reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Hej
A my dzisiaj wszyscy spaliśmy do 8:-) Filip troche buszował w łóżeczku i to mnie obudziło. Wstałam do niego i na początek dnia otrzymałam słodki uśmiech od synka:-) no i jeszcze małą niespodziankę w pampku:ninja:

reklama
kurde myslałam, że tu jakieś wazne akcje były a tu ino dyskusyje na temat wyższości mody na sukces nad M jak Mieso tudzież innymi badziewiakami

jak dla mnie rządzi LOST już się nie moge doczekac kolejnej serii

u mnie robota, robota i robota dostałam awansa i otwieram (z moim nowym menago) nowy oddział a raczej coś w rodzaju centrum finansowego, w pon i wt jestem 2 ostatnie dni w starym oddziale a potem od czw i pt robimy rozruch w funkiel nowym nie śmiganym a w pon 20 otwieramy już dla klientosów

i jeszcze robie prawko więc jak przyłaża do domu wala bronka i ida spać :dull:

buziale dla chorowitków moja (tfu tfu) nie choruje :tak:

Miłak gratulejszyn kobieto:-D
zaglądaj częściej jak czas pozwoli?
buziaki dla Kruszyny:blink:

kasu co do psiapsiół mam to samo:dull:

Młody nam się o 5 obudził i w gadane uderza
ale T. dał pić i uderzył w kimono dalej:happy2:
teraz śpi
a brat T. z rodzina robią zadyme bo sie pakują:confused2:

etam, Roni, ja bym sie z toba spotkala na babskie ploty, a zaden ze mnie pojeb (chyba, hehehe)

jak talib wroci, daj mu Jasiencje pod opieke i skoczymy sobie na jakies piffko i kino, czy nawet bibke, co?

moj maluszek spi od poltorej godziny na balkonie (wyrodna, chorego wystawiam ;-) ), ale - odpukac - dzis nie ma goraczki :-D
po paracetamolu chyba!???

normalnie medżik..

oo, obudzila sie Kruszynka :-) kofany!
ide szczekautowac uepek

ta Olo tak mi wycyckał motorole v3, że wyświetlacz przestał działać
na szczęście na drugi dzień jak już dosechł to wszystko było ok
teraz już noki mu nie daje bo nie chce myśleć co by z nią zrobił
a pilot od tv też jest smaczny

joł, pilot od teve rulezz
daje mu od wiezy, bo nie uzywam, tez czarny i ma kolorowe przyciski, ale gdzie tam! sie nie umywa!

komorka tez moja niezbyt (bo gowniana, to mu daje nieraz), taty (wypasiona) - nieustajace zrodlo zachwytu

ma chlopak stajla, nie ma co!

milka
- gratulacje!!! cos sie slabo awansikiem chwalisz :-D super!!!

reklama
Roni, dobre pytanie :-D
Ogólnie jest tak, że większość jest o tyle dobra, na ile jest do ciebie podobna z wyglądu (moja teoria), wtedy na swojej łepetynie stestowała ze 40 fryzur i ma jakie takie pojęcie czy dobrze w takiej czy w innej do rysów.

Fajne babki były koło mnie, ale polazły na swoje gdzieś w pizdu pod obwodnicę. I nie mam namiarów (zresztą bez samochodu to lipa dojechać). Dość fajnie tną, a naprawdę to fajnie farbują we wrzeszczu na Klonowej. Ja lubię, bo nie muszę mówić jak chcę być obcięta, tylko "ładnie proszę" i tną tak, że pasuje do gęby. Ale one same blondynki myszowate, takie do mnie z grubsza podobne, więc może dlatego ładnie. I drogo tam dość... Ale mimo wszystko to bym tam polecała.
A teraz chodzę na Żywiecką, koło mamy. Tanio dość i nie strasznie tną. Mi w sumie nigdy nieobcięli włosów tak, że mi się nie podobało. Jakoś generalnie z tym nie mam problemu. Raczej mam problem z kolorem - jak go robię - przeważnie robią mi na łbie jakieś żółto-czarne prążki. :sorry:Więc głównie to było moim kryterium zawsze przy fryzjerze. A ze ścięciem nie było problema.
U D. w pracy laski chodzą do tego cento-handlowego fryzjera Dorota. W Klifie. D. mówi, że ładnie jedną dziewczynę obcięli i chciał mnie zaciągnąć, ale nie chciało mi się telepać. A np. w Alfie to nigdy nie wiadomo czy też jest fajnie w tej Dorocie, może to jedna fajna babka z gustem, a nie cała sieć...

A Piotruś wrócił do normy. Zębów nowych brak, ale je już normalnie (w nocy 2x250 ml plus w dzień co 3 godzinki) i nie ryczy tylko śpi grzecznie. No i NAN znowu lubi. Chwilowo na spacerku z tatą w parku, a potem jedziemy do kuzynki Lilu w odwiedziny.. :-)

Do góry