reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Ekhem, ja tu moze ni w pięć ni w dziesięc, na moment urwałam się z lipcówek.. szukam Marysi z Wwa, jak to przeczyta to niech się odezwie na priva, powinna wiedziec kto to :happy:
Pozdro dla wszystkich grudniowych mam, fajnie macie ze Wasze dzieciaczki juz kumają bazę, bo nasze na razie na etapie odkrywania istnienia własnych stóp :-)

reklama
bazylia- hehe, witaj, całuski dla 3-miesięcznych stópek,:-D
myślę ze lada chwila Marysia z Wawa się odezwie :cool2:
Póki co ja idę spać:tak:

jesu a mi rosolki wyszly JUZ :szok: oba
nigdy nie ugotowaly mi sie tak szybko!!

i jedne z najlepszych, jakie zrobilam :-D jakas magia dziala w nowej polsce, serioza

ale zimnonozkorobstwo zostawiam na jutro rano :-)

buziaksy!!!

...popijajac bulionik :-)

Witam z rana
z kawusią:laugh2:

Ja nie lubię rosołu
może dlatego, że mi nigdy nie wyszedł:-(
ale mama moja siedziała z dziećmi w weekend, jak ja byłam w szkole
i zrobiła rosołek i napasła nimi dzieci:-D
podobno pychotka
a Nat zrobiła kluseczki lane i mniam, mniam:-)
i muszę powiedzieć, że bardzo dobrze sobie poradziła:tak:

:-)Dziewczyny, zdrówka dla waszych maluszków, Dita, Aenye, Atol i nie wiem czy ktoś jeszcze zaglucony, mam nadzieję że już nie. :happy:

Kate, dziwna akcja z Asią:-(, dobrze, że już ok :tak:

Atol, historia koszmarna, czemu nic o tym nie słychać??? Fak. Pamiętacie jak kiedyś dzieci się same bawiły na podwórku całymi dniami... teraz to jakieś w ogóle mało spotykane... :no:

Ja w ogóle jakoś naginam dobę :-D A ciągle jej za mało :-D
Mieszkanko rośnie w wystrój, wygląda coraz fajniej. Super tak patrzeć jak nabiera kolorków i wyrazu :tak::-)

Ach och normalnie :-)

Buziam znad kawy i do pracy

hellou babeczki :-)

mysmy z Fiolkiem wstali niemal dopiero co ;-) szok.. mlody odkad bierze eurespal (juz 5 dni minelo, myslicie, zeby juz przerwac? ma nadal okropny katar, ale juz schodzi) spi cudnie :-) wczoraj 2,5h w dzien :-D

cudnie sie wyspalam!!

reklama
Patrycja, nie wiem zupełnie. Trochę jak to przy pracy, wychodzą różne rzeczy w praniu... jeszcze tam umawiam jednego pierda do zrobienia u mojego szefa, co wczesniej zreszta mu mówiłam o tym. A 8 listopada juz jest z Kate w Oxfordzie z tego co wiem.

Do góry