reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Hehe, Roni, na razie zero pomyslu. Chcemy sie wprowadzac jakos w grudniu, bo jeszcze mamy motyw lakierowania i schniecia lakieru do parkietu, ktory pewnie troche potrwa. A jak w miare skonczymy z budowa to chetnie zaodwiedzimy, na razie brakuje nam doby ;-)

Właśnie - 100 latek dla Milaka słodziaka :-)

reklama
Tak, tak:tak:
8 listopada lecimy do UK i wracamy 13-go

na ja mam nadzieję, że mi "chłop" do domu wróci coś koło 1 listopada
bo mam najazd rodzinny:-D:-D:-D i szkołę:)

no jak nie, to trudno:(

hehe :-) dzwonilam do Pawla :-) no mam nadzieje, ja z kolei ;-) ze sie uda i porobi cos u nas..
ja bym chciala jak najszybciej sie wprowadzic :-(
aaaaachhhhhhhhh

dzisiaj jedziemy zwiedzac jakies meblowe, castoramy i inne cudaki :-)

RONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZARTUJESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SUWACZEK.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WIELKIE GRATULACJE :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

o rany, malo z krzesla nie spadlam :-D

ale cuuuudnie, ze wam sie udalo!!! a ty juz do staraczek dolaczylas, niedowiarku :-D jesuuuuuuuuuuuuuuu
kofana :-D :-D :-D ale sie ciesze :-D :-D :-D

normalnie nie moge sie uspokoic z wrazenia :-D

dssfghjmnbvcx\ cg bvxbgnm,/.;l to pozdrowienia dla waszej czworki od Filipka ;-)

ROni wielkie wielkiew gratulacje :tak::tak::tak::tak: ale super :tak::tak::tak::-):-) zazdroszcze :-D:rofl2:

Atol straszna historia :szok::szok::szok::szok:
I niech chorybzdy biedulki wracaja do zdrówka wszystkie

U nas remontu częś dalsza :-) podłoga podsechła można już wejść i robić inne rzeczy raju jak sie ciesze morze do świat nam sie uda :-):-):rofl2:

reklama
Do góry