reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
popieram atol to napewno jakiś tajsos agentos:ninja2:

całuje wszystkie bidulki
Ilonka no Wy to macie pecha
a tą babe na poczcie to bym wrrr...:wściekła/y:
jak mnie wkurza takie coś

tak jak u nas dzisiaj:
jesteśmy w ahlbecku (znowu-bo z T. bratem poszliśmy)
idziemy se po molo
olo średnio przykryty bo on w ogóle nie jest bardzo babuchany nigdy
no wiatr wieje to mówie przykryje go czym
zaczynam przykrywac a na to jakaś starsza niemka mnie opiernicza
że jest zimno, że mam go natychmiast przyryć i mnie pogania pinda jedna:wściekła/y:
no mówie Wam, że mnie tak przytkało, że z wrażenia nic nie odpowiedziałam tylko się spojrzałam na T. ze zdziwioną miną a baba poszła dalej:dull:

Buziam wszystkie ząbkujące biedulki, widzę że to jakieś gremialne marudzenia, u mnie też jakoś podobnie jest :tak::-)

Kasu, brak słów... My w dwójkę zawsze wstajemy, jedno przytula małego, drugie robi mleczko... chociaż dziś rano ja postanowiłam spać i też było git, D. zadziałał sam :tak:

My urlopujemy się, dziś byliśmy na spacerku i grillu, mały pełzał sobie po ogródkowej trawce i plamach pośliwkowych, bardzo brudny i bardzo szczęśliwy. W domu od razu padł :happy:

Buziam wszystkie! :-)

A z muzyki to niezbyt słucham, głównie Kydryńskiego w 3 (chociaż jakby jego się dało wykasować, a muza została to by było najlepiej ;) ), i niezmiennie Dorota Miśkiewicz :D

U nas w nocy też była sajgon normalnie, młoda nie spała do 3:dull:
do 1 w nocy mieliśmy impre, a jak goście wchodzili to mi Nat kurde obudzili a ta jak zaczęła wrzeszczeć to 3 godziny:dull:

Hehe - i Andrzej mi kazał iść do Ali spać, bo ja rano do pracy musiałam wstawać, a on nie. Normalnie szok:cool:
I tak oczywiście zrobiłam- ja sobie spałam w drugim pokoju a A do 3 usypiał wrzeszczącego berbecia - normalnie poczułam się jak sugar:-D:-D:-D
:cool2:

Co do mężulków,to muszę się pochwalić;mój co weekend ma dyżur w nocy, a ja słodko śpię;po prostu super!

Ja też daję paracetamol w czopkach, bo w płynie za słaby!:tak:
Normalnie chciałabym, żeby Piotruś miał już 2 latka (to najlepszy okres- oczywiście z mojego punktu widzenia;już rozumie, wszystko powie i nie pyskuje jeszcze:-D)

Dobrej nocy!

PS
A ten z podwójnym nickiem to na pewno ma za dużo czasu(dziecka mu brakuje, haha:-D)

moje dziecko odziwo w nocy spało do 5:szok::-)

byliśmy na festynie-ale było do dupki:no:
oglądliśmy tylko pokaz sztucznych ogni i poszliśmy:-)

co do wtrącania się jak mamy ubierać dzieci,karmić to mnie to do szału doprowadza
liedyś jak byłam u Teściowej to babka mów "daj mu ciasko"
ja że "nie" to zadaje głupie pytanie "a czemu??"
jak M. potem wzioł małego to mu wepchali to ciastko ja przyszłam z łazienki to szybko mu je wyciągłam bo miał duż kawałek w buzi a oni do mnie :i czemu mu to zabrałaś???'
i nie kopła byś w tyłek takich ludzi???

kopła :-D

mi sie o dziwo takie akcje nie zdarzaja. z mama, ciocia i babcia walczylam z ubieraniem na cebulke, teraz mam spokoj - widza, ze on wiecznie zgrzany, taki ruchliwy maly piekarniczek (nawet bez temp.. :-( )

wlasnie wyszly ode mnie psiapsioly, kofane moje, ogladalysmy bridget jones 2 i plakalysmy naprawde i ze smiechu na przemian.. hehehe.. reddsik sun to moja nowa milosc :-D i do tego kilka buszkow marlboro lajtow - mniam :-D (bez obaw, sie nie uzaleznie, od 6 lat raz na jakis czas na imprezce mi sie chce :-D a odkad nie cycole, to mi chetki wrocily na uzywki :-d)

Filipek ucalowany od wszystkich cioc.. spi bida jedna od 9.. dalam tym razem paracetamol.
malo bardzo je, ale na noc wypil 200 soku, zjadl z tym leki i po 30min moje mleczko (co je mialam zamrozone) - 140ml. luxus ;-)
mam nadzieje, ze pospi.. chwilowo ma chlodne czolko..

atol
- dzieki wielkie za odp. mam problem, bo mlody dosc ostro goraczkuje, nawet jak mu dam lek to marudzi, ale przynajmniej nie wyje i nie poci sie jak sufit w dyskoszambie. nurofen zbija mu temp do 37, czasem 37,5, wiec slabo.. i po 4-5h juz ma znowu 38,5, a dzis po poludniu nawet 39...
nie wiem, o co cho, sklaniam sie ku trzydniowce, bo poza tym zero objawow - ani kataru nie widze (chyba ze mu tylem splywa, ale nie daloby sie chyba tak ukryc, poza tym nie ma zapchanego nosa), ani nie kaszle (dzis ze dwa razy, norma). gardlo tez chyba nie boli, bo jak nie ma goraczki, to je chociaz troche i bez marudzenia.
w zwiazku z tym mam pytanie - czy moge mu dawac czesciej, co 5h, na zmiane nurofen i paracetamol? czy lepiej nie mieszac?

gubie sie juz..
w ogole jak jutro mu nie przejdzie to mam ponoc (zdaniem przychodniowego lekarza) wlaczyc mu antybiotyk.. i nie wiem, czy czekac do poniedzialku (czy wyjdzie wysypka trzydniowkowa czy nie), czy dac..

help!!!

buziam wszystkie, nic nie odpisuje, bo nie mam glowy i spac mi sie chce :-p

reklama
hejjjj

u nas znowu pobudka o 6 :-(
mlody wczoraj marudnik, jesc nie chcial tylko kaszke z butelki:-(

aenye usciskaj mlodziaka:tak: zazdroszcze spotkania z psiapsiolami... kurczak ale mi tego brakuje:dull:

kasiu bo ty masz normalnego mena a nie pipipipi
nie bede komentowac :wściekła/y:
super ze sie urlopujecie:-)

Do góry