reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Dzieki dziewczyny za powitanie :tak: Czasami trzeba przejsc długa droge :cool2: zanim zroumie sie, ze warto sie zdystanowac do pewbych spraw...

Widze, ze dzisiaj prawdziwe zamieszanie tutaj i nowosci, witam nowe dziewczyny i pozdrawiam :tak:

reklama
witam witam
jezu jaki tu szoł dzisiaj
nowy wątek nowe- stare mamy
wow

u nas ok. Mam neta u rodziców ale do czasu zakupienia anteny buja się tak fatalnie, że szkoda mi nerw na próby otworzenia BB bo nawet gg ledwo działa:eek:
Olivierek ok biega zaczyna gadac i w ogóle fajny jest:sorry2:
niedługo nam się sezon imprez roczkowych zacznie:shocked2:
kiedy to mineło?? kobiety kiedy??:sorry2:

Tak wogule to wtargnelam na wasze forum bez przywitania.Czesc laski :-)nie ukrywam ze macie tu ciekawe tematy :confused:. I niektore zdazyly mi juz doradzic . DZIEKI.

WOW ależ szał:-D WITAM WSZYSTKICH no i suuuper! bardzo sie ciesze że tak na forum grudniówek tłoczno sie zrobiło;-)
Dzis juz nie nadrobie...
jutro yes:tak:
Dobranoc!

czarna79 ja biorę cilest. Ciążę wykluczam na bank:tak: Jak Filuś do przedszkola pójdzie to wtedy nie bede wylkuczała:-)

Agaton ja przeszłam dłuższą drogę:zawstydzona/y:, ale najważniejsza jest meta w tym przypadku bb;-)
Sa_raa witaj tutaj;-) poweim Ci ze częst mówie do m że za szybko ten czas za.... nie zdążyłam się małą nacieszyć jak była taka maleńka. A teraz biega, stawia się i zaczyna kłucić:)):wściekła/y:

Kinga85 może poprostu masz taki organizm ja po NIki też strasznie chuda byłam w opini innych znikałam w oczach. Co do planów kolejnego malucha to życze w przyszłości córuni.
A poza tym podziwiam tu mamuśki które już się zdecydowały na kolejnego brzdąca:tak:, ja tam sobie niewyobrażam:no: Mój ślubny mówi ze za 10 lat !!:sorry2:! A za te 10 lat jak moja Niki się pośpieszy(oby nie poszła w ślady mamusi) to mogę już babcią zostać:szok:

:dry:Witajcie!!! Dzięki temu,ze "moje" forum przeniosło się na jakiś czas do Was mogę przedstawić się i ujawnić...Czytam Was od zawsze, nie to,ze nie miałam odwagi pisac, jak wcześniej zaznaczały to inne dziewczyny ujawniające się, chyba przeszkody techniczne przerosły mnie, hehehe. Dla mnie jesteście super, wiem o Was dużo, podziwiam itepe:-) Szczególne pozdrowienia dla Kasu,też jestem z Sosnowca. Mam na imię Ania, moja córka Lena ur. się 18 grudnia, jestem stara dupa:cool2:mam 34 lata, męża brak, a na codzień uprawiam zawód podobny do Kate.Oczywiście czasami coś napiszę:tak:Teraz jestm na etapie wklejania suwaczka i średnio mi idzie:sorry2:Pozdrawiam

reklama
Ann_a witaj mam nadzieje ze jednak zostanie(sz, cie) nie tylko na czas awarii na waszym forum. Córcia ma śliczne imię bardzo mi się podoba. Pozdrawiam

Do góry