiazek z tym, ze on ostatnio ukochal sobie smoczek, a ze ja go w dzien chowam i wyciagam tylko do spania, to on jakos dziwnie reaguje. jak mu dam possac 20min przed drzemka smoczylasa to zasypia pieknie. tak sie wycisza chyba. ale to moja teoria tylko :ninja2:

a w ogole beeeeka, mojej rodzince wymieniaja piony w kanalizie :szok: i mama dzis do mnie na dwa dni przyjedzie...
uorany!!! sie bedzie dzialo, juz to czuje...:sorry2:

no Mapecior wreszcie śpi
chwila dla siebie i spanko
pogoda paskudna jak nie wiem
nie nawidze deszczu (jak jest zimno)
Kręgosłup ok - rwa podobno od przeciążenia - ulżyło mi bo bałam się jakieś dysplazji albo innego cuda:baffled:

czarna też obstawiam, że to infekcja - spokojnie
Jukka mój Młody usypia albo ze mną (Tomkiem lub moją Mamą)albo w łóżeczku ale musze przy nim siedziec
Dita ja właśnie kanał fox life kocham za to, że codziennie lecieli "Chirurdzy" teraz chyba tylko we wtorki ale już 4 sezony mam zaliczone

Dita bosssssssssssssskooooooooooooo:tak::tak::tak:
Czarna więcej piwka zalecam;-) a tak na powaznie, to masz infekcję, dostaniesz furagin+dużo pić i będzie git, melduj

Ja się tylko melduję, że żyjemy
jestem po pierwzym dniu stazu w ośrodku

padam na pysk
buzia

A co z Kasią_z???

jejku ja jak zwykle od rana na nogach

Wczoraj urodzila sie siostra cioteczna Filipa, nazywa sie tak samo jak corcie Roni Blanka (dopiero wczoraj uswiadmilam sobie skad znam imie Roni, "Roni corka rozbojnika" jezu jak ja kochalam te kasiazke)
Mala urodzila sie przez cesarke bo na usg wykryli ze owinela sie pepowina
wsio ok :)
Dzis przyjerzdza tesciowa ogladac mala i zajdzie pewnie do nas

jezu a ja nie lubie netto
obok nas jest najwiekszy w polsce glowny ich magazyn i tych sklepow jest pelno w miescie, nigdy tam nie chodze hehe

Kate gratki przezycia pierwszego dnia :)

nieistotna - a to nie była Ronja? Ja tez ją kochałam:tak::tak::tak:W ogóle ksiażki Astrid Lindgren kochałam. Bracia Lwie Serce np no i Dzieci z Bullerbyn - kult:laugh2:
Gratulacje małej Blanki :tak:

a właśnie tez miałam zapytac gdzie jest przepraszam kasia_z???:dry:

reklama
Kate no to gratulacje jak to mówią pierwsze koty za płoty
napisz jak było
Nieistotna pogratuluj Mamie i Blaneczce

My niedawno wstaliśmy
pogoda paskudna, że hej
bleh...niecierpie deszczu

Do góry